12 Jawatan Kosong Terkini Di Negeri Sabah

negeri sabahKerajaan Negeri Sabah sedang membuka kekosongan untuk jawatan kosong sebagai Juruteknik(Awam) di Jabatan Pengairan dan Saliran. Terdapat 12 kekosongan jawatan di daerah-daerah yang telah ditetapkan. Calon mestilah mempunyai kelulusan berkaitan daripada Politeknik ataupun atau kelayakan yang diiktiraf oleh kerajaan. Untuk maklumat lanjut tentang jawatan kosong ini sila baca keterangan iklan dibawah;


1. NAMA JABATAN : JABATAN PENGAIRAN DAN SALIRAN

No. Notis SPA : 01 / 2011
Nama Jawatan : Juruteknik (Awam), Gred J17
Klasifikasi : Perkhidmatan Kejuruteraan
Kumpulan Perkhidmatan : Sokongan
Taraf Jawatan : Tetap
Bilangan Kekosongan : Dua Belas (12) Jawatan
Tempat Kekosongan : Kota Belud - (2)
Kota Marudu - (2)
Keningau - (2)
Beaufort - (2)
Kudat - (2)
Tuaran - (1)
Ranau - (1)

Jadual Gaji :
Gred J17
P1T1 RM843.06 - P1T26 RM2325.37
P2T1 RM896.00 - P2T26 RM2452.46
P3T1 RM950.45 - P3T26 RM2583.95

2. SYARAT LANTIKAN

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :-

(i) Sijil dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Politeknik - politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

DAN

(ii) Lulus Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

3.FUNGSI BIDANG TUGAS

(i) Melaksanakan kerja - kerja pengukuran kejuruteraan dan membuat lot pelan pengukuran.

(ii) Menyediakan dan mengemaskini pelan - pelan dan butiran berhubungkait dengan projek pembangunan dan pembinaan.

(iii) Memelihara dan memeriksa alat - alat ukur agar sentiasa berada dalam keadaan baik.

(iv) Mengawasi kerja - kerja pemeliharaan sungai dan parit.

(v) Membantu Jurutera untuk menyemak pelan bagi kerja - kerja ukur yang di jalankan oleh Juruukur berlesen.

(vi) Mengendali dan merekod data - data hidrologi.

(vii) Membuat laporan mengenai pemeriksaan stesen ukur.

(viii) Tugas - tugas lain yang diarah dari masa ke semasa.

4. CARA MEMOHON

(i) Permohonan menggunakan borang tidak lagi diterima dan haruslah dibuat secara ON LINE SAHAJA dengan melayari laman web SPANS di alamat

http://www.sabah.gov.my/psc. Kemudahan untuk memohon secara on line ini ada disediakan secara percuma di pejabat :

Urusetia
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah,
Tingkat 3, Blok B, Wisma MUIS,
Peti Surat 10998,
88811 KOTA KINABALU.

(ii) Salinan sijil-sijil (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

(iii) Permohonan yang diterima daripada calon-calon yang TIDAK MEMENUHI kelayakan yang disyaratkan dalam iklan ini tidak akan dilayan.

(iv) Hanya calon-calon yang layak selepas TAPISAN SAHAJA akan dipanggil untuk temuduga.

(v) Pemohon-pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan selepas EMPAT BULAN dari tarikh tutup iklan, hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

5. TARIKH TUTUP PERMOHONAN

Tidak lewat atau pada: 13 September 2011

Part Time Job Vacancies Concept

if you looking part time job vacancies, decide on employment with positive aspects! Rewards could be worker reductions, wellness insurance policy, easy perform, excellent hours, and free of charge tuition.

Worker reductions can mean thousands of savings to you. Some companies are far more generous than others but don’t automatically brag about this, since it would allow buyers to match what they are paying. A swift strategy to discover what employers are supplying would be to read job message boards.

When reading about part time job vacancies, simple operate and excellent hrs might be useful. Believe about when the work is a thing it is possible to bodily do. Will you have the ability to stand for hrs at a register? Does the job require consistent reorganizing of merchandise? May be the work schedule constant, or do the several hours consistently alter? Do you need to keep up overnight? You can find less complicated part time careers vacancy. For instance, night stocking work are peaceful and you’ll function at your personal tempo. When you have accounting or clerical expertise, contemplate functioning for a seasonal tax preparation office, or as being a receptionist. An additional alternative is functioning in childcare or education like a teacher’s assistant, aide, or tutor.

A hugely sought after necessity is wellbeing insurance. Most organizations presenting rewards need a minimum of hrs becoming labored plus a probation period of time before benefits will commence. UPS, Lands’ End, Barnes and Noble and Complete Food items are some examples of employers who supply this perk. Search the job segment of firm internet sites to learn what their policy is on positive aspects. Based on the state, some part time civil service employment come with wellbeing, existence, retirement and dental insurance coverage. Some federal agencies also supply benefits to part timers. Other careers which are unionized supply well being insurance policy as well. Furthermore, you can find school bus driving positions that feature total rewards.

Job Vacancies at schools and universities sometimes extend totally free tuition to workers and their families. This can be referred to as tuition remission. New Jersey Institute of Engineering gives tuition help to workers enrolled in certified plans.

While you can see, it is not required to give up on getting rewards when browsing part time job vacancies. There are various socially responsible firms who consider to regard staff as precious assets. You will find them in the event you look.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

64 Responses to “12 Jawatan Kosong Terkini Di Negeri Sabah”

  1. TONNY ANAK UNSA on October 10th, 2011 at 1:43 pm

    saya ingin memohan jawatan sebagai juruteknik awam.kelulusan saya tamat tingkatan 6 dan tamat kelej pusat pembanguan kemahiran sarawak pada tahun 2008,jurusan mekatronik level 2.saya amat berminat dengan jawatan ini. TONNY UNSA (0145978779)

  2. MUHAMMAD ASHRAF AMIN BIN VHE AZMI on October 13th, 2011 at 9:15 pm

    saya ingin memohon jawatan sebagai juruteknik awam.saya mempunyai diploma dalam bidand penyejukbekuan dan penyamanan udara dipusat latihan tinggi ADTEC SHAH ALAM.

  3. SAYA MEMPUNYAI IZAJAH DALAM KEJURUTERAAN AWAM DARI UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA. KEPUTUSAN SAYA IALAH CGPA 3.0
    017-2190619

  4. Saya ingin bertanya, masih boleh mengemukakan lagi permohonan untuk jawatan ini?..

  5. MOHAMMAD UMAR BIN MUHD SAFRI on November 17th, 2011 at 1:31 pm

    Dengan hormat merujuk perkara diatas,saya mempunyai kelulusan SPM pangkat 2,6 kepujian dan memenuhi syarat yang ditetapkan,pengalaman kerja :penyelia ladang di LADANG TABUNG HAJI,LADANG IJM dan LADANG IOI,serta pengurus kontrak solar hibryid di sekolah sekolah pendalaman.

  6. HAIRAN NISA BINTI JANANI on November 17th, 2011 at 1:35 pm

    Merujuk perkara di atas,dengan hormatnya saya telah melihat artikel kekosongan kerja,dan mempunyai kelulusan SPM.

  7. dengan segala hormatnya merujuk pada jawatan kosong sebagai pemandu…0138770721 sekiranya masih membuka peluang jawatan kosong tersebut.

  8. AMIZAN BIN TAMIN on November 30th, 2011 at 10:43 am

    memohon sekiranya ada kekosongan jawatan seperti ini lagi,kelulusan sijil penyelanggaraan elektro-mekanikal. 0198016326.

  9. JUMAT BIN NUKRIH on December 13th, 2011 at 9:09 pm

    Dengan segala hormat merujuk perkara diatas,saya mempunyai kelulusan spm pangkat 2,saya ingin mohon makluman sekiranya ada kekosongan jawatan seperti ini lagi. 01119588958

  10. MOHD YUSRI BIN SALLEH on January 1st, 2012 at 6:56 pm

    permohonan untuk kekosongan jawatan…saya mempunyai diploma kejuruteraan mekanikal(pembuatan).saya sedang aktif mencari pekerjaan.kini saya kerja sampingan dan menunggu jawatan yang tetap…sekiranya ada kekosongan jawatan. hubungi saya di
    no 013-8778120…sekian terima kasih..

  11. Zulniyara Binti Yacho on January 10th, 2012 at 9:12 am

    Saya merupakan kakitangan di salah sebuah syarikat swasta, dan bekerja sebagai kerani yang berkelulusan SPM pangkat 1 dan mempunyai pengalaman dalam payroll & account ingin memohon kerja di sekitar bahagian Tawau

  12. KHAIRUL BIN MUDIN@JASRIN on January 15th, 2012 at 11:55 pm

    Merujuk kepada perkara diatas,saya mempunyai diploma dalam bidang kejuruteraan awam,keputusan saya ialah CGPA 3.18.. saya telah pun membuat permohonan tetapi sehingga sekarang tidak mempunyai sebarang jawapan..

  13. NURANIZA ABD SABAL on February 27th, 2012 at 2:42 am

    SAYA SEPERTI NAMA DI ATAS,INGIN MEMOHON PEKERJAAN YANG BERSESUAIAN DENGAN KELULUSAN SAYA.SAYA PELAJAR LEPASAN DIPLOMA PERAKAUNAN,DENGAN KEPUTUSAN CGPA IAITU 3.21.SEKIAN

  14. saya nur emmy emira binti sarikun , saya hanya kelayakan sijil spm ,, tetapi saya pernah mengikuti kursus interbankers management training sdn bhd , sekiranya ada kekosongan boleh hubungi saya 0168020726

  15. AHMAD TARMIZI on March 4th, 2012 at 12:50 pm

    saya ada MASTER DALAM BIDANG KEJURUTERAAN AWAM,da lulus ujian bertulis 10 tahun lalu…..1 intvw pun x pernah panggil dr kerajaan….

    adik-adik yg berminat keje dgn kerajaan…x pyh mimpi la…baik korg fikir mcmnaa nak byr pinjaman lgi bagus…..
    lebih baik bt bisnes sendiri je…
    mak bapak ada tanah…usaha kan la….
    lagi byk pendapatan sebulan dari keje dgn kerajaan ni…lg menjamin masa depan…
    so campaign jgn undi BARISAN NASIONAL…

    PUKIMA KERAJAAN MALAYSIA….PUKIMA BARISAN NASIONAL….

  16. Jiwa Pemusnah on March 5th, 2012 at 11:02 pm

    hahahha..
    undi la pekatan rakyat ….
    hahaha..
    suck u alll…
    kill u all

  17. Vinosene A/P Jayaballan on March 12th, 2012 at 5:00 pm

    Selamat pagi dan 1 Malaysia,saya ingin dan minat mencari kerja di kerajaan dan sila hubungi talian 0195038196 atau 043906484,sekian terima kasih atas sudi peluang pekerjaan dan membaca komen saya sekian ribuan terima kasih n salam 1 Malaysia

  18. razana bt zainal on March 16th, 2012 at 4:48 pm

    Jobs

  19. Radin Bin Antolui on March 23rd, 2012 at 7:05 pm

    Salam 1 malaysia.Saya berminat dengan tawaran kerja kerajaan iaitu di Jabatan Pengairan dan Saliran bahagian Keningau Sabah..

  20. rosehazira bt bakri on March 24th, 2012 at 1:06 am

    saya amat berminat dengan kerja ini…

  21. salam 1 malaysia&sabah,saya berminat degan tawaran kerja di jabatan pengairan dan saliran bahagian kota marudu,0148740459.kalau x da kemahiran politeknik x boleh ka.

  22. alice anthonius on March 28th, 2012 at 4:19 am

    salam satu malaysia bagi semua rakyat malaysia,saya ingin memberi satu teguran bagi kerajaan malaysia bahagian penjawatan awam dimana ramai geraduan yang sedang mencari kerja dalam perkhidmatan awam tetapi tidak melepasi syarat2 yang dingini oleh suruhanjaya perkhidmatan awam,tetapi mengapa ada kebanyakannya penjawat awam yang mendapat pangilan temuduga bagi jawatan yg tertentu sepatutnya tidak layak tetapi tetap lulus dalam temuduga tersebut adakah timbul berat sebelah ataupun cuma yang ada saudaramara yang berkerja dengan jabatan tertentu yang boleh mendapat pekerjaan dengan perkhidmatan awam,ini adalah kenyataan yang nyata kebanyakannya hampir 90% yang berkerja dengan penjawat awam mempunyai pertalian saudara boleh melepasi temuduga tersebut.

  23. saya sangat memerlukan jawatan ini.. saya mempunyai kelulusan dalam bidang Tool maker press 3 SKM.. 0111-9541420

  24. sy nurzahidah binti jamiun..diploma dalam bidang terapi cara kerja..mempunyai pengalaman kerja setahun..saya amat berminat dengan pekerjaan yg di iklan kan ini..

  25. salam semua,,sya kakitangan kerajaan ttapi tdak bminat dgn profession yg skg saya lakukan..pngalaman kja hmpir 12tahun..skg sya msih berkhidmat dgn profession ni..klulusan sya setakat spm je tp ingin try bkja dlm bidang len la plak..

  26. salam 1amerika…..saya berminat terhadap kerja ni tapi saya skola sampai tadika saja,tapi saya mempunyaikeistimewaan seperti berikut…….harap tuan dapat mempertimbangkan.
    1.berani mati
    2.tahan lapar
    3.kuat(fit)
    4.dalam hati ada taman…he3

  27. eddie rozlan bin marcus on April 17th, 2012 at 9:46 am

    salam 1malaysia . saya ingin sangat memerlukan jawatan ini . Tolong fedback kpd saya okey .. 0104397900

  28. salam 1 malaysia saya berminat dengan kerja ini jika diberi peluang tolong sms atau call 014 3559056

  29. Muhammad Yasser on April 19th, 2012 at 11:59 am

    Assalammualaikum, nama saya Muhammad yasser, saya sedang mencari peluanh pekerjaan yang ada. saya memiliki diploma dalam jurusan Kejuruteraan Elektronik Komputer keluaran Politeknik Sultan Azlan Shah Perak. jika ada kekosong, sila email kepada saya atau call saya di talian 013-4464656. kerjasama anda amat di hargai. sekian, wasalam.

  30. amoi chantek on May 4th, 2012 at 1:36 pm

    Apa kerja yang sesuai untuk diploma pengurusan teknologi??
    keluaran UTM…

  31. NORZANAH NAFIAH on May 22nd, 2012 at 1:10 pm

    hye .. jika ada kekosongan kerja sebagai kerani sila hubungi saya di 0168802432 .. terima kasih.

  32. assalammualaikum, saya ingin mencari peluang pekerjaan di sabah. saya memiliki Sijil Kemahiran Malaysia tahap 2 dan 3. sekarang saya tengah melanjutkan ke tahap 4. jika ada kekosongan pekerjaan di sabah. sila call saya di talian 014-9544030 @ 012-8394273. kerjasama encik amat di hargai.sekian

  33. NURJANA_janna on May 28th, 2012 at 4:52 pm

    Assalamualaikum… Saya ingin mencari peluang pekerjaan di Sabah. Saya memiliki Sijil Diploma Teknologi Berasaskan Kayu dan Sijil Kursus Intensif Perkeranian. Jika ada kekosongan pekerjaan yang berkaitan sila hubungi saya di talian 014-671 3350 atau email saya jasriyanna_jy@yahoo.com. Kerjasama tuan/puan amatlah dihargai. Sekian, terima kasih.

  34. FAUZIE BIN NARUDIN on May 29th, 2012 at 10:35 am

    ASSALAMUALAIKUM..SAYA MENCARI PELUANG PEKERJAAN DI SABAH (KOTA KINABALU/ BEAUFORT).SAYA MEMILIKI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM (UITM). JIKA ADA KEKOSONGAN JAWATAN YANG BRSESUAIAN,SILA HUBUNGI SAYA DI NOMBOR 0178177787. TERIMA KASIH.

  35. mohd fazirul fadli on June 21st, 2012 at 2:01 pm

    salam…saya mohd fazirul fadly…ada kemahiran dan sijil tentang juruteknik (awam)..saya belajar d Institut Kemahiran Belia Dan sukan di kinarut…kalau rezeki call saya 0146736865

  36. SSALAMUALAIKUM,SAYA SITI AISHAH, INGIN MEMOHON KERJA DI PETRONAS JIKA ADA KEKOSONGAN SEBAGAI JURUTERA ELETRIK ATAU JAWATAN LAIN YANG BERKAITAN. SAYA MEMPUNYAI KELULUSAN ‘BACHELOR IN ELECTRICAL ENGINEERING AND COMMUNICATION’ DI UTHM JOHOR, BERPENGALAMAN BEKERJA DI HOSPITAL QUEEN ELIZABETH SEBAGAI SITE ELECTRICAL ENGINEER,SILA HUBUNGI SAYA JIKA ADA KEKOSONGAN 0149195990 FB: AI SHA ROPNIE.TERIMA KASIH

  37. Salam satu malaysia…im searching for a work… my number 0145642073

  38. salam 1Malaysia,saya mencari pekerjaan dalam sektor kerajaan. Nombor untuk dihubungi ialah 016 8062076. Terima Kasih.

  39. nur Amera Rosli on August 1st, 2012 at 12:56 am

    Saya Nur Amera Binti Rosli.
    Umur 20 tahun.
    29D Jalan Lembah Bujang 8,
    Taman Lembah Bujang.
    08100 Bedong Kedah Darul Aman.
    Kelulusan-SPM..
    Saya Berminat Untuk Berkerja Dengan Pihak Tuan,Jika ada kekosongan jawatan ini Boleh Hubungi Saya Di 0195400293..Terima Kasih…

  40. HADDY BIN PINIT on August 5th, 2012 at 7:00 pm

    SAYA.(HADDY BIN PINIT),IC NO.821013-12-5901.
    UMUR 29 TAHUN.
    ASAL :TUARAN
    KELULUSAN :SPM
    SALAM 1 MALAYSIA SAYA UCAPKAN KEPADA JABATAN PENGAIRAN DAN SALIRAN,DI SINI..SAYA INGIN MENYATAKAN,SAYA AMAT BERMINAT UNTUK BERKIDMAT/BEKERJA DI JABATAN TUAN/PUAN..SEKIRANYA ADA KEKESONGAN DI JABATAN TUAN/PUAN,SAYA HARAP TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI….
    NO TELEFON :0135425901

  41. Fredoline Ambrit on August 31st, 2012 at 12:41 am

    salam one malaysia,nama saya fredoline ambrit
    berasal dari sabah.berumur 23 tahun,mempunyai kelulusan sijil SPM dengan baik.selain itu mengambil sijil pertanian malaysia dengan kelulusan PNG 3.22/PNGT 2.76.saya amat berminat sangat ingin berhidmat di jabatan tuan.sila telifon di no 0145706489,sekiranya ada kekosongan di jabatan tuan.sya memerlukan pertimbangan dari tuan..sekian trima kasih..

  42. susah nak dpt kerja kerajaan,kita merancang tuhan yg menentukan..jgn putus asa(012-5984250)

  43. selain jawatan yang tertera diatas, ada lain jawatan lagi ker yang masih kosong… sebagai contoh jawatan pemandu atau pekerja rendah awam

  44. btul ka tawaran nie…bkn senang mahu dpt…tp kbykkan yg dpt pun yg ada kabel dlm sj…tak adil la…

  45. Salam satu sabah..saya mau memohon untuk jadi juru teknik..sbb pacik saya pengarah d ofis tu..makcik sya pula penolong pengarah..kan skng ni keluarag lbih d utamakan..bila da ada yg sandang jawatan ni baru kita iklan kan kekosongan jawatan..swkiranya bkn rezeki sya d sana,iklam kan kekosongan jwtn gigolo.sekian.

  46. Montazer Alam Bin Ghazali on November 6th, 2012 at 9:31 pm

    Selamat malam Saya ingin memohon pekerjaan seperti yg di atas, saya berumur 24thun,saya mempunyai diploma luar negara, saya boleh belajar dengan cepat dan mampu utk berinteraksi dengan baik. Boleh Hubungi saya 0128543241

  47. Salam 1malaysia.. Saya HENRY ANJURA hanya mempunyai kelayakan spm dan SKM tahap 2 bahagian elektronik industri.. Sekiranya ada jawatan kosong yg sesuai,sila hubungi di no 0178954156..sekian

  48. masvie durimah binti wasinin on December 11th, 2012 at 11:31 am

    hai salam satu sabah..saya ingin memohon jawatan dalam bidang pembangunan dan pembinaan,mungkin saya sudah terlambat tetapi jika saya masih diberikan satu pelung,,saya akan buat yang terbaik dalam kesempatan ini,,saya amat berminat dalam bidang pembangunan ini..jika saya salah seorang daripada pilihan anda, sila telefon di 6br ini 0148719513..terima kasih

  49. Aslinda Binti Suwan on January 4th, 2013 at 10:48 pm

    Saya Aslinda Binti Suwan kelulusan Diploma Akauntansi dari Politeknik Kota Kinabalu berminat dengan jawatan ini. Saya berharap pihak tuan dapat memberi apa sahaja kekosongan di syarikat tuan dengan kelayakan yang saya ada. saya amat berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. Jika ada kekosongan boleh hubungi saya di talian 0145586557. sekian terima kasih.

  50. saya sangat berminat untuk mengisi jawatan kosong ini. saya menpunyai kelulusan spm dan sijil pelajaran vokasional iaitu kimpalan. saya berumur 18 tahun dan tinggal di kawasan keningau. jika ada sebarang kekosongan sila hubungi saya di talian 0195341406. harap Tuan/Puan dapat mempertimbangkan permohonan saya. terima kasih.

  51. saya berminat dengan tawaran kerja di atas.kalau masih ada kekosongan,hubungi saya di talian 0148706327.saya sangat nenerlukan pekerjaan ini.harap pihak tuan/puan dapat pertimbangkan permohonan saya ini.kelulusan spm lepasan tahun 2010.terima kasih.

  52. saya harap dapat perkerjaan in alamat sayakg bubul lama peti surat504,91308 semporna sabah

  53. saya sangat berminat dengan pekerjaan di atas.saya lulusan spm,dan berasal dari kota marudu sabah..saya sangat berbesar hati untuk mengisi kekosongan pekerjaan di atas..terima kasih atas info perkerjaan ini..0195835820

  54. norlisa binti roy on March 17th, 2013 at 4:12 pm

    Sya norlisa binti roy,
    Ic no: 910625126504
    Kelulusan SPM,
    alamat:sandakan mobile service block 24,lot 10,2nd avenue sandakan town..saya berminat untuk berkerja dengan pihak tuan ,jika ada kekosongan jawatan. Ini boleh hubungi sya 0178353775,0103491717

  55. rosalind robin on March 27th, 2013 at 1:21 pm

    saya seperti penama diatas memohon kekosongan jawatan sebagai JURUTEKNIK. jika ada kekosongan bagi jawatan tersebut, sila hubungi saya di talian: 0143758276.. sekian terima kasih..

  56. siti aisyah bt mohamad ismail on April 4th, 2013 at 7:26 pm

    assalamualaikum…

    Saya SITI AISYAH BINTI MOHAMAD ISMAIL.Saya berumur 26 tahun Saya amat berminat dengan jawatan yang pihak tuan\puan tawarkan.Saya berharap pihak tuan\puan dapat memberi peluang kepada saya untuk tawaran tersebut.Saya amat hargai jasa pihak tuan\puan jika memberi peluang kepada saya.Saya berharap pihak tuan\puan dapat menghubungi saya pada no ini 013-9600417.

    Sekian,terima kasih

  57. Saya seperti nama di atas ingin memohon kerja di bahagian IT atau setaraf…saya lepasan daripada uitm shah alam berkelulusan degree bahagian komunikasi data dan perangkaian….Jika mempunyai sebarang kerja yang berkaitan dengan kelulusan saya sila hubungi saya di talian 013-3255869.
    Sekian,terima kasih.

  58. saya sangat berminat dengan kerja ini,jika saya diberi kesempatan untuk berkhidmat untuk jawatan tersebut,jika rayuan saya diterima.saya harap saya akan terus berusaha..sila hubungi saya ya.di talian 0138711638..saya mohon permintaan saya diluluskan.

  59. jaafreen al qayum bin jaafar on May 3rd, 2013 at 4:38 pm

    saya jaafreen al qayum bin jaafar dengan kelulusan sijil dan Diploma ukur bahan kejuruteraan awam dari Politeknik Kota Kinabalu berminat dengan jawatan ini. Saya berharap pihak tuan dapat memberi apa sahaja kekosongan di syarikat tuan dengan kelayakan yang saya ada. saya amat berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. Jika ada kekosongan boleh hubungi saya di talian 0109497106. sekian terima kasih.

  60. muhammad hafiz bin sirat on July 3rd, 2013 at 6:48 pm

    saya dari kelantan ingin mencari kerjaya yang tetep.skirannye phak encik ingin hubungi saya 0145211839

  61. sariyanto bin sarni on August 30th, 2013 at 10:02 am

    Saya berminat untuk berkerja di sektor kerajaan..kerana saya ingin mempunyai kerja tw
    Tetap…ini number saya.0128357226

  62. NORALIZA BT ABDULLAH on September 30th, 2013 at 11:57 am

    ASALAMUALAIKUM..SALAM 1MALAYSIA. SAYA INGIN MEMOHON PEKERJAAN DALAM SEKTOR KERAJAAN.. SAYA MEMILIKI KELULUSAN SETAKAT SPM SAHAJA TETAPI MEMPUNYAI KEMAHIRAN DALAM BIDANG TEKNOLOGI SISTEM KOMPUTER TAHAP 2… DI HARAP PIHAK YANG BERKENAAN DAPAT MEMBANTU SAYA MENCARI KERJA YANG SETARAF DENGAN KELULUSAN SAYA.. SEKIAN DAN TERIMA KASIH.

  63. sy ada sijil kematian kalau ada kekosongan apa-apa sahaja jawatan sila lah terima saya ya!sebab saya ada banyak pengalaman ..individu yg ada ijazah,diploma tidak semestinya tahu buat kerja..

  64. Thineisvaran a/l Ganesan on August 11th, 2014 at 8:22 pm

    Nama : Thineisvaran a/l Ganesan
    Umur : 20 tahun
    Alamat : 1442, Jalan inai, Taman ria jaya,
    08000 Sungai Petani,
    Kedah Darul Aman.
    Pencapaian : Lulus SPM dan Mempunyai Sijil Vokasinal
    (Pengurusan Teknologi Pejabat)
    Saya Berminat Untuk Berkerja Dengan Pihak Tuan,Jika ada kekosongan jawatan ini Boleh Hubungi Saya Di 0165045395.
    Terima kasih atas Bekerjasama pihak.

Leave a Reply

29,788 views