Kekosongan Pembantu Tadbir dan Pembantu Akauntan

Yayasan Pahang mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berpengalaman dalam bidang-bidang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Pahang bagi memenuhi misi, visi dan transformasi Yayasan Pahang.

1. Pembantu Tadbir N17
2. Pembantu Akauntan W17

1. SYARAT LANTIKAN:

1.1 Syarat Lantikan Wajib:
- Warganegara Malaysia; dan
- Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
1.2 Syarat Lantikan Tambahan:
- Calon hendaklah mempunyai kelayakan yang baik dan berpengalaman di bidang berkaitan;
- Calon hendaklah aktif di dalam bidang ko-kurikulum, aktiviti sukan dan kemasyarakatan; dan
- Calon hendaklah seorang yang berintegriti, mempunyai daya kreativiti dan inovasi yang tinggi serta professional.


2. PENETAPAN GAJI PERMULAAN:
Gaji permulaan adalah ditetapkan oleh Pihak Berkuasa Melantik Yayasan Pahang berasaskan kepada kelayakan, pengalaman kerja atau kemahiran yang mana berkaitan.

3. IMBUHAN, ELAUN DAN KEMUDAHAN:
Imbuhan, elaun dan kemudahan akan diberikan berasaskan kepada jawatan yang ditawarkan dengan merujuk kepada Pekeliling-Pekeliling Kerajaan yang telah ditetapkan.

4. PERMOHONAN OLEH PEGAWAI SEDANG BERKHIDMAT:
Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan/Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing bersama salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini dan salinan Laporan Penilaian Prestasi Tahunan.

5. KETERANGAN AM:
5.1 Borang Permohonan Jawatan Kosong bolehlah didapati dengan memuat turun daripada laman web Yayasan Pahang www.yp.org.my bermula 30 November 2011 (Rabu);
5.2 Pemohon hanya dibenarkan memohon satu (1) jawatan sahaja berdasarkan syarat-syarat kelayakan yang telah ditetapkan. Pemohon DIKEHENDAKI menulis nama jawatan yang dipohon di sudut atas sebelah kiri sampul surat;
5.3 Borang permohonan yang tidak lengkap diisi (termasuk tiada gambar ukuran passport), tidak melampirkan salinan dokumen-dokumen yang telah disahkan dan lewat diterima daripada tarikh tutup tidak akan dilayan;
5.4 Pemohon yang berjaya disenaraipendek sahaja akan dipanggil temuduga (segala perbelanjaan menghadiri temuduga adalah tanggungjawab calon-calon);
5.5 Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan daripada pihak Yayasan Pahang selepas tiga (3) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka TIDAK BERJAYA. Segala surat-menyurat tidak akan dilayan dan keputusan adalah muktamad.
5.6 Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar melalui pos sebelum atau pada 14 Disember 2011 (Rabu) dengan dialamatkan kepada:
PENGURUS PENTADBIRAN,
Kompleks Yayasan Pahang,
Tanjung Lumpur, 26060
Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Syarat-Syarat Lantikan
- Calon hendaklah memiliki Sijil Pelajaran Malaysia atau Sijil Perakaunan atau Sijil Penyimpan Kira- Kira atau lain-lain Sijil Kemahiran yang diiktiraf oleh Kerajaan;
- Keutamaan akan diberikan kepada calon yang mempunyai sijil-sijil kemahiran tambahan yang lain terutama dalam bidang komputer, multimedia, grafik, pengurusan perniagaan, perbankan, ekonomi dan kejuruteraan.
- Calon hendaklah seorang yang aktif, berkemampuan dan sentiasa bersedia setiap masa dalam melaksanakan tugas.
- Calon-calon yang memiliki pengalaman kerja sekurang-kurangnya satu (1) tahun akan diberi keutamaan

Part Time Job Vacancy at Job Fair

if you’re in higher education or substantial school, you may almost certainly see periodic announcements for job vacancy at job fairs. After i was in class, I typically overlooked these, contemplating, “I’ll be concerned about locating a entire time job vacancy when i graduate”. I am confident that a whole lot of other people believed the same factor about obtaining job vacancy.

Then a good friend of mine was telling me about a job vacancy she had functioning part time at a television station. She was still two a long time absent from graduating school and however she currently had a job vacancy inside the field that she desired to go into. Since that time, she has graduated and been employed full time at that Television station and greatly enjoys her job.

Where did she discover this excellent part time job vacancy ? You guessed it, in a job honest. The cause that I by no means went to a job fair in my early college occupation or in higher school was that I thought those people have been seeking significant full-time candidates and I couldn’t suit that into my daily life. The large issue that I overlooked was that job fairs are utilized by businesses like a approach to cultivate talent.

Selecting a part-time worker to do standard duties within your company and learn the best way that things are done in your business office makes a lot of feeling. With no any obligation the employer can see if a part time worker will suit into their company’s tradition in order that whenever they graduate, they are often supplied a place which will changeover them to full-time operate with little to no necessary studying curve.

Considerably less complicated than employing somebody that has a diploma, but doesn’t know a factor in regards to the unique areas of your very own business. It is sensible for firms to retain the services of pupils for part-time positions, and it is smart for college students to obtain expertise in their subject of option ahead of graduating.

From the company’s viewpoint, a job honest is really a way to setup a booth and have plenty of possible personnel come to them. From this pool of potential workers, they’re capable of finding very good, pro-active, hard-working people who’ll shortly possess all of the requisite skills to get a precious part of their staff.

But far more importantly, if a applicant exhibits promise, they might offer them part-time operate whilst they complete their education and learning and after that offer a full-time position as soon as that man or woman graduates.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

95 Responses to “Kekosongan Pembantu Tadbir dan Pembantu Akauntan”

 1. saya MUHAMAD SYAZWAN BIN CHE NOR ingin memohon jawatan Pembantu Akautan.Saya sangat berminat jawatan itu dan saya akan buat terbaik.saya mahir dalam microsoft office dan excel..saya dari graduan ILP dari kos rangkaian.ini email saya harap tuan/puan dapat hubungi saya syazwan_310@yahoo.com

 2. saya NUR AZWA SYAZWANIE BT AZMAN ingin memohon jawatan pembantu
  tadbir keranan saya berminat dengan jawatan itu saye lepasan spm 2010
  email azwa_syazwanie@yahoo.com sekian terima kasih

 3. SAYA NAK MENCARI PENGALAMAN DAN MENGGUNAKAN DIPLOMA SAYA ADA DIPLOMA SAINS PERPUSTAKAAN WALAUPUN TIDAK ADA MENGENA DENGAN JAWATAN YANG DIIKLAN TAPI SAYA AKAN BERUSAHA UNTUK BERKERJA BERSUNGGUH-SUNGGUH MENINGKATKAN PENGETAHUAN DALAM PELBAGAI ILMU. SEKIRANYA ANDA MEMINAT MENGAMBIL SAYA EMAIL SAYA iecha_comey90@yahoo.com. NO TELEFON SAYA 017-6702059….SEKIAN TERIMA KASIH…

 4. MUHAMMAD ZAID BIN HASSAN on February 28th, 2012 at 1:01 pm

  ASSALAMUALAIKUM,SAYA MUHAMMAD ZAID BIN HASSAN, SAYA BERMINAT UTNTUK MEMOHON JAWATAN SEBAGAI PEMBANTU AKAUNTAN. SAYA MEMPUNYAI SIJIL PENYIMPANAN KIRA-KIRA, UBS ACCOUNTING DAN UBS PAYROLL DARI POLITEKNIK SULTAN HAJI AHMAD SHAH (POLISAS) DAN JUGA SIJIL-SIJIL KEMAHIRAN SEPERTI ENGLISH COOMUNCATION SKILLS DARI KOLEJ KOMUNITI. AKTIVITI KOKURIKULUM, SAYA BERKEBOLEHAN DALAM CATUR BESTARI DAN SILAT. SELAIN ITU, SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BEKERJA SEBAGAI KERANI AKAUN DI AYAMAS FOOD CORPORATION SDN BHD SEJAK JUN 2010 SEHINGGA SEKARANG. SAYA SANGAT BERHARAP DAPAT PELUANG UNTUK BEKERJA DALAM SEKTOR KERAJAAN JIKA DIBERIKAN PELUANG.NO.TELEFON 017-7877073 EMAIL.ZAIDHASSAN89@GMAIL.COM TERIMA KASIH

 5. NOR MUSLIMA BINTI ABDULLAH on March 1st, 2012 at 8:55 pm

  SAYA SEORANG GRADUAN DAL;AM BIDANG PENGURUSAN PERNIAGAAN(PERBANKAN). SAYA AMAT MEMERLUKAN PEKERJAAN INI. SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BEKERJA SELAMA BEBERAPA TAHUN. SAYA GRADUAN DARI UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UITM). SAYA MEMBUTUHKAN PEKERJAAN INI KERANA SEIRING DENGAN DIPLOMA SAYA DAN SAYA SANGAT BERMINAT KEARAH MEMCEBURI BIDANG INI

 6. Noor Liyana Bt Mohd Daud on March 17th, 2012 at 5:26 pm

  Salam sejahtera,saya Noor Liyana ingin memohon jawatan ini kerana saya graduan dalam bidang pegurusan kesihatan(pentadbiran).saya harap pihak tuan akan memberi tindak balas di atas permohonan saya ini.sekian terima kasih.

 7. zahratulnur ismail on March 18th, 2012 at 5:20 pm

  saya zahratul..lepasan stpm 2011..saya berminat mengisi kekosongan jawatn sbg pembantu tdbir..jika ada kekosongan sila emailkan kepada sy..zel_zarra1992@yahoo.com…atau hubungi sy di talian 0197111958..terima kasih..kerjasama pihak tuan amt saya hargai..

 8. saya bru lepasan spm 2012, mendapat akaun A dlm spm, saya berminat untuk meminta jawatan itu, hubungi saya 0172538625

 9. nur asmaa bt abd rahim on March 28th, 2012 at 11:27 pm

  salam…saya asmaa..saya graduan thn 2010 dlm bidang bachelor of business in information technology..sy amat berminat dengan jawatan pembantu pentadbiran..sy akan bt yang terbaik jika ade rezeki saya dengan jawatan yang ditawarkan..jika saya diterima hubungi saya di no 012-9829054 atau email ke naar_gemini86@yahoo.com…terima kasih..

 10. KHAIRUNNISA MD KHAIRUDDIN on March 29th, 2012 at 8:56 pm

  find the jobs

 11. NURASHIKIM YUNOH on April 1st, 2012 at 10:10 pm

  ASSALAMUALAIKUM..

  Saya Nurashikim bt Yunoh, pelajar dari uitm ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir. Saya dari jurusan sains pentadbiran dan pengajian polisi dan insyaAllah akan tamat belajar pada bulan 7,2012.Saya sudi menerima tawaran yang akan tuan puan berikan sekiranya pekerjaan hanya sebagai pekerja kontrak sahaja.

  Jasa baik tuan puan amat saya hargai
  Sekian,wassalam

 12. VINOSENE A/P JAYABALLAN on April 4th, 2012 at 11:27 pm

  SALAM 1 MALAYSIA SAYA VINOSENE A/P JAYABALLAN INGIN BERMINAT BEKERJA DI PEMBANTU TADBIR UNTUK MEMBERI SUMBANGAN KEPADA NEGARA MALAYSIA DAN JUTAAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA PEMOHANAN SAYA.SEKIAN TERIMA KASIH.

 13. MUHAMMAD NOR AZREN BIN MUHAMMAD ARIFFIN on April 5th, 2012 at 12:17 pm

  ASSALAMMUALAIKUM,,
  SAYA MUHAMMAD NOR AZREN BIN MUHAMMAD ARIFFIN ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir.Saya mempunyai Sijil Kemahiran Malaysia dalam bidang pembantu juruteknik pengeluaran kilang sawit tahap 2.saya harap pihak tuan akan memberi tindak balas di atas permohonan saya ini.sekian terima kasih. SALAM.

 14. assalamualaikum..sya sharifah dari perlis.sya ne berminat bahagian pereka fesyen mempunyai skm 1 saja.kalau ada apa2 hubungi sya 0195526505

 15. 0195526506 dila

 16. SYED HANIS B SYED MOHD on April 12th, 2012 at 7:56 am

  SYED SAYE INGIN BERKERJA DGN KELULUSAN YG SY ADE
  CAL SY DITALIAN 0129814641

 17. Noratikanaddia Binti Jamaluddin on April 12th, 2012 at 8:44 pm

  Assalamualikum,saya pelajar lepasan spm.Berasal dari Kuala Lumpur,saya ingin memohom pekerjaan yang pihak tuan/puan tawarkan.Sekiranya ada jawatan kosong sila hubungi saya di talian 0172630954.Terima kasih.

 18. Noorakmar Binti Mohamad Izhar on April 16th, 2012 at 4:57 pm

  Saya Noorakmar binti Mohamad Izhar ingin memohon jawatan pembantu tadbir atau pembantu akauntan.saya mempunyai keputusan spm yang agak baik dan saya bercadang untuk tidak melanjutkan pelajaran saya kerana mempunyai masalah kewangan keluarga.oleh yang demikian,saya ingin memohon jawatan tersebut untuk dijadikan sebagai kerjaya saya.jika pihak tuan/puan berminat untuk mengambil saya sebagai pekerja,pihak tuan/puan boleh menghubungi saya di nombor 017-4606361 atau menghantar jawapan kepada saya melalui emel saya.

  kerjasama daripada pihak tuan/puan amatlah saya hargai.
  terima kasih.

 19. salam..saya kelulusan sijil perkeranian dan kesetiausahaan…saya suka jawatan nie…sekarang saya tgh prektikal di pejbt tnh jerantut(last 30/5/2012)..saya berharap dapat berkhidmat untuk jawatan ini bagi menambahkan lagi pengalaman saya dalam bidang ini…

 20. OTHMAN BIN ABD.LATIF on April 30th, 2012 at 4:03 pm

  yang dihormati tuan/puan bagi pihak penemuduga jawatan kosong.saya OTHMAN BIN ABD.LATIF ingin memohon kerja dalam bidang it,saya berminat dalam kerja-kerja bahagian it.saya mempunyao kelulusan diploma lepasan kolej PSDC.jika ada kekosongan saya harap tuan/puan dapat memberi saya peluang untuk memcuba nasib di syarikat tuan/puan.
  email:man.8803@yahoo.com
  No.Tel:0148445740

 21. Nurul Amirah Binti Amiluddin noor on May 7th, 2012 at 10:13 am

  Salam 1 Malaysia,saya Nurul Amirah Binti Amiluddin Noor ingin memohon kerja sebagai pembantu tadbir.Saya berminat dengan jawatan tersebut.Saya sekarang bekerja sebagai pembantu pejabat di syarikat swasta,saya hanya mempunyai kelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM ).Jika ada kekosongan,saya harap pihak tuan/puan dapat memberi peluang saya bekerja di syarikat tuan/puan.
  NO.Tel : 0143573987
  Email : naz_arim93@yahoo.com
  Sekian,Terima Kasih.

 22. susana binti sahain on May 23rd, 2012 at 8:45 am

  saya Susana Binti Sahain amat beminat dan ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir.Saya graduan dalam bidang pengurusan kesihatan(pentadbiran).Jika ada kekosongan,saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi saya peluang berkerja di syarikat tuan/puan dengan menghubungi saya di no.tel:019-8036256 atau menghantar jawapan melalui e-mail saya.sekian, terima kasih

 23. GRACE LOREN SANDANA DASS on May 30th, 2012 at 10:28 pm

  SALAM SATU MALAYSIA TUAN/PUAN YANG SAYA DI SAYANGI SEKALIAN. SAYA GRACE LOREN SANDANA DASS (NO KP 831023086300) DARI IPOH PERAK BERALAMAT NO.111B, BULATAN CHERRY, CHERRY APARTMENTS BLOK A,30100 IPOH PERAK MEMANG BERMINAT BEKERJA SEBAGAI PEMBANTU TADBIR.JIKALAU TUAN/PUAN TELAH MEMILIH DAN PERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA TUAN/PUAN BOLEH MENGHUBUNGI SAYA DI TALIAN 0103992969..TERIMA KASIH TUAN/PUAN..

 24. SITI ZUBAIDAH BT SALEH on June 21st, 2012 at 12:28 pm

  SALAM SEJAHTERA…SAYA SITI ZUBAIDAH BT SALEH.SAYA AMAT BERMINAT UNTUK MEMOHON JAWATAN PEMBANTU TADBIR.SAYA LEPASAN SIJIL PELAJARAN TINGGI MALAYSIA (STPM).SAYA MEMPUNYAI SIJIL KOMPUTER. JIKA ADA KEKOSONGAN, SAYA BERHARAP PIHAK TUAN DAPAT MEMBERI SAYA PELUANG UNTUK BEKERJA DI SYARIKAT TUAN. SEKIRANYA TUAN TELAH MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA TUAN BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0145428910..TERIMA KASIH TUAN..

 25. Eddy Bin Hashim on June 26th, 2012 at 6:54 pm

  SAYA EDDY BEKERJA DI KILANG SAWIT DI NEGERI SEMBILAN SEBAGAI LABORATORY.SAYA AMAT BERMINAT DENGAN JAWATAN YANG DI TAWARKAN.JIKA KEKOSONGAN ADA MINTA PERMOHONAN SAYA DI PERTIMBANGKAN.SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 017-6518455.

 26. NADIA HAFIZA BINTI KAMAL on July 19th, 2012 at 8:00 pm

  assalmualaikom n salamsejahtera saya amat berminat dengan tawaran tersebut sekira nya masih ada kekosongan sila hubungi saya di no 0136826684 atau email kan ke nadia.hafiza92@yahoo.com kerjasama pihak tuan puan amat saya hargai, sekian terima kasih

 27. RASYIPAH BT MOHAMAD FADZIM on July 24th, 2012 at 12:05 pm

  ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..SAYA RASYIPAH NO KAD PENGENALAN 890106-01-5882 SAYA BERASAL DARI JOHOR BAHRU.SAYA AMAT BERMINAT UNTUK MENGISI JAWATAN PENOLONG PEGAWAI TADBIR.SAYA LEPASAN SIJIL PELAJARAN TINGGI MALAYSIA(STPM.SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BERKERJA SELAMA 3 TAHUN SEBAGAI MH DI CELESTICA.SAYA BERHARAP PIHAK TUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA.SAYA BERJANJI AKAN MENABURKAN BAKTI DAN BERUSAHA MEMAJUKAN SYARIKAT DAN AKAN MEMBERI KOMITMEN YANG BAIK DALAM BERKERJA.HUBUNGI SAYA 019-7041417

 28. SALAM SEJAHTERA KEPADA TUAN/PUAN…SAYA RONALD MANJA NO KAD PENGENALAN 890617-13-5763 YANG BERASAL DARI BINTULU SARAWAK..TUJUAN SAYA MEMOHON JAWATAN DI SYARIKAT TUAN/PUAN ADALAH KERANA SAYA INGIN MENABUR SEGALA PENGALAMAN YANG SAYA TELAH PELAJARI IAITU KURSUS INFORMATION TECHNOLOGY LEVEL 3 DI INSTITUSI KEMAHIRAN YAHOS SCHOOL OF SKILL YANG TERLETAK DIKUCHING SARAWAK..HARAP TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PEMOHONAN SAYA.DAN SILA HUBUNGI SAYA DI NO 0198775343 DAN EMAILKAN KE ronaldmanja@yahoo.com.sekian terima kasih

 29. salam 1 malaysia,saya berminat dgn jawatan ini..saya lepasan diploma jurusan pengurusan perniagaan di kolej ptpl ampang.sekiranya ada kekosongan, sila emailkn kepada saya..nad_akim88@yahoo.com.kerjasama tuan/ puan dihargai..

 30. assalamualaikum,tuan/puan saya irni lepasan spm.saya ingin memohon pekerjaan sebagai pembantu tadbir.saya berharap pihak tuan dapat memberikan pekerjaan yang saya minat.insyaallah kalau ad rezeki saya di syarikat tuan,saya akan buat yang terbaik.kalu ada ape-ape keputusan sila e-mail kan NINEYERNY@YAHOO.COM

 31. SAYA NUR FARAHIN BT RAMLI .SEKIRANYA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA 0173708551 .LEPASAN SPM .

 32. irwan bin saini on August 12th, 2012 at 9:16 am

  SALAM,TUAN/PUAN SAYA IRWAN,SAYA SEORANG POSMAN,SAYAA INGIN MEMOHON PEKERJAAN SEBAGAI PEMBANTU TADBIR,SAYA BERHARAP PIHAK TUAN/PUAN BOLEH PERTIMBANGKAN PERMINTAAN SAYA NIE,INSYAALLAH KLU BETUL ADE REZEKI SAYA DI SYARIKAT TUAN/PUAN,SAYA AKAN LAKUKAN YANG TERBAIK..SEKIAN TERIMA KASIH..WASALAM.

 33. muhammad roslan on August 13th, 2012 at 2:09 am

  saya akan memberi kerjasama yang baik kalau diberi peluang..
  kerjasama tuan/puan amat di hargai..
  muhammad roslan 0166761153

 34. MIOR MOHD SHAFIE BIN SHAMSUDIN on August 24th, 2012 at 4:30 pm

  SAYA MIOR MOHD SHAFIE BIN SHAMSUDIN..BERUMUR 29 TAHUN..BERMINAT UNTUK MENGISI JAWATAN PEMBANTU TADBIR DAN PEMBANTU AKAUNTAN..SILA HUBUNGI SAYA DI NOMBOR 0124370200..TERIMA KASIH..

 35. HAMIDAH BINTI A.KARIM on August 31st, 2012 at 6:56 am

  Assalammualaikum…Saya Hamidah A.Karim..Berkelulusan STPM..saya bukan shaja berminat untuk mengisi kekosongan jawatan pembantu tadbir,tetapi mengharapkan untuk berbudi pada bangsa,agama dan negara..Sy harap diberi peluang untuk merealisasikan bakti saya.Kerjasama tuan puan amatlah dihargai..Sila hubungi saya jika yakin saya mampu melakukan tugas dengan baik.0167538990(IDA)

 36. Assalamualaikum..dan salam 1 Malaysia..
  saya siti hamidah binti ramli..Berkelulusan SPM,berpegalaman berkerja sebagai Pembantu Tadbir sambilan harian semasa..,di unit penilaian dan peperiksaan (UPP) di Pejabat Pelajaran Wilayah Persekutuan Putrajaya..saya berminat menjawat jawatan sebagai Pembantu Tadbir N17..sekiranya ada kekosongan..,saya mengharapkan pemohonan saya ini akan diterima..,saya bukan sahaja berminat untuk mengisi kekosongan jawatan,malahan jaga,saya mempunyai 1 hasrat,1 maklamat untuk berbakti kepada bangsa dan juga negara..saya berharap diberi peluang untuk merealisasikan bakti saya..
  kerjasama pihat tuan amatlah saya hargai..
  sekiranya pemohonan saya diterima..,pihak tuan boleh menghubungi saya ditalian 0139893397..
  saya sedia berkhidmat dalam melaksanakan tugas dan tanggungjawab dengan amanah..

 37. noor harnida hamdan on September 20th, 2012 at 9:39 am

  saya berusia 26 tahun ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir di kawasan perak.

 38. saya sudah tamat pengajian dalam bidang diploma ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir. jika ada kekosongan saya mengharapkan permohonan saya ini diterima. Tuan/Puan boleh emel kepada saya cik_izan91@yahoo.com . terima kasih dan salam 1Malaysia.

 39. Saya berusia 20 tahun ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir..terime kasih

 40. TOLONGLAH EMAK SAYA SUDAH BISING SURUH CARI KERJA…
  PERTMBANGANKAN PERMONONAN SAYA

 41. ROSMALI BINTI SAUFI on September 27th, 2012 at 5:33 pm

  KEPADA SESIAPA YANG BERKENAAN TUAN/PUAN ; MEMOHON JASA BAIK TUAN/PUAN SUPAYA DAPAT MENPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA.. SEKIAN TERIMA KASIH…..

 42. MOHAMAD FAUZI BIN RAMLE on September 27th, 2012 at 10:12 pm

  SALAM…SAYA BERUMUR 23 TAHUN DAN LEPASAN SPM 2006, PENGALAMAN BEKERJA SEBELUM INI IALAH SUPERVISOR DI KILANG DAN PERNAH MENJADI QUALITY CONTROL DI KILANG. SAYA CUBA UNTUK MENGUBAH TARAF HIDUP SAYA, SEKARANG SAYA BERHARAP PIHAK TUAN/PUAN YANG MAMPU MEMBERI SAYA PEKERJAAN YANG BOLEH MEMBANTU SAYA. KERJASAMA ANDA SANGAT SAYA HARGAI.

 43. NORAINI BINTI ISHAK on September 29th, 2012 at 3:15 pm

  KEPADA SESIAPA YANG BERKENAAN TUAN DAN PUAN:
  SAYA BERUMUR 21 TAHUN MERUPAKAN:

  A) LEPASAN SPM 2008 (subjek tambahan: MATEMATIK TAMBAHAN, AKAUN DAN EKONOMI ASAS)
  B) MEMPUNYAI DIPLOMA PERAKAUNAN. SAYA JUGA MEMPUNYAI ANUGERAH KETUA EKSEKUTIF/DEKAN SEBANYAK 3 KALI.
  C) PENGALAMAN BEKERJA SEBELUM INI SEBAGAI JURUWANG DI SMJ TERATAI MONEY TRANSFER.

  SAYA MEMOHON JAWATAN SEBAGAI PEMBANTU TADBIR ATAU PEMBANTU AKAUN DENGAN SIJIL YANG SAYA PEROLEH. SAYA HARAP PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI DAN MENERIMA SAYA DALAM JAWATAN TERSEBUT. KERJASAMA ANDA AMAT SAYA HARGAI. SEKIAN TERIMA KASIH

 44. NORAINI BINTI ISHAK on September 29th, 2012 at 3:18 pm

  HUBUNGI SAYA, JIKA DITERIMA:
  email: norainiishak91@yahoo.com
  no. tel: 0177376130

 45. Taj bibi bt Alim shah on October 4th, 2012 at 1:22 pm

  Saya taj bibi bt alim sah ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir

 46. nurhaslina bt shaari on October 6th, 2012 at 5:04 pm

  sye nurhaslina bt shaari berminat untuk mengisi kekeosongon untuk menjadi pembantu tadbir….sye mempunyai sijil spm dan memepunyai pengaalaman dalam bidang ini….saya harap tuan dpt mempertimbangkan permohonan sya ini…..jika sye diterima silla hubungi 0199240560

 47. nurul asyikin bt ismail on October 10th, 2012 at 2:55 pm

  saya nurul asyikin bt ismail ingin memohon jawatan sebagai pembantu
  tadbir.jika diterima diharap dapat menghubungi saya;
  HP:0134460858
  email:i_nurulasyikin@yahoo.com

 48. mageswari a/p suresh on October 12th, 2012 at 11:57 am

  SALAM SEJAHTERA KEPADA TUAN/PUAN SAYA MAGESWARI A/P SURESH.SAYA INGIN MEMOHON JAWATAN PAMBANTU TADBIR N17.SAYA MAHIR DALAM MICROSOFT OFFICE EXCEL,POWER POINT DAN WORD. SAYA MEMPUNYAI SIJIL TEKNOLOGI MAKLUMAT. SELAIN ITU,SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BEKERJA SEBAGAI KERANI PEMBANTU TADBIR DI JABATAN PENGANGKUTAN JALAN CAWANGAN TEMERLOH PAHANG SEJAK 6 BULAN (LATIHAN INDUSTRI).JIKA ADA KEKOSONGAN,SAYA HARAP PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMBERI PELUANG SAYA BEKERJA DI SYARIKAT TUAN/PUAN.

  HUBUNGI SAYA JIKA DITERIMA :

  NO TELEFON : 014.8159902
  EMAIL : mageswari.9211@yahoo.com

 49. Salam sejahtera kepada tuan/puan yang dihormati, saya Penny Jintara bernombor kad pengenalan 800815-12-5214. Saya ingin memohon jawatan Pembantu Tadbir N17. Saya mempunyai Diploma Sains Komputer dan berpengalaman dalam bidang Admin dan Akaun selama 8 tahun. Saya sangat berminat untuk mengisi jawatan sebagai tersebut. jika terdapat kekosongan, saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi saya peluang untuk berkerja di tempat tuan. Sekian,terima kasih.

  Hubungi saya jika diterima:

  No. H/P: 016-5098262
  email: penny_jintara@yahoo.com

 50. muhammad izainil irsyad bin rosly on October 19th, 2012 at 9:15 am

  Salam sejahtera kepada tuan/puan yang di hormati ,saya muhammad izainil irsyad bin rosly bernombor kad pengenalan 910322145679,saya ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir di dalam bidang ini membolehkan saya menggunakan sepenuh kemahiran yang ada.
  Mencari pekerjaan tetap dan stabil.
  mempunyai pengalaman selama setahun sebagai pembantu tadbir di Jabatan Agama Islam selangor.membantu keluarga, berkhidmat kepada masyarakat dan Negara.
  Excel / powerpoint / word.
  Membantu menyelia membuat surat pengeluaran.
  Membantu dalam pengeluaran surat menyurat.
  Membantu menyelia menguruskan fail-fail berkaitan.

  NO H/P :0178153558
  EMAIL : izainil91@gmail.com

 51. mohd fakri b.jusoh on October 20th, 2012 at 8:32 pm

  ada kosong call saya no 0148399964

 52. Estella Vellinda Anak Dayop on October 30th, 2012 at 10:36 am

  Salam sejahtera kepada tuan/puan yang dihormati.Saya Estella Vellinda Anak Dayop bernombor kad pengenalan 911113-13-5268,saya berumur 21 tahun,berstatus kahwin.saya berasal dari kuching,sarawak kini menetap di Langkawi,kedah kerana mengikut suami.Saya berminat dan ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir(N17)di dalam bidang ini membolehkan saya mempelajari sesuatu yang baru.Saya ingin mencari pekerjaan yang tetap.Saya pernah bekerja sebagai kerani di kedai jual motosikal di kuching,sarawak.saya mempunyai pengalaman bekerja selama 2 tahun lebih dan berhenti kerja kerana mengikut suami yang bekerja di Langkawi,kedah.saya berminat untuk mengisi jawatan tersebut.Jika terdapat kekosongan,saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi peluang saya bekerja di tempat tuan/puan.Kerjasama amat dihargai dari pihak tuan/puan.terima kasih.Jika saya diterima bekerja di tempat tuan/puan hubungi saya di talian 0145990599 dan hantarkan surat di alamat seperti tertera di bawah.

  Blok D,Pintu G
  Kuarters Polis Marin
  Daerah langkawi
  Jalan Penarak
  07000 Langkawi,Kedah

 53. rohnillah aloicius on November 7th, 2012 at 5:20 pm

  salam sejahtera saya lepasan spm ingin memohon pekrjaan pembantu tadbir sekolah rendah d sabah.jika ada kekosongan sila hubungi sy di no 0178362190..saya harap sy akan di beri peluang untuk berkhidmat dalam pentadbiran..jasa baik pihak tuan/puan amat saya harapkan..terimah kasih.

 54. ainun syahirah rahim on November 13th, 2012 at 1:08 pm

  Tersangat baik dalam menulis dan bercakap;Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Beretika dan mahir berkomunikasi. Seorang yang dapat mewujudkan hubungan baik dengan individu dan kumpulan dari semua peringkat umur , budaya, dan kepercayaan. Seorang yang peramah dan senang untuk bekerja bersama. Mahir dalam menyampaikan idea dan aktiviti yang menyumbang kearah peningkatan masyarakat secara amnya. Pintar, cekap, teratur dan fleksibel. Bekerja dengan berkesan dalam kumpulan , menyelaraskan acara dan operasi dan menyelesaikan masalah. Cekap dalam pembentangan dan boleh berkomunikasi dengan baik, yakin dan fleksibel. Kemahiran penyelesaikan masalah secara kreatif dan strategi pengurusan yang baik. Berupaya untuk bekerja sendiri jika keadaan menuntut. Sangat berkebolehan dan meminati bidang perkomputeran. Mempunyai asas dalam teknologi dan komputer.

 55. sy norazril bin md nor beralamat no 17 lorong 2f tmn bkt bendera mentakab pahang, no ic 801228-06-5215. ingin memohon jawatan tersebut

 56. NURULSUHADA BT WAHAB on November 14th, 2012 at 9:54 pm

  BERASAL DARI KUALA TERENGGANU,DARUL IMAN…DISINI SAYA INGIN MEMOHON PEKERJAAN WALAUPUM BERLAINAN KOS YANG SAYA AMBIL,SAYA LEPASAN DIPLOMA KEJURURAWATAN DARI KOLEJ TEKNOLOGI BESTARI,SAYA TIDAK MEMILIH KERANA SEKARANG INI PEKERJAAN TIDAK BOLEH DIPILIH…SAYA HARAP SAYA MENDAPAT MAKLUM BALAS DARI PIHAK YANG BERKENAAN..KALU ADA KEKOSONGAN SEKARANG TELEPONE SAYA KE 0148401061

 57. IZZAH SYAFIQAH BT MASSUAR on November 16th, 2012 at 1:42 pm

  SALAM,SAYA IZZAH DARI SEREMBAN NEGERI SEMBILAN.SAYA INGIN MEMOHON JAWATAN PENTADBIRAN INI..SAYA LEPASAN DARI KOLEJ RISDA…SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN DALAM BIDANG PENTADBIRAN..INI KERANA SAYA PERNAH PRAKTIKAL DI SEBUAH BADAN KERAJAAN..SELAIN ITU SAYA JUGA PERNAH BEKERJA SAMBILAN DI SEBUAH SYARIKAT DI SEREMBAN ,JUGA DALAM BIDANG PENTADBIRAN..JIKA PIHAK TUAN PERLUKAN JAWATAN INI…PIHAK TUAN BOLEH EMAIL SAYA DI fendizah08@yahoo.com..ATAU MENGIRIMKAN SURAT DI ALAMAT
  2019 JLN 10/9
  TAMAN SEREMBAN JAYA
  70450,SEREMBAN
  NEGERI SEMBILAN

 58. Saya Azie dari Chukai, Kemaman. Saya memegang jawatan pembantu tadbir & pembantu akauntan selama 5 thn ditempat kerja saya sekarang. Saya ingin mencari pengalaman baru dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan tersebut. Email saya suteraarzeiann@yahoo.com

 59. siti suhana bt samsudin on December 2nd, 2012 at 3:15 pm

  SAYA NAK MENCARI PENGALAMAN DAN MENGGUNAKAN DIPLOMA SAYA ADA DIPLOMA UKUR TANAH WALAUPUN TIDAK ADA MENGENA DENGAN JAWATAN YANG DIIKLAN TAPI SAYA AKAN BERUSAHA UNTUK BERKERJA BERSUNGGUH-SUNGGUH MENINGKATKAN PENGETAHUAN DALAM PELBAGAI ILMU. SEKIRANYA ANDA MEMINAT MENGAMBIL SAYA EMAIL SAYA DI sitisuhanasamsudin90@yahoo.com @ BOLEH FON SAYA DI 0135229379…

 60. ramlah mad saat on December 17th, 2012 at 3:19 pm

  Salam, saya Ramlah dari sabah. saya mempunyai Diploma ih healthcare dan pengkhususan jurusan kepada pengurusan dan pemfailan. saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan,dengan ini sekiranya pihak tuan dapat mempertimbangkan dan berminat mengambil saya bekerja hubungi saya di
  0178360790 atau ramlahmadsaat@yahoo.com
  Terima kasih.

 61. Mohd Hazil Bin Md Mohtar on January 1st, 2013 at 9:51 am

  Mohd.Hazil bin Md. Mohtar on January 1st, 2013 at 9.42 am

  Salam, Saya Mohd.Hazil dari Pahang. Saya pernah memegang jawatan
  pembantu Tadbir Rendah sementara di UIAM selama setahun setengah, tapi hanya penggantian sementara sahaja. Saya amat berminat dengan tawaran yang ditawarkan . Jika saya diberikan jawatan tersebut saya berjanji akan berkerja bersungguh-sungguh sebab saya memang berminat dengan jawatan tersebut… Jika ada rezeki saya InsyaAllah , dapat kiranya tuan/puan hubungi saya di telepon ini: 0192585832 atau mr_huzail83@yahoo.com Terima Kasih.

 62. Mohd Hazil Bin Md Mohtar on January 1st, 2013 at 9:55 am

  Salam, Saya Mohd.Hazil dari Pahang. Saya pernah memegang jawatan
  pembantu Tadbir Rendah sementara di UIAM selama setahun setengah, tapi hanya penggantian sementara sahaja. Saya amat berminat dengan tawaran yang ditawarkan . Jika saya diberikan jawatan tersebut saya berjanji akan berkerja bersungguh-sungguh sebab saya memang berminat dengan jawatan tersebut… Jika ada rezeki saya InsyaAllah , dapat kiranya tuan/puan hubungi saya di telepon ini: 0192585832 atau mr_huzail83@yahoo.com Terima Kasih.

 63. ncholas anak magdaline nas on January 4th, 2013 at 2:55 pm

  salam,saya Nicholas anak magdaline nas dari sibu sarawak.saya amat berminat dgn jawatan ini sekiranya dapat di beri peluang..pengelaman kerja saya,MARINE OFFSHORE.pembantu master dikapal…hubungi saya no,hp:014-8565308,email:nicholasmagdalinenas@yahoo.com…

 64. SITI NADIA ATIQAH BINTI DARWIS on January 8th, 2013 at 9:30 am

  Salam sejahterah n Salam 1 Malaysia.Nama penuh saya Siti Nadia Atiqah Binti Darwis.Saya lepasan spm tahun 2011.Pengalaman saya dalam bidang ini,sebelum ini saya pernah menjadi sebagai pembantu tadbir penaksiran selama setengah tahun bahagian lembaga hasil di sandakan.selain itu,saya meminati bidang ini terutama ya dalam hal- hal pentadbiran.Tambahan pula,saya memiliki sijil Birotatanegara,sijil pengawas selama 5 tahun semasa sekolah menengah,sijil setiausaha dalam persatuan puteri islam,sijil kokurikulum.Dalam bidang ini,saya amat sekali meminati.Oleh itu,jika saya berpeluang mendapat jawatan pembantu tadbir saya akan memberikan yang terbaik sepertimana etika pekerja yang berdaya kreativti,inovasi,berdaya saing,berusaha mempunyai jati diri,sentiasa bijak dalam pekejaan ini.Tuan Puan sila hubungi saya di no-tel 0109424673/0138786831.Emel saya siti.nadia99@yahoo.com
  saya amat memerlukan pekerjaan ini.Alamat saya Kondominium Sri Taman,batu 4,blok A17,lot 29,tingkat 1.Kerjasama Tuan Puan amat di hargai.sekian.

 65. salam 1 malaysia.Nama saya keerthesvary a/p kumar yang memepunyai 9 tahun pengalaman bekerja di swasta bahagian perbankan telah lama berminat dan telahpun memohon kerja melalui spa8 bahagian pentadbiran.ingin mencapai matlamat saya dalam bidang ini dengan usaha sama tuan/puan.sekian disini sahaja.dengan sudi hubungi saya di talian 0192755901.terima kasih.

 66. Nurnazarith binti mohd razali on March 16th, 2013 at 9:48 pm

  Salam..sye nurnazarith binti mohd razali..mempunyai kelulusan diploma pra sekolah..masih mencari kerja..jika diberi peluang bekerja dalam bidang ini saya akan berusaha sebaik mungkin..

 67. sya neena..sya ada sijil kemahiran malaysia dalam bidang pembantu tadbir…sya berminat dengan jawatan ini..jika diberi peluan sya akan berusaha sebaik mungkin. harap pihak tuan / puan dapt mempertimbangkan pemohonan sya..hubungi sya di nmbor 01119888083

 68. nor syuhadah binti abd wahid on April 2nd, 2013 at 4:21 pm

  saya berminat untuk berkerja deengan jawatan tersebut n17 atau w17.
  saya cuma berpendidikan spm sahaja. dan sekarang saya berkhidmat di JABATAN KEBAJIKAN MASYARAKAT sebagai sambilan. saya ada pengalaman serba sikit tentang perkerjaan tersebut,harap pihak tuan / puan dapt mempertimbangkan pemohonan saya dan mengghubungi saya di no
  018-5775825 atau emel saya sue_anis90@yahoo.com

 69. siti aisyah bt mohamad ismail on April 4th, 2013 at 7:17 pm

  assalamualaikum…

  Saya SITI AISYAH BINTI MOHAMAD ISMAIL.Saya begitu berminat untuk jawatan yang pihak tuan \puan tawarkan. Untuk pengetahuan pihak tuan\puan ,saya sudah beberapa menghadari temuduga untuk jawatan n17 dan w17.Saya berharap pihak tuan\puan memberi peluang kepada saya untuk menghadari temuduga tersebut.Saya juga berharap pihak tuan\puan dapat menghubungi saya di nombor 013-9600417.Jasa pihak tuan\puan amat saya hargai.

  Sekian,terima kasih

 70. SAYA MAZLIZAWATI SEDANG MENCARI KERJA KOSONG SEBAGAI PEMBANTU TADBIR.BOLEH BEKERJA SEGERA JIKA DIPERLUKAN DAN DIMANA2 LOKASI YANG DIBERIKAN.HUBUNGI SAYA 019-9352533.TQ.

 71. NORIA ANAK SENAU on April 8th, 2013 at 11:33 am

  SALAM SATU MALAYSIA,SAYA NORIA ANAK SENAU BERASAL DARI SARAWAK LIMBANG.SAYA AMAT BERMINAT UNTUK MENCARI PERKERJAAN,SAYA PERNAH BERKERJA DI LABUAN SELAMA 3 TAHUN DEKAT RESORT MANIKAR.SAYA JUGA INGIN MENCUBA PERKERJAAN YANG BARU,YANG BELUM PERNAH SAYA RASAI.SAYA BERHARAP PIHAK TUAN/PUAN MENERIMA SAYA.NOMBOR 0135626477.TERIMA KASIH.

 72. nurul izzw jamil on May 11th, 2013 at 12:32 am

  Hai sye nurul izza…berminat untuk pembantu takbir…..sekiranya ader kekosongan hubungi 0172453996…

 73. Minat bekerja dalam bidang ini..lulusan STPM sahaja..0128678912..terima kasih.

 74. salam 1malaysia. saya r tamayandi a/p raman.saya sangat berminat accoun assistant. saya mahir dalam microsoft office excel dan power point. im diploma accounting in politeknik kuantan.

 75. if ada pertanyaan tolong call: 016-5982751

 76. FATIMAH HARTINI BT RASID @ MUSTAFA on June 2nd, 2013 at 5:07 pm

  I WOULD LIKE TO WORKING AT YOUR ORGANIZATION. I’M DIPLOMA HOLDER STUDY AT UITM DUNGUN TERENGGANU. TAKING PUBLIC ADMINISTRATION COURSE. MY EXPERIENCE WORKING BEFORE, AS AN ACCOUNTANT AT BATIK SUTERA, SUPERVISOR AT AL-JABBAR THERAPY AND AS AUDITOR AT BATIK ORGANIZATION. THIS IS MY CONTACT NUMBER 013-6215501 AND EMAIL fatimahhartini@yahoo.com. CALL ME IF STILL HAVE AN AVAILABLE JOB. I ALWAYS READY TO TAKE PLACE THE JOB AT YOUR ORGANIZATION. TQ.

 77. Noratikanaddia Binti Jamaluddin on June 13th, 2013 at 2:20 pm

  Assalammualaikum, saya hanya seorang lepasan SPM sahaja pada 2 tahun lepas. Tetapi saya mempunyai pengalaman selama hampir 2 tahun dalam bidang perakaunan dan pentadbiran kompeni. Selain itu, saya juga mengetahui serba sedikit tentang excel microsoft. Jika ada jawatan kosong sila hubungi saya di talian 016-3076288 (Ms Naddia). Saya akan melaksanakan kerja mengikut kehendak pihak Tuan/Puan. Terima Kasih.

 78. wan mohd hafiz on July 3rd, 2013 at 1:46 am

  Call me. Please. 0174724956.if i no picku phone. U just only message me. I can do it my job.pembantu tadbir. Saya ingin kerja kerajaan. Hanya allah membalas budi baik tuan and puan. Sy baru balik dari mekah.

 79. Siti Zaliha Bt Abd Shatar on September 4th, 2013 at 12:11 am

  Assalamualaikum…
  Tentang diri saya:-
  1)Umur 34
  2)Perempuan
  3)Asal Penang
  4)Mempunyai pengalaman 12 tahun dalam bidang pentadbiran(swasta sahaja)
  5)Teringin hendak bekerja kerajaan

  Sekian terima kasih…

 80. NURJANNAH BT ISHAK on September 18th, 2013 at 11:08 pm

  saya hanya berkelulusan SPM 6 tahun yng lepas . umur saya sekarang 24 tahun . saya boleh berlajar semua perkejaan yang baru saya ceburi . jika ada jawatan kosong sila hubungi saya 0124774703 ..terima kasih :)

 81. ANA DIANA BINTI ABDUL RAZAK on November 8th, 2013 at 9:24 am

  UMUR SAYA 21 TAHUN, SAYA BERKELULUSAN SIJIL KEMAHIRAN PERKERANIAN & KESETIAUSAHAAN, DAN BARU TAMAT PENGAJIAN PADA BULAN OGOS YANG LALU, TAHUN DEPAN SAYA KONVO, TAPI MASA SEKARANG NI SAYA DALAM PRALTIKAL DI JABATAN KERAJAAN SELAMA 6 BULAN.. SAYA BERMINAT DENGAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR N17, SAYA MEMPUNYAI KEMAHIRAN DALAM TRENGKAS, TAIPING, MICROSOFT OFFICE.. JIKA ADA KEKOSONGAN HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0139069055.. SAYA HARAP PERMINTAAN SAYA INI AKAN DIPERTIMBANGKAN, JASA BAIK TUAN / PUAN AMAT SAYA HARGAI..
  TERIMA KASIH….

 82. Dayang Nurul Aisyah on March 9th, 2014 at 9:23 pm

  Assalammualaikum, saya hanya seorang lepasan SPM sahaja pada 2 tahun lepas. Tetapi saya belum mempunyai pengalaman berkerja bidang pembantu pentadbiran. Selain itu, saya juga mengetahui serba sedikit tentang excel microsoft. Jika ada jawatan kosong sila hubungi saya di talian 016-8504250 (Ms Aisyah). Saya akan melaksanakan kerja mengikut kehendak pihak Tuan/Puan. Terima Kasih.

 83. MAGDALINA RONI on April 27th, 2014 at 1:22 pm

  Salam sejahtera, saya merupakan pelajar lepasan STPM tahun 2013 ingin memohon jawatan sebagai pembantu tadbir. Saya akui saya tiada pengalam dalam pekerjaan kerana ini merupakan langkah awal saya dalam menjejaki kaki ke dunia pekerjaan. Sekiranya ada jawatan kosong, sila hubungi saya di talian 0198261047. Saya dahulukann ucapan terima kasih dan berharap agar permohonan saya ini dipertimbangkan sebaik mungkin. Terima kasih.

 84. Norhaslinda Zain on June 5th, 2014 at 1:19 pm

  salam sejahtera saya norhaslinda zain.lepasan SPM ,sekarang berkerja sebagai assisant engineer disyarikat swasta.saya ingin memohon perkerjaan dalam agensi kerajaan tetapi tidak berjaya,dan ingin mencuba dilaman web ini.terima kasih

 85. marinie marina on July 24th, 2014 at 11:14 pm

  salam sejahtera saya marinie mariana.saya ingin memohon pekerjaan dalam agensi kerajaan yang di tawarkan.sekiranya ada kekosongan pihak tuan/puan boleh la menghubungi saya di no 0179109201 selepas tuan/puan mempertimbangkan permohonan saya ini.saya berharap agar pihak tuan/puan memberi peluang kepada saya dalam jawatan pentadbiran.terima kasih.

 86. Salam sy Mira…jika ad kekosongan jawatan lepasan spm sola hubungj sy 0136646145

 87. SALAM, SAYA SHIKIN, GRADUAN BAGI FAKULTI PENGURUSAN MAKLUMAT KHUSUS DALAM PENGURUSAN REKOD. SAYA BERMINAT DENGAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR. JIKA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA DENGAN MENGHANTARKAN EMAIL DI shikinjais@gmail.com

  SEKIAN, TERIMA KASIH.

 88. Astie binti syarif on November 3rd, 2014 at 8:49 pm

  jika ada kekosongan sila hubungi saya . 01126866107

 89. ahmad baznan bin abu bakar on December 17th, 2014 at 1:20 pm

  ASSALAMUALAIKIM W.B.T, NAMA SAYA AHMAD BAZNAN. SAYA BETUL BERMINAT DENGAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR N17. sekiranya ada kekosongan saya mohon sangat pihak sumber manusia dari YAYASAN PAHANG hubungi saya di: 014-5184857 @ melalui email:

 90. ahmad baznan bin abu bakar on December 17th, 2014 at 1:21 pm

  ahmad baznan email: baznan88@yahoo.com

 91. Rahilia Bt Razali on August 16th, 2015 at 12:32 pm

  SAYA BERKELULUSAN DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN,SAYA BERMINAT DENGAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR N17, SAYA MEMPUNYAI KEMAHIRAN DALAM TRENGKAS, TAIPING, MICROSOFT OFFICE.. JIKA ADA KEKOSONGAN HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0124260327.. SAYA HARAP PERMINTAAN SAYA INI AKAN DIPERTIMBANGKAN, JASA BAIK TUAN / PUAN AMAT SAYA HARGAI..
  TERIMA KASIH….

 92. Norfazila binti sahari on September 17th, 2015 at 5:59 pm

  Assalamualaikum dan salam sejahtera..Saya Norfazila binti Sahari pelajar lepasan Sijil Sains pertanian,Kolej Risda Melaka pada tahun 2010..Saya ingin memohon jawatan sebagai Pembantu Tadbir (gred N17).. Jika ada kekosongan sila hujungi saya do talian 0109178067.. Jika saya diberi peluang pekerjaan ini,saya akan mempergunakan dengan sebaik mungkin..Harap permintaan saya ini dipertimbangkan..Jasa Tuan/Puan amat saya hargai..Terima Kasih

 93. glenn nyawin anak ajak on December 1st, 2015 at 1:09 pm

  selamat petang dan salam sejahtera..saye glenn nyawin anak ajak pelajar lepasan SPM..saya ingin memohaon jawatan penbamtu tadbir dengan kelayakan SPM..jika ada kekosongan sila hubungi saya di talian 01129936606 atau email kepada saya di glennchieyp96@gmail.com ..saya harap dapat diberi peluang pekerjaan ini,saya akan gunakan peluang dengan sebaik mungkin..harap permintaan saya dipertimbanagkan ..jasa tuan/puan amat saya hargai..terima kasih..

 94. Mohd Moktaruddin Bin Mustafa on May 15th, 2016 at 9:35 am

  Berminat dengan jawatan yang di pohon

 95. selamat petang ..saya cik nur..lepasan diploma marketing..jika ada peluang pekerjaan yang sesuai kepada saya..sila informkan kepada saya melalui tel-01136067981..ataupon melalui emel saya..cahayamutiara143@gmail.com

 96. Salam sejahtera dan selamat petang tuan/puan.Saya farahanim,fresh graduate dari diploma perakauan serta aktif dalam bidang kokurikulum dan hal team work . Dengan itu saya berminat/memohon jawatan sebagai pembantu akaun.harap pihak pihak tuan dapat pertimbangkan.Tuan / puan boleh hubungi saya diemail saya farahanim65@gmail.com atau telefon di 0127007796

Leave a Reply

42,646 views