Jawatan Kosong BSN – Eksekutif Perhubungan Industri

bank-simpanan-nasional-bsnBank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan pesatnya sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga kini, seramai 9 juta pelanggan BSN telah dikendalikan oleh lebih daripada 5,500 orang pekerja di lebih 383 cawangan di seluruh negara.

Dalam transformasi strategik kami merancang untuk mengukuhkan dan memacu Bank Simpanan Nasional (BSN) ke tahap yang lebih tinggi lagi, kami mencari individu yang komited serta berbakat untuk mengisi jawatan kosong BSN berikut:


Job Title: Industrial Relations Executive (Eksekutif Perhubungan Industri)

Main Responsibilities:

- To assist Head of Industrial Relations in developing, formulating and implementing the bank’s Industrial Relations ( IR ) policies and procedures
- To draft show cause letters, charges, punishment letters, prosecution of Domestic Inquiry and internal consultation of disciplinary actions against employees
- To assist in discussion with the Union in all IR-related issues
- To conduct primary investigations and prepare investigation report for management’s evaluation.
- To conduct formal inquiry in the event of gross misconduct
- To investigate and escalate staff grievances to the appropriate channels
- To ensure adherence to all relevant employment-related legislations, HR policies and good practices in order to minimize business risks

Requirements:

- A recognized degree in Human Resource Management / Law from reputable universities.
- Diploma in Industrial Relations will have an added advantage.
- 2 to 3 years working experience in handling IR matters.
- Strong command of both written and spoken Bahasa Malaysia and English.
- A positive team player who is detailed, organized, efficient and trustworthy.
- Excellent communication and interpersonal skills.
- Able to work under pressure and meet tight deadlines.
- Applicants should be Malaysian citizens or hold relevant residence status.

Interested candidates, please Apply Online or write to:
Senior Vice President/Head, Human Resource Management Division
17th Floor, Wisma BSN No. 117, Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur
Or you may e-mail to rekrut@bsn.com.my

Part Time Job Vacancy at Job Fair

if you’re in college or large school, you’ll probably see periodic announcements for job vacancy at job fairs. When i was in school, I typically overlooked these, thinking, “I’ll get worried about obtaining a complete time job vacancy when i graduate”. I am positive that a good deal of other people believed the identical thing about obtaining job vacancy.

Then a pal of mine was telling me about a job vacancy she had operating part time at a tv station. She was nevertheless two many years away from graduating university and but she currently had a job vacancy inside the subject that she wished to go into. Since that time, she has graduated and been hired entire time at that Tv station and significantly enjoys her job.

Exactly where did she locate this great part time job vacancy ? You guessed it, at a job fair. The cause that I never ever went to a job honest in my early higher education occupation or in large college was that I assumed those individuals had been seeking critical full-time applicants and I could not fit that into my life. The big issue that I disregarded was that job fairs are utilized by companies being a method to cultivate talent.

From the company’s standpoint, a job fair is a approach to create a booth and also have plenty of possible employees arrive to them. From this pool of likely staff, they are able to find excellent, pro-active, hard-working folks who’ll quickly possess all of the requisite expertise to become a beneficial part of their group.

But a lot more importantly, if a candidate displays guarantee, they could offer you them part-time perform while they finish their training then supply a full-time position once that individual graduates.

Hiring a part-time worker to complete standard duties within your company and find out the best way that items are completed as part of your company makes a good deal of perception. With out any obligation the employer can see if a part time employee will in shape into their company’s culture in order that after they graduate, they are often provided a place which will changeover them to full-time operate with tiny to no needed finding out curve.

Much simpler than employing someone who has a diploma, but does not know a thing in regards to the exclusive areas of your respective own company. It is smart for firms to retain pupils for part-time positions, and it is sensible for pupils to obtain knowledge within their area of choice before graduating.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

78 Responses to “Jawatan Kosong BSN – Eksekutif Perhubungan Industri”

  1. salam…saya merupakan lepasan ijazah matematik perniagaan dan tinggal di Terengganu. saya amat berminat dan mempunyai keinginan yang tinggi untuk berkerja di BSN. Jika terdapat kekosongan jawatan yang bersesuai dengan saya di BSN Terengganu atau negeri-negeri lain..boleh la menghubungi saya di 010-9201954 @ emailkan kepada putery_jiee@yahoo.com

  2. muzdalifah bt donya on November 15th, 2011 at 7:10 pm

    salam…jika ada kekosongan lagi di BSN,utk jawatan apa2 pun saya bersedia menerimanya.Saya amat berminat untuk bekerja dengan BSN sekiranya pihak tuan/puan memerlukan pekerja yang serba boleh dan berkomitmen tinggi.saya sertakan No Telefon : 017-9588463 @ 017-9511609.

  3. noraishah bt jaludin on November 22nd, 2011 at 11:35 am

    Salam,.. saya skarang sedang berkerja di salah sebuah syarikat swasta di bandar baru bangi.saya berkelulusan dalam bidan grafik di giatmara bangi.

  4. noraishah bt jaludin on November 22nd, 2011 at 11:44 am

    salam, saya sekarang berkerja di salah sebuah syarikat swasta di bandar baru bangi. saya berkelulusan dalam bidang grafik di giatmara bandar baru bangi, jawatan saya sekarang adalah sebagai kerani. alamat email saya dan butiran saya, saya setakan jika inggin menhubungi saya. ary.asya@yahoo.com dan no telifon saya 019-3449822. terima kasih

  5. Zahroni Abdullah on November 25th, 2011 at 2:08 pm

    Salam…jika ada kekosongan lagi di BSN, utk jawatan kerani saya bersedia menerimanya.Saya amat berminat untuk bekerja dengan BSN sekiranya pihak tuan/puan dapat memberi peluang kepada saya. Saya memiliki STPM & mempunyai pengalaman sebagai kerani. Saya sertakan No Telefon : 013-4595436. Terima Kasih.

  6. Saya mempunyai pengalaman bekerja di Coshare Holdings Berhad (sebuah syarikat yang menguruskan pinjaman serta kod potongan gaji pekerja kerajaan). saya berminat untuk bekerja di syarikat tuan. disini saya sertakan no 016-4210318

  7. zarinah binti moktar on November 28th, 2011 at 9:27 pm

    SALAM NAMA SAYA ZARINAH BINTI MOKTAR SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN KERJA INI,SEKIRANYA PIHAK TUAN FIKIR SAYA LAYAN BERKERJA DENGAN PIHAK TUAH…SELAH HUBUNGI NUMBER SAYA 0105844420

  8. Norizan Hj Ahmad on December 9th, 2011 at 12:08 pm

    Saya berkelulusan pengurusan perniagaan uum.Jika ada kekosongan yg sesuai dengan saya di bsn Terengganu @ Kuantan ,boelhlah hubungi saya di 0139381819.Terima kasih

  9. Ahmad Farrisz Bin Hijaz on December 15th, 2011 at 11:25 am

    Saya Ahmad Farrisz ingin memohon kerja di BSN bersesuaian dengan kelulusan saya sebagai pemegang Diploma eletronik . Mohon hubungi saya di nombor 019-3379329. Beralamat No. 7, Lengkok Pasar, Rapat Setia, 31500 Ipoh.
    kerjasama pihak tuan didahulukan ucapan ribuan terima kasih

  10. mohd zulkarnain bin karamah on December 16th, 2011 at 7:13 am

    saya mohd zulkarnain bin karamah ingin memohon kerja di BSN .saya berasal dari sabah ,alamat kg perpaduan banggi p/S 382 paskod 89050 kudat sabah.
    no H/P;0138671126

  11. Saya sangat berminat dengan peluang pekerjaan ini.
    Saya merupakan pelajar jurusan Ijazah kejuruteraan Mekanikal
    Saya ingin mencuba bidang baru selain kejuruteraan.
    Boleh hubungi saya di no 013-4130639

  12. Saya ingin memohon kerja di BSN bersesuaian dengan kelulusan saya sebagai pemegang Degree in Business Studies . Mohon hubungi saya di nombor 019-3718625
    kerjasama pihak tuan didahulukan ucapan ribuan terima kasih

  13. saya mohd shahardi bin yusoff, pekerja swasta di dalam sektor perkilangan. Bekerja sebagai juruteknik. Saya amat berminat bekerja degan BSN, berilah saya peluang. Saya akan buat yang terbaik dan akan buktikan yang saya mampu melakukan sebarang tugas diberikan.tq

  14. saya mohd shahardi bin yusoff, pekerja swasta di dalam sektor perkilangan. Bekerja sebagai juruteknik. Saya amat berminat bekerja degan BSN, berilah saya peluang. Saya akan buat yang terbaik dan akan buktikan yang saya mampu melakukan sebarang tugas diberikan. call me at 012-4234749.TQ

  15. Saya Vanithaa ingin memohon kerja di BSN bersesuaian dengan kelulusan saya sebagai pemegang Diploma in Computer. Mohon hubungi saya di nombor 012-5806843 dari Ipoh Perak.
    kerjasama pihak tuan didahulukan ucapan ribuan terima kasih

  16. Jasroy bin masri on January 26th, 2012 at 10:16 pm

    Salam,saya jasroy bin masri ingin memohon kerja d bsn..saya lepasan spm 2007 dan kini bekerja di sapi plantation sandakan sabah.Saya amat berminat bekerja di bsn.jika ada kekosongan dan sesuai untk sya sila hubungi saya di n0 0195341045.tQ.

  17. salam.sy skrng mencri kerja yg tetap.. untk menangug ibu bapa sy. sy tidak kesah ape pun kerja di bsn dan sy bermnat sekiranye ade sila hubugisaya 0136666807…jasa anda akn sy kenang sampai bile t.kasih

  18. salam…sy memiliki stpm n bkrja sbgai kerani d cyber cafe,sy brminat utk bkrja di BSN, jika ada kekosongan blh hbngi sy..0179837409

  19. hai, saya ni mempunyai ijazah sarjana muda ekonomi dan diploma pengurusan harta tapi sampai sekarang saya tidak diberi peluang kerja bersesuaian dengan kelulusan. Saya mempunyai pelbagai pengalaman kerja di bidang pentadbiran, customer service, promotion dan juga pengurusan harta. Sy minat bkerja dgn BSN tp sy tdk mendapat peluang. Bagi sy peluang kna diberi, pglmn boleh dicari dan kebolehan bkerja adlh penting. Stiap manusia ada klbhn & kekurangan. Kl pihak BSN ingin mberi peluang kpd saya, sila hubungi 0174832767 untuk sy lakukan tindakan seterusnya.TQ krn prihatin.

  20. abdul lukman bin noer ekhsan on February 29th, 2012 at 1:16 am

    ASSALAMUALAIKUN DAN SELAM SEJAHTER.
    NAMA SAYA:ABDUL LUKMAN BIN NOR EKHSAN
    SAYA ADA KELULUSAN KOMPUTER DAN DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA(KOMPUTER TAHAP 4)
    INI NOMBOR TELIFON SAYA:014-7199097
    SEKIAN TERIMA KASIH…
    ASSALAMUALAIKUN DAN SELAM SEJAHTER.

  21. ahmad tarmizi on March 4th, 2012 at 12:43 pm

    pukima la kerajaan……aku da lama lulus ujian betulis 1O TAHUN LALU…intvw dari kerajaan pun tak pernah panggil….PIKIMA LA ANJING PUNYA KERAJAAN JANGAN HARAP BN DPT UNDI LAGI….

    TUAN2 DAN PUAN YANG SAYA HORMATI…

    klu sekiranya anda ada saudara berpangkat besar dalam kerajaan pasti mudah anda dapat kerja dgn kerajaan BN nie…klu xda jgn harap la dpt keje dgn KERAJAAN BN nie….

    saudara saya ada kelulusan master pun x boleh keje dgn kerajaan juga….nak byr pinjaman mcmamna?????????

    org yg sekadar lulus spm boleh keje dgn kerajaan…menyesal saya belajar sampai dpt master….

    pukima kerajaaan BARISAN NASIONAL!!!!!!!!!!

  22. Salmira Shamsuddin on March 4th, 2012 at 8:01 pm

    Salam…jika ada kekosongan lagi di BSN, utk jawatan kerani saya bersedia menerimanya.Saya amat berminat untuk bekerja dengan BSN sekiranya pihak tuan/puan dapat memberi peluang kepada saya.skrg sy bekerja dgn RHB BANK di bhagian collection & mempunyai pengalaman sebagai kerani. Saya sertakan No Telefon : 019-3672105. Terima Kasih.

  23. nurrashidah abdul rashid on March 5th, 2012 at 2:06 pm

    salam 1 malaysia jika ada kekosongan sila hubungi no yg tertera di bawah saya amat memerlukan dan minat 0173022358

  24. Thian Ching Ching on March 7th, 2012 at 4:48 pm

    Salam sejahtera saya ucapkan kepada Tuan/Puan. Saya orang Malaysia,tinggal dekat Johor,taraf pendidikan sampai SPM (bahasa malaysia & matematik dapat gred B).Saya amat berminat untuk bekerja dengan BSN sekiranya pihak Tuan/Puan dapat memberi peluang kepada saya.Saya baru lepas bersalin,sekarang tiada kerja.Di sini saya sertakan no.tel:012-7792137.Sekian terima kasih.

  25. Azura Binti Abu Sarim on March 9th, 2012 at 8:46 am

    Saya seperti nama diatas ingin memohon sebarang jawatan yg bersuaian dgn pengalaman kerja saya.Saya pernah menjawat jawatan sebagai kerani pembantu akaun disebuah syarikat penjualan kereta.Pernah menjadi jurual perodua selama 4 tahun.dan kini menjadi tenaga pengajar disabuah kindegarden.Saya menetap di Batu Cave Selangor.Sila hubungi saya di talian 012 2175811

  26. salam….
    sy bekerja kat bsn kedah…sy berminat untuk berpindah ke ampang…
    cam ner ek??

  27. saya mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang hubungan industri..saya harap jika ada kekosongan dalam syarikat tuan,segeralah menghubungi saya di talian 012-8631289.sekian terima kasih.

  28. My name is Nurul Dalila Binti Mohd Idris and currently degree programme in Bachelor in Finance at UiTM Kelantan, Kota Bharu branch. For your information, I am still doing my practical training at Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE) and the practical training was started from 30th January 2012 to 15th June 2012. However I more interested to work at BANK SIMPANAN NASIONAL as a position INDUSTRIAL RELATION EXECUTIVE and I will use my acknowledgement and my short experience to contribute in terms of company development. MY EMAIL ( nuruldalila_90@yahoo.com)

  29. NUR FADHILAH BINTI MOHAMED on April 3rd, 2012 at 1:51 pm

    SAYA FADHILAH…SAYA INGIN MEMOHON JAWATAN INI JIKA PIHAK PUAN/TUAN MEMBERI PELUANG UNTUK SAYA.SAYA BERHARAP SANGAT MENDAPAT JAWATAN INI…NI NOMBOR SAYA 0196171884..WASALAM

  30. Abdul Syamim Bin Abd Shukor on April 5th, 2012 at 9:31 pm

    Hello,I’m Abdul Syamim Bin Abd Shukor from Bandar Enstek,KLIA.I have three work experience.I’m just have SPM.I’m very interesting to working at BSN .My height 160cm and weight 50kg.if vacancies provided,can call me at the number 017 6846856..I wait for the information.I hope I will get interview.Thanks you.

  31. Bairn Merle Masmil on April 5th, 2012 at 10:34 pm

    Salam sejahtera. Saya Bairn Merle Masmil ingin memohon bekerja di syarikat Tuan. Sekarang saya berkerja di POS MALAYSIA BERHAD di bahagian kaunter. Saya mempunyai pengalaman dalam khidmat penlanggan selama 2 tahun. oleh yang demikian saya ingin memohon di syarikat tuan. Jika permohonan saya ini dipertimbanghkan boleh lah hubingi saya di nombor 0145555006 atau 089521259. terima kasih.

  32. Marwan Mohd Hussin on May 7th, 2012 at 3:03 pm

    Salam,
    Saya Marwan Mohd Hussin, berkelulusan Ijazah sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia, sangat berminat untuk berkhidmat di BSN. Harap pihak BSN dapat menghubungi saya di 016-3375419.

  33. Mohd khairudin bin ibrahim on May 7th, 2012 at 9:23 pm

    Salam sy Mohd khairudin bin ibrahim,
    Berminat bekerja di BSN..
    Disini sy sertakn nombor telefon sy..trima kasih

  34. salam. im intan, degree holder in BBA majoring in finance
    from UiTM. i’ve been working for 11years in insurance
    industry. my experience in treasury/ operational matters &
    investment matters are 6years & 5years respectively. i
    would like to be part in your organisation. should you have
    a vacancy in your organisation, do not hesitste to contact
    my mobile 012-9302300. thank you!

  35. nur azreeny bt abd gafar on July 11th, 2012 at 5:49 pm

    sya nur azreeny bt abd gafar..berumur 20
    hanya mempunyai sijil spm sahaja..
    sya amat berminat dlm bidang ini.. sekira ny sya d terima
    sila hbungi sya
    azreenyazreeny@yahoo.com
    atau 0193219130

  36. gubin bin yompoom on July 20th, 2012 at 10:16 am

    saya Gubin bin Yompoom..saya berumur 20th.sya memang pnh kja sebagai executive di ambank group.sya sgt minat dlm bidang ini tpi ska tgo pngursan yang mantap.sya hny kllsn spm shja dan ttp inginn berkja d sabah.sya sgt gembira sekrnya pihk tuan/puan berbaik hti menwrkn kja dan dapt menghubungi saya di talian 01119570970,01119540366,0138907221……ahkr sekali saya ucpkan sgt2 brtrma ksh krna sdi meluangkn msa utuk membca hlmn saya.skli lagi tq org putih ckp.

  37. Salam.. sy ermiey.. sya berumur 20tahun.,saya hanya mempunyai sijil spm.sy dah dapat memasuki tingkatan 6. tpi kebutuhan dan risiko kewangan tidak membenarkan saya untuk menyambung persekolahan sampai habis kerana terpaksa memberi peluang pada adik2 yg masih kecil untuk bersekolah. saya hanya bekerja di tempat2 yang tertentu sahaja. seperti butik dan membantu menjaga kanak2 yang cacat. selain itu saya jugaa pernah membuat promosi bahagian pemasaran.mempromosi ‘teh misai kucing’ di bandar atau dari rumah ke rumah..
    saya tahu negara ini kebanyakan hanya melihat kelulusan yang amat tinggi. saya amat faham.. kerana kelulusan yang tinggi akan menjamin keadaan dan kestabilan syarikat untuk terus maju kerana melalui kelulusan yang tingg,syarikat akan terus maju. tapi pernahkah terfikir,99% hanya melalui sijil,tidak akan memadai..kepintaran kita untuk berfikir,adalah lebih baik daripada kelulusan di atas kertas itu??saya tidak berkata mereka yg mmpunyai kelulusan yg tinggi itu tidak baik..malah sy rasa sgt rendah diri kerana sy seperti berada di bawah tapak kaki mereka shj. fahami lah apa maksud,,btw,,saya amatlah berminat untuk bekerja di BSN. sy tidak kisah apa sahaja jawatan.. jika tuan/puan berminat untuk mgambil saya bekerja di BSN,silalah hubungi sy di talian 0145642073..
    thank u so much.. n i think,i have made the right choice..

  38. salam.saya berkelulusan diploma business study uitm.dan mempunyai pengalaman berkerja di maybank selama 6tahun dan bank pertanian selama 3tahun.dan sekarang saya tidak bekerja kerana baru pulang dari luar negara mengikut suami.saya berminat menyertai bsn sekiranya masih ada kekosongan.sebarang tindak balas minta hubungi saya di alamat emel mama.orked@gmail.com terima kasih.

  39. rozana binti rabu on August 9th, 2012 at 1:25 am

    salam,emm sume yang mohon berkelulusan tinggi_tinggi tapi tak saya cme seorang opretor kilang yang cme based nye tak smpy 600 rtos..jadi saya pun berharap satu hari nty saya dapat membantu keluarga saya yang bukan dari golongan orang_orang yang senang…saya pun cuma berkelulusam spm jek..seandai nya pihak tuan/puan merasa sya layak utk brkerja di syarikat tuan/puan sila lah hubungi sya ya…terima kassih

  40. Hai..i’m ann from K.terengganu..mrpkan graduan in bachelor policy and social environment and i have three years work experience as a contract teacher..untuk apa-apa makluman pihak tuan/puan boleh menghubungi sy melalui e-mel animat83@yahoo.com.my..thanks…

  41. SUZIE LILY ANAK AHUI on September 30th, 2012 at 9:55 pm

    SALAM SEJAHERA..
    SAYA SUZIE DAN BERASAL DARI SARAWAK.SAYA BERKELULUSAN STPM DAN SAYA BERMINAT UNTUK MENJADI SALAH SEORANG TENAGA KERJA DI BSN.SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN TERUTAMANYA DI KUCHING DAN BAU,SAYA BERHARAP PIHAK TUAN BOLEH MENGHUBUNGI SAYA DI TALIAN 019-4539528 ATAU EMEL KE suzylily89@yahoo.com.

    SEKIAN TERIMA KASIH..

  42. Nurul Nabila binti Omar Ali on October 3rd, 2012 at 4:06 pm

    sya brmnt dlm kja nie,,sla hbngi sya jka anda mmrlukn sya 01114868703

  43. Saya berasal dari Kuching/Sarawak, saya berumur 20 tahun ,sekarang kerja sabagai Editor chinese newspaper selama 2 tahun lebih .Bolehkah saya memohon jawatan tersebut?

  44. Sy brmint nk sertai bsn wlaupn sy xde pglmn tpi mgkin dgn cra nie sy nk bljar klai tn pn sudi mmerima sy plez call me k tq 0145015298

  45. masvie durimah binti wasinin on December 11th, 2012 at 10:57 am

    saya ingan memohon jawatan sebagai pegawai bsn,saya sangat brminat dalam bidang ini dan telah saya cita2 kan sejak dari kecil lagi..jika pihak tuan dan puan memberikan saya peluang ini,saya akan guna kesempatan ini sebaik-baiknya mungkin….saya hanya ada sijil spm saja…jika saya layak memohon jawatan ini,,telefon saya di 6br ini 0148719513…saya harap pihak tuan dan puan dapat memberikan pertimbangan,,,terima kasih.

  46. M.Fazree Fauzan b.M.Ariff on January 2nd, 2013 at 3:26 am

    My name M.Fazree Fauzan b.M.Ariff,age 24years Old, just have SPM,BUT IM REALLYS NEED A JOBS,PLZZ COLL ME AT NO 0147968202,,,

  47. Aslinda Binti Suwan on January 4th, 2013 at 10:47 pm

    Saya Aslinda Binti Suwan kelulusan Diploma Akauntansi dari Politeknik Kota Kinabalu berminat dengan jawatan ini. Saya berharap pihak tuan dapat memberi apa sahaja kekosongan di syarikat tuan dengan kelayakan yang saya ada. saya amat berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. Jika ada kekosongan boleh hubungi saya di talian 0145586557. sekian terima kasih.

  48. I am Anu Radha from Ipoh, Perak.Graduated in BA English.Currently attached to CIMB Bank Berhad.Working experience 5 years.I am looking for a job opportunity with BSN.My contact number 016-5075860…

  49. salam,saya wonesta mandiuk sangat berminat untuk bekerja di bsn.saya mempunyai kelulusan stpm dan mempunyai pengalaman bekerja dalam kerja marketing.jika pihak pihak tuan/puan ingin menemuduga saya sila hubungi saya melalui di talian 0148668063 atau 0148503278.sekian,terima kasih.

  50. NAMA:WONESTA MAN
    KELULUSAN:STPM
    PENGALAMAN KERJA:KERJA BIDANG MARKETING
    EMEL:wonestam@yahoo.com
    NO TEL:0148668063 / 0148503278

  51. NUR SAFFIYAH LYDIANA on March 10th, 2013 at 1:50 pm

    My name is Nur Saffiyah Lydiana. I am 27 years old and currently working in RHB Bank as a Collector Officer. I have been three years working there. I hold a Diploma Pengurusan Perniagaan and I look forward to enhance my career. I am glad if I could serve with your company in future. Thank You.

  52. norhatikah binti nordin on March 26th, 2013 at 10:36 am

    saya norhatikah bt nordin berasal dari kelantan.saya amat berminat dengan jawatan yang pihak tuan tawarkan,saya mempunyai kelulusan spm 2012.jika ihak tuan/puan memerlukan pekerja.boleh menghubungi saya di talian 0139055608.sekian terima kasih.

  53. Suganthi Suppiah on March 31st, 2013 at 9:08 pm

    SUGANTHI D/O SUPPIAH
    I am a graduated student in diploma in Business Management and Bachelor in International Business from Management Science Universiti.I have a strong sense of responsibility to finish tasks that have been assigned to me and willing to handle any form of work if it needs to be done. I’m also enjoy working together and exchanging ideas with my peers. I’m very interesting to working at BSN
    With my work experience and educational background, I believe I will be able to make a significant contribution to your company.My contact number 016-5172786,Email add suga11@rocketmail.com,No 73,jalan selngor, Taman malaysia 36000 Teluk Intan Perak.

  54. hafidz mohd yusoh on April 17th, 2013 at 12:24 pm

    salam, saya berminat utk mengisi kekosongan jwtn d bsn.Pengalaman 3 tahun di EON Bank Bhd sbg pembantu pemasaran. hubungi saya di talian 013-3913286. T.Kasih ats perhatian anda.

  55. assalamualaikum.saya rahman,saya ingin memohon pekerjaan bsn ini..kerana saya sangat berminat akan jawatan ini.jika saya di beri peluang untuk berkhidmat di BSN,saya akan tekun untuk terus berkhidmat.ni nombor saya 0138711638..hubungi saya..

  56. salam saya nur fatin atikah binti mohd yusof,saya ingin memohon pekerjaan bsn..saya sangat berminat dengan perkerjaan trsebut..jika saya di beri peluang untuk beerkhidmat di bsn.saya akan bekerja bersungguh-sungguh dan sentiasa tekun semasa bekerja.0126375129.sila hubungi saya

  57. Nantini a/p Rajendaran on June 14th, 2013 at 3:15 pm

    Saya Nantini a/p Rajendaran berasal dari Seremban.saya amat berminat dengan jawatan yang pihak tuan tawarkan,saya mempunyai Diploma pengurusan hotel managment dan saya juga pernah berkerja sebagai leture di kolej.Jika saya di beri peluang untuk berkhidmat di BSN,saya akan tekun untuk terus berkhidmat..Jika ada kekosongan boleh hubungi saya di talian 016-3908915 dan ini merupakan alamat saya no,2418 taman koperasi 71400 pedas, negeri sembilan dahrul khusus..Sekian terima kasih.

  58. nurfatin izzati binti mohamad nazri on June 26th, 2013 at 4:53 pm

    SAYA IZZATI.STUDENT DIPLOMA SAINS AND RECREATION UITM ARAU,PERLIS.SAYA DENGAN RASA RENDAH HATINYA MEMOHON DAU SAYA DARIPADA PIHAK TUAN/PUAN AGAR MELULUSKAN PERMOHONAN SAYA UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI.SAYA HANYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BERKERJA DI PEJABAT BELIA DAN SUKAN DAERAH MANJUNG.SELAIN ITU,SAYA MEMPUNYAI KELEBIHAN DARI SEGI KEYAKINAN DIRI YANG TINGGI.DARI ASPEK PERTUTURAN BAHASA MELAYU MAHUPUN INGGERIS,SAYA MAMPU UNTUK BERTUTUR KEDUA DUA BAHASA INI WALAUPUN TIDAK SEHEBAT STUDENT KELUARAN OVERSEAS.JUJURNYE SEKARANG SAYA MASIH MENUNTUK DI UITM DLM DIPLOMA SAINS SUKAN UNTUK SEMESTER YANG TERAKHIR.DALAM BULAN 11 NIE SAYA AKAN MENAMATKN PENGAJIAN DIPLOMA SAYA.DENGAN ITU,SAYA AMATLAH BERHARAP AGAR PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI DENGAN SEWAJARNYA.TERIMA KASIH TUAN/PUAN ATAS BACAAN TUAN/PUAN TERHADAP RESUME RINGKAS SAYA INI.

  59. selamat sejahtera, saya veronika ak kidini,saya amat berminat untuk bekerja sebagai kerani di bank simpanan nasional(BSN),saya yakin dengan ada nya minat dan usaha saya boleh lakukan tugas dengan baik selain itu dengan tujuk ajar dari pihak Tuan/Puan kepada saya akan memberi kometment yang sangat bermakna untuk saya, sekarang saya menetap di kuching sarawak,sekiranya tuan/puan meluluskan dan saya amatlah berharap agar pihak Tuan/Puan dapat mempertimbangkan permohonan saya ini dengan seiklas.Sekian terima kasih saya ucapkan kepada Tuan/Puan atas bacaan ini.

  60. Salam…jika ada kekosongan lagi di BSN, utk jawatan kerani saya bersedia menerimanya.Saya amat berminat untuk bekerja dengan BSN sekiranya pihak tuan/puan dapat memberi peluang kepada saya. Saya memiliki STPM & mempunyai pengalaman sebagai kerani. Saya sertakan No Telefon : 017-7876355. Terima Kasih.

  61. salam,saya sujen berasal dari kota kinabalu sabah.saya berminat untuk bekerja di BSN.saya cuma ada kelayakan spm.dan cuma berpengalaman bekerja di KFC.jika saya diberi peluang saya akan tekun dan akan terus berkhidmat. sekiranya pihak tuan/puan ingin menemuduga saya sila hubungi saya di talian 0109516904

  62. apply la on line, yg pi apply kt sini buat apa. tk paham arahan ke. Mcm mana nk bekerja kalau arahan pun x paham.

  63. Pratihben A/L Vijaya Kumaran on December 13th, 2014 at 4:34 pm

    Salam sejahtera. Saya Pratihben A/L Vijaya Kumaran,umur 21, berasal dari Ipoh. Saya memiliki kelulusan dalam Diploma Human Resource Management. Saya berminat untuk bekerja di BSN dan berharap akan mendapat jawatan kosong di tempat pihak tuan. Anda boleh menghubungi saya 011-36098921 sekiranya terdapat kekosongan kerja. Kerjasama pihak tuan saya dahului dengan ribuan terima kasih.

  64. Salam sejahtera. Saya memiliki kelulusan dalam bidang sastera (pengajian bahasa inggeris) dari UKM pada tahun 2010. Memiliki pengalaman bekerja selama 2 tahun dan kini menetap di Bandar Seri Iskandar, Perak. Saya sememangnya berminat untuk menjadi warga BSN dan sekiranya terdapat kekosongan, sila hubungi saya 0122234490. Sekian, terima kasih.

  65. saya berminat dalam pekerjaan ini….klau mermelukan orang sila hubungi saya 0183968694

  66. saya berminat dalam perkejaan ini…sila hubungi saya jika memerlukan orang…0183968694

  67. Assalamualaikum..saya sangat berminat dalam pekerjaan ini jadi kalau ad kekosongan boleh lh hubungi saya ya…

  68. O105719938

  69. NOR FARAHIN BT RASHID on February 24th, 2015 at 11:45 am

    Assalamualaikum? Sya ingin memohon job BSN bank. Tetpi sya mmg bmint perkerjaan itu sekiranya sya bjaya, dpt panggilan job bank, sila hubungi sya di talian (0176842254 or 0192915081)
    From ~ farah
    Sya hrp bejaya atas tenaga usaha sya amin….:-)

  70. salam sejahtera, saya cyimel anak rarli, saya cukup berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan/puan, saya mempunya kelayakan spm mendapat 6 kredit dan saya juga mempunyai sijil tinggi pelajaran malaysia (STPM) dengan mendapat PNGK 1.83. saya mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang pengurusan stor. saya amat memerlukan bidang kerja seperti ini.Saya amat berbesar hati sekiranya pihak tuan menghubungi saya di no. 011-25068495.Jika terdapat kekosongan jawatan bersesuaian dengan kelayakan saya.Terima Kasih.

  71. siti rohana binti suhaidi on April 9th, 2015 at 3:51 am

    fresh graduate from politeknik mersing johor in course information technology(networking)
    No 442, jalan jaya 3 taman pontian jaya
    82000 pontian johor
    0177534453

  72. mohamad hafizi bin helmi on June 6th, 2015 at 9:26 pm

    Salamuailaikum, saya amat berminat untuk bekerja di bsn. Saya baru tamat belajar di UTM Johor dalam jurusan akaun ( diploma) .. Sekiranya ada kerja kosong , saya berminat untuk bekerja di bsn. Saya menetap di ipoh.

    No hp : 0145308337
    Email : mohamadhafizihelmi93@gmail.com

    Sekian, tetima kasih

  73. Salam..god moning selamat pagi mudah mudahan ada rezeki..dengan penggalaman yang saya ada dan kelulusan yang saya pelajari selama hampir 5 tahun sekiranya dengan penggalaman yang ada pada saya,saya akan cuba sebaik mungkin untuk berkhimat dengan syarikat tuan..sekiranya pemohonan saya layak untuk bekerja dengan tuan,sila hubunggi saya di talian 0194351848.(mohamad amli)

  74. Saya fresh graduate diploma pemasaran… jika terdapat kekosongan kerja sila contact saya 01116402849

  75. Jefri ananda bin zainal on January 27th, 2016 at 9:25 am

    age:22 tahun
    no phone:0173299050
    status;single
    gender; male
    relegion islam
    nationality malaysia
    qualification;spm diploma eksekutif
    i want any job in government thank you

  76. ERA SAKILLA BINTI SARBAIINI on February 3rd, 2016 at 12:10 pm

    AGE:21
    NO PHONE:0199039445
    STATUS :SINGLE
    GENDER:FEMALE
    RELEGION:ISLAM
    NATIONALITY:MALAYSIA
    TOWN:RAUB
    STATE:PAHANG
    QUALIFICATION:SPM,DIPLOMA PERAKAUNAN
    BARU LEPAS ABIS PATRIKAL DI SYARIKAT AZLAN AZIS & PARTNERS

  77. LO LEE CHING on May 30th, 2016 at 4:24 pm

    age:27 tahun
    no phone:0194708396
    status:single
    gender: female
    relegion: Christian
    nationality: Malaysia
    qualification: Degree in IT
    Fresh graduate.

  78. Bac Deg Soc Sc with Hons (Industrial Relations and Labour Studies)
    Single
    Female
    Malaysia
    Fresh Graduate
    interested to fit in the position

Leave a Reply

37,752 views