Jawatan Kosong Pembantu Tadbir

BERNAMA sebuah agensi berita nasional Malaysia dan peneraju dalam perkhidmatan berita dan maklumat mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong sebagai Pembantu Tadbir, kelulusan minimum ialah Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), untuk maklumat lanjut sila iklan jawatan kosong berikut;

PEMBANTU TADBIR (P/O)

Syarat-syarat Kelayakan:
- Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan;
- Mempunyai kelayakan Sijil Pelajaran Malaysia yang diiktiraf oleh Kerajaan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya;
- Kepujian dalam Bahasa Malaysia (termasuk lulus ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan;
- Berkemahiran berkomunikasi dengan baik;
- Berkemahiran menggunakan komputer dengan baik;

Calon yang berminat diminta membuat permohonan yang lengkap dengan menyatakan butir-butir peribadi, kelayakan akademik, pengalaman bekerja, gaji yang diterima sekarang serta gaji yang dipohon, nombor yang boleh dihubungi, gambar berukuran pasport dan salinan sijil-sijil yang berkaitan. Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar sebelum atau pada 10 FEBRUARI 2012 ke alamat berikut:

Pengurus Sumber Manusia
Pertubuhan Berita Nasional Malaysia
Tingkat 14 Wisma BERNAMA
No, 28 Jalan 1/65A
Off Jalan Tun Razak
50400 KUALA LUMPUR

(Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga)

Coordinate Your Job Search

Are you aware that seeking a job is actually a challenging and time-consuming process. Numerous a instances you’ve got a objective like trying to find the correct job vacancy, so there is not a great deal of search concerned. But far more typically than not, it gets to be a Job Search since you will not just understand what job vacancy you might be searching for. That which you know is always that you will need a brand new job vacancy, however the who, what, exactly where and which job queries are broad open up. It can be this kind of search that could turn into chaotic. The options are irresistible such as you want all of them. Should you be organized it is going to allow you to remain reasonable regarding the time-frame and also the hard work essential inside your job vacancy search.

To get a much better organizer of your respective job vacancy search, commit time and power within the appropriate regions. This may create outcomes and job vacancy gives a lot more swiftly than in the event you had not. But this does not indicate which you commit days jointly to have by yourself organized. Set a deadline and function difficult to meet that restrict. This can allow you to get your ducks inside a row. Develop up a method to monitor your job search. Hunt the net job boards and browse expert journals. Just take complete benefit with the several profession steering publications obtainable. Retain file of the everyday routines which includes contacts, dates, interviews and follow-ups. This will likely allow you to cross off work vacancy the moment they may be stuffed or if you are not able to acquire any additional within the software method.

It is rather crucial that you just deal with your job search and retain a monitor from the job vacancies you discover, the work vacancies you have submitted your software to, the resumes and cover letters you’ve got set ahead, as well as the networking contacts you happen to be hunting ahead to. It would seems like a whole lot, but it is not all that challenging. However you’ll find less positions obtainable and lots of candidates for each job vacancy opening, and you also not just need to be aggressive but super-competitive in order in order to create a robust constructive impression on each and every choosing supervisor, recruiter, and networking get in touch with. You will find techniques to have your job search below handle. To generate it trouble-free, arrange your job search, make inventive utilization of your time and create sturdy networks.

You are going to listen to that seeking a job vacancy search is actually a sophisticated method. Consequently, you’ll have to handle your projects whenever you are trying to find a job vacancy. These consist of resume producing, tailoring it for related job chance, seeking job possibilities on-line, applying to positions open up for you personally, interviewing, and even more. It is important and important to interrupt down the method and path each of the jobs allied with it. No matter whether it is just a job search or an job interview or simply a mobile phone get in touch with, When you’ve got invested you cherished time for job search, it turns into substantial to stick to by way of your invested time. Regardless of what the end result with the interaction is, it’s a good way to construct and keep your own identification and develop goodwill for just about any job vacancy chances to return.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

90 Responses to “Jawatan Kosong Pembantu Tadbir”

  1. saya ingin bertanya bagaimana hendak mengisi jawatan kekosongan dlm spa ini…

  2. Jafreyson b. Mullin on February 19th, 2012 at 10:11 pm

    salam perpaduan dan salam 1Malaysia…
    tawaran kekosongan pekerjaan daripada pihak kerajaan ini saya amat hargai…
    saya juga membutuhkan peluang pekerjaan seumpama ini. Justeru, jika terdapat kekosongan nanti, sila hubungi saya melalui telefon (0148714165) atau emel.

  3. NORAINI BINTI ABU BAKAR on February 20th, 2012 at 1:12 am

    Assalamualaikum…

    SAYA BERMINAT UTK MENGISI JAWATAN TERSEBUT.PENGALAMAN BEKERJA 8 TAHUN.JIKA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA 013-6969316

  4. Salam.. saya baru tamat pengajian dalam sijil penyimpanan kira di Politeknik Kuching Sarawak, dan pernah menjalani latihan industri di hospital umum sibu sarawak dalam akaun dan kewangan. saya di ajar cara mengunakan sistem e-SPKB. Sekarang saya tengah mencari pekerjaan pembantu tadbir. Jika masih ada kekosongan, sila hubungi saya 014-9550627. Terima kasih

  5. saya nor suriana bt mohd nasri amat berminat dengan jawatan yang ditawarkan,saya harap dapat diberi peluang…pengalaman bekerja 4tahun,jika ada kekosongan no hp 013-5208972..

  6. saya berminat.jika tidak terlewat hubungi saya 0173709271

  7. Nur Sarah Syazwani Bt Mohd Sabri on February 26th, 2012 at 10:44 pm

    Askum, saya meminati bidang kerani atau bidang pembantu perpustakaan,pembantu setiausaha pejabat dan juga menjadi jururawat masyarakat pada gred U4-2. saya juga lepasan SPM pd tahun 2010. Saya juga ada mengambil Sijil Kemahiran Malaysia di kajang.Saya berhenti belajar dalam tahap 2,saya mahu mengubah haluan kerana saya mahukan pengalaman dan tanggungjawab dalam melaksanakan tugas yang diberi.

  8. Nur Sarah Syazwani Bt Mohd Sabri on February 26th, 2012 at 10:47 pm

    (R) 03-55232272,(H/P)-ayah:016-2837787.
    jurusan graphic designer

  9. abdul lukman bin noer ekhsan on February 29th, 2012 at 1:23 am

    ASSALAMUALAIKUN DAN SELAM SEJAHTER.
    NAMA SAYA:ABDUL LUKMAN BIN NOR EKHSAN
    SAYA ADA KELULUSAN KOMPUTER DAN DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA(KOMPUTER TAHAP 4)
    INI NOMBOR TELIFON SAYA:014-7199097
    SEKIAN TERIMA KASIH…
    ASSALAMUALAIKUN DAN SELAM SEJAHTER.

  10. AL-hidayah Amran on February 29th, 2012 at 2:12 am

    salam…saya amat berminat untuk jawatan tersebut…jika ada kekosongan..sila hubungi saya..0172538342…sekian terima kasih

  11. assalamualaikum…saya amat berminat dengan kekosongan ini..jika masih ada kekosongan sila hubungi saya di talian 0148718336..pertimbangan dan jasa baik tuan puan amat saya perlukan ..sekian terima kasih

  12. assalamualaikum…saya amat sangat berminat dengan kerja yang anda tawarkan..saya berharap masih ada kekosongan untuk saya berkerja di tempat anda..jika masih ada peluang saya sila hubungi saya di talian 0128327886. sekian terima kasih

  13. salam sejahtera saya bekas anggota tentera laut,baru berusia 25 tahun,amat memerlukan kerja di sektor kerajaan semula ,saya amat beharap jika masih ada kekosongan dapatlah kiranya pihak tuan menghubungi saya di talian
    0139317346
    izzatzainal87@yahoo.com

  14. Salam 1 mlaysia..saya sekarang sedang mencari kerja,dan sangat memerlukan..saya berminat dengan jawatan kosong itu..jika ada kekosongan,boleh hubungi saya ditalian 0194435385..terime kasih,dan harap dapat diberi peluang ini.

  15. siti juwairiah on March 4th, 2012 at 8:23 pm

    Lepasan diploma,jika ada kekosongan lg..hubungi saya 0125259755,tq

  16. noor rulbaiyah bt ibrahim on March 9th, 2012 at 11:15 am

    salam 1 malaysia saya berminat untuk mengisi jawatan ini. saya lulusan ijazah sarjana muda dalam bidang seni halus(seramik). saya berharap saya berpeluang untuk jawatan ini. sila hubungi saya 013-9134497

  17. siti khadijah bt seibin on March 9th, 2012 at 4:19 pm

    assalamualaikum dan salam 1malaysia saya amat berminat mengisi kekosongan jawatan ini dan sangat memerlukan kerja bg membantu keluarga. saya juga berkemahiran mengunakan komputer dan berpengalaman bekerja sebagai kerani am dan juru wang selama lebih kurang 3 tahun. saya merupakan pekerja yang amanah,rajin dan sanggup kerja lebih masa. saya berharap pihak tuan/puan memberi peluang untuk saya mengisi kekosongan jawatan tersebut. sila hubungi saya :013-8339316

  18. noorafizah binti nasirin on March 14th, 2012 at 8:02 pm

    assalamualaikum.saya amat berminat dalam perkeranian ini.saya lepasan diploma in nursing dan mahir dalam komputer.saya boleh berinteraksi dengan orang lebih baik.saya amat mengharapkan kerja ini.saya berminat dalam kerja kerani ini.sila hubungi saya 0135545716/0197545452.saya harap kerjasama dari pihak tuan/puan.sekian terima kasih.

  19. saya amat berminat dengan jawatan kosong yang ada,kelulusan spm,25tahun,berkerjaan sekarang sukarelawan polis di raja malaysia,kemahiran saya ada sijil reka benduk,krusus PLKN,krusus keselamatan tahap1 dan bacis fire arm,lesen B2 D ,no tel saya 0177414463 @ mohd ainol saiful hafizi bin razak kampung kubu dedap jementah 85200 segamat johor

  20. RONISAH BINTI SAMSURI on March 16th, 2012 at 2:04 am

    saya amat berminat dengan jawatan ini,jika ada kekosongan sudi lah kira ye menghubungi saya 017-5587290.saya lulusan STPM dan sijil KOMPUTER,

  21. Saya mahu bekerja di bawah Syarikat Kerajaan sebagai “Admin Assistant” pengalaman di dalam kerani pentadbiran selama 9 tahun. Saya harap anda dapat pertimbangkan.

  22. Ikut le cara2 nk memohon, kan dh ade tulih tu, tkyah nk publish personal details kt sini… dateline pn dh lepas

  23. Syahir Omar Mukhtar on March 23rd, 2012 at 12:16 am

    salam..saya ingin memohon jawatan yang diberikan…emailkan pada saya mr_stylomailo@yahoo.com

  24. indra sharmilla inti agat on March 23rd, 2012 at 3:43 pm

    saya indra sharmilla binti agat amat berminat dengan jawatan yang ditawarkan,saya harap dapat diberi peluang…pengalaman bekerja 4tahun,jika ada kekosongan bole hubungi saya 014-9272708 / 012-6448032..

  25. NUR HAFIEZAH BT MADZLAN on March 30th, 2012 at 10:46 am

    SALAM?NAMA SAYA NUR HAFIEZAH BT MADZLAN,SAYA MEMPUNYAI KELAYAKAN YANG DXIKEHENDAKI OLEH PIHAK TUAN.SAYA HARAP SAYA DITERIMA UNTUK BEKERJA

  26. NURUL HAIDA BT OTHMAN on April 1st, 2012 at 7:53 pm

    saya ingin mencari pekerjaan…saya ada sijil pembantu tadbir…jikalau ada sila email saya…

  27. salam…… sy berminat dengan jawatan ini…..
    tp… bagaimana cara untuk memohon dan mengisi jawatan ini????
    sbb sy sgt2 berminat dengan kerja ini….

  28. Jaswira Bin jasmi on April 4th, 2012 at 1:01 pm

    saya ingin memohon jawatan kosong tersebut dan bolehkah pihak Tuan/Puan menerangkan cara2 permohonan dengan lebih terperinci…segala jasa baik pihak Tuan/Puan amatlah dihargai,di sini saya sertakan nombor telefon saya 012 4468042,sekin terima kasih…

  29. Muhammad Zaidee Bin Razak on April 5th, 2012 at 2:13 pm

    saya berminat dan ingin memohon jawatan kosong yang ada.. jika pihak Tuan/Puan boleh beri saya peluang.. sila hubungi 0193374214.. sijil MLVK elektrik tahap 1.. terima kasih..

  30. SAYA AMAT BERMINAT DALAM BIDANG TERSEBUT.HARAP PIHAK TUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA ADA PELUANG UNTUK JAWATAN INI.FARAH-0173312107

  31. saya meminati kerja kerajaan …saya harap pihat tuan dapat menelifon saya di no fon 0111 5650923 amer.sekarang ni saya jadi mat pion je..susah nk cari keja dan mendapat keja kerajaan….harap maklum…

  32. Assalammualaikum dan salam sejahtera… saya hanita berasal dari perak berkelulusan spm,sebelum ini saya mengambil jurusan diploma pemasaran di IPTA tetapi terpaksa berhenti kerana masalah keluarga. saya hanya sempat belajar hingga semester 4. saya mempunyai pengalaman dlm komunikasi. jika tuan/puan rasa saya berkelayakan,tolong hubungi saya di nombor ini…(01119115090)

  33. norhazira zakaria on April 6th, 2012 at 9:07 pm

    saya lepasan sijil kejuruteraan elektrik n elektronik dr politeknik sultan mizan zainal abidin. ni no saya 0199048242

  34. I am really interested with this vacancy. Kindly PM me. looking forward for your kind response.TQ

  35. sharifah nor hafizah bte wan johar on April 13th, 2012 at 9:58 am

    Salam.sya sharifah nor hafizah bte wan johar, maaf di ats kelewatan menghantr identiti diri. Sya beminat dengan jwatan yang di tawarkan seperti yang diminta. Wlau bgaimnapun, sya mempunyai pnglmn sebagai pembantu tadbir yg mengndalikn eco resort & training centre yang berpusat di ulu yam. Sekiranya masih ada kekosongan di tempat tuan, sya berminat hendak berkhidmat di tempat tuan. Sya berharap pihak tuan dpt mempertimbangkan permohonan saya. Pihak tuan boeh mnghubungi sya di talian, 0126775144. Sekian terima kasih.

  36. hazwan bin haji adnan on April 16th, 2012 at 11:43 am

    SAYA HAZWAN BIN HAJI ADNAN BERMINAT MEMOHON BERKERJA DI SYARIKAT TUAN/PUAN MENGIKUT MISI DAN VISI TUAN DALAM SAYA INGIN MENCARI PENGALAMAN YANG BARU DI SYARIKAT TUAN /PUAN. SAYA SEDANG BERHIDMAT DI SYARIKAT UTUSAN MELAYU(M)SDN BHD SUDAH BERHIDMAT SELAMA 16 TAHUN 2012 DI UNIT PENTADBIRAN UTUSAN. SIJIL2 DAN KELAYAKAN TUAN PUAN KEHENDAKI ADA DALAM SIMPANAN SAYA.
    BOLEH LAH MENGHUBUNGI SAYA DI : 012-3720568
    SAYA TINGAL DI AMPANG.
    SEKAIN T.KASIH

  37. saya noor mashhura ,bru lepasan spm ,berminat untuk kerja tersebut, hubungi saya 0172538625

  38. asalammualaikum saya liyana binti zainun, saya berminat bekerja di syarikat tuan,puan, saya mempunyai sijil teknologi maklumat di kolej komuniti gerik, saya juga mahir dalam m.word, m,excel dan saya juga mahir dalam adobe photoshop , ilustrator. saya harap tuan,puan dapat mempertimbang kan permohanan saya. tuan,puan boleh hubungi 010383804

  39. siti noor ahmad,saya berminat bekerja sgn syarikat puan ,
    sijil spm,sijil komputer,sijil perancangan bandar
    kemhiran microsoft office n autocad
    kalau ada kekosongan sgn jatan yg sesuai dgan saya,hubungi la saya
    0192271475.terima kasih

  40. muhd Amirul Hafidz bin zahari on April 24th, 2012 at 11:52 am

    sy ingn mencuba dan mencari pengalaman yang berguna..

  41. shahrul kamal on April 26th, 2012 at 6:53 pm

    asskum..saya shahrul kamal 910413085149 jika saya layak post surat interview di 54,kampung seterus 33500 sauk,kuala kangsar perak

  42. Suhaida Binti Salleh on April 28th, 2012 at 12:01 pm

    Saya berminat untuk menjawat berbagai jawatan,tapi khusus pada bidang pengkeranian.kelulusan diploma di politenik tempatan.Jika ada kekosongan dan Tuan/Puan memerlukan kerani,boleh hubungi saya dengan emeil seperti diatas.Terima kasih.

  43. Suhaida Binti Salleh on April 28th, 2012 at 12:05 pm

    Saya berminat untuk menjawat berbagai jawatan,tapi khusus pada bidang pengkeranian.kelulusan diploma di politenik tempatan.Jika ada kekosongan dan Tuan/Puan memerlukan kerani,boleh hubungi saya dengan tel no 0179352989 .Terima kasih.

  44. Suhaida Binti Salleh on April 28th, 2012 at 12:07 pm

    Saya berminat untuk menjawat berbagai jawatan,tapi khusus pada bidang pengkeranian.kelulusan diploma di politenik tempatan.Jika ada kekosongan dan Tuan/Puan memerlukan kerani,boleh hubungi saya dengan tel no 017 935 2989.Terima kasih.

  45. ROZILA AB AZIZ on May 20th, 2012 at 11:00 pm

    Assalamualaikum…
    Saya ROZILA AB AZIZ yg masih berkhimat dengan GIANT HYPERMARKET PUTRA HEIGHT sebagai pembantu ketua juru wang selama 2 tahun 6 bulan.Saya berminat untuk menjawat berbagai jawatan yg berkaitan dgn pengalaman yg saya miliki sekarang.Saya lepasan SPM.Saya suka benda yg baru,pengalaman baru.Jika ada kekosongan di syarikat Tuan/Puan,boleh hubungi saya dengan tel no 0139429851.
    Sekian,Terima Kasih.

  46. saya pemegang diploma dalam pengurusan teknologi(UTM)dan sijil kemahiran malaysia (SKM tahap 2)dalam bidang juruteknik sistem komputer.bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat swasta (book distributor).saya berminat dengan pekerjaan yang ditawarkan..jika saya dipilih sila hubungi saya 0147847228.

  47. siti norhidayu binti sabtu on June 2nd, 2012 at 7:29 pm

    assalamualaikum..
    saya berminat dengan perkerjaan yang di tawarkan..Jika ada kekosongan sila hubungi saya 019-8447942.

  48. Assalamualaikum….
    saya ingin bekerja sebagai kerani atau .
    kelebihan saya
    1. menggunakan Microsoft Office
    2. Adobe Photoshop
    3. Micromedia Director
    4. install software
    5. pasang PC

  49. salam satu malaysia…saya bernama khafizul saya berminat dengan pekerjaan ini…kalau ada rezeki ini saya akan bekerja dengan bersungguh2..saya takkan kecewakan encik

  50. salam satu malaysia…saya bernama khafizul saya berminat dengan pekerjaan ini…kalau ada rezeki ini saya akan bekerja dengan bersungguh2..saya takkan kecewakan encik…ini no saya 0147937694

  51. nur azreeny bt abd gafar on July 11th, 2012 at 5:37 pm

    sya nur azreeny berminat dlm bidang ini.. hnya mempunyai {spm] sahaja..sekira ny sya d terima sila hbugi d 0193219130

  52. SITI NORAISHAH BINTI MOONG on July 17th, 2012 at 10:36 am

    saya siti noraishah ingin mencuba menceburi bidang ini jika di beri kesempatan..insyhallah.sekiranya saya di terima hubungi saya di 0145685067

  53. ingin menceburi bidang baru jika ada peluang..0122223093

  54. masih ada kekosongan? saya ingin mencari pengalaman dalam bidang yang ditawarkan. ni no saya 014-7233267

  55. SAYA NUR FARAHIN BT RAMLI SEKIRANYA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA 0173708551 .LEPASAN SPM .

  56. Fredoline Ambrit on August 31st, 2012 at 12:47 am

    saya sangat berminat tawaran di atas…sila hubungi sya di no 0145706489

  57. saya radyipah fadzim saya amat berminat jawatan pembantu tadbir.daya kelulusan stpm.hubungi saya 0197041417

  58. sarina shamsuddin on September 18th, 2012 at 5:21 pm

    SAYA BERMINAT UNTUK MENGISI KEKOSONGAN DI JABATAN TUAN/PUAN ..
    SILA HUBUNGI SAYA DI NO 019-3079603…TQ

  59. SAYA NURUL MAZIDAH BT BADROL HISHAM.SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN JAWATAN KOSONG INI>SAYA BERKELULUSAN SPM 6B 1C 2D.SILA HUBUNGI NOMBOR SAYA 0174279027..TQ

  60. SUZIE LILY ANAK AHUI on September 30th, 2012 at 11:18 pm

    SALAM SEJAHTERA..
    SAYA SUZIE LILY ANAK AHUI DAN SAYA BERMINAT MENJADI KAKITANGAN DI PERTUBUHAN BERITA NASIONAL.SAYA HANYA BERKELULUSAN STPM.SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN,PIHAK TUAN BOLEH MENGHUBUNGI SAYA DI TALIAN 019-4539528 ATAU EMEL suzylily@yahoo.com.

    SEKIAN TERIMA KASIH…

  61. FATIN IZZATI BT MOHD RODZI on October 1st, 2012 at 12:30 pm

    Saya berminat utk mengisi kekosongan di Jabatan tuan. Tq

  62. sharifah nur farahin bt abdullah on October 4th, 2012 at 9:12 am

    assalammualaikum..

    Nama:Sharifah nur farahin bt abdullah

    Kelulusan:SPM (BM 4P LULUS UJIAN LISAN)SEKIRANYA DI BERI PELUANG BEKERJASMA DENGAN PIHAK ANDA,SILA HUBUNGI
    SAYA MELALUI EMAIL @ HUBUNGI TERUS 017-5722658.TERIMAKASIH.

  63. saya berminat hendak menjadi kakitangan kerajaan saya kelulusan: (BM LULUS UJIAN LISAN)SEKIRANYA DI BERI PELUANG BEKERJASMA DENGAN PIHAK ANDA,SILA HUBUNGI
    SAYA MELALUI EMAIL janethiru@yahoo.com.my @ HUBUNGI TERUS
    016-9973752.TERIMAKASIH.

  64. ustaz mohd sharif b abdul hamid on October 16th, 2012 at 2:07 am

    slam.sye bminat jwtn d syarikat ni.jka ade lgi kkosongan,mhn phak yg bkenaan hbungi sye.0133544407.tk kra jwtn ape sje sye trma,klu ade driver pgawai tau mghntar srt pn tk mgpa…

  65. mohammad izafarina bin bohari on October 20th, 2012 at 12:52 am

    saya mohammad izafarina bin bohari.saya berminat kerja yang di tawarkan di atas.saya berkelulusan sijil kejuruteraan awam dan diploma kejuruteraan awam.sekiranya ada kekosongan sila hubungi saya(01119896045).terima kasih.

  66. SITI NURUL AISAH BINTI AHMAD on November 19th, 2012 at 10:57 pm

    Saya yang bernama diatas berminat untuk berkerja, saya lepasan SPM ingin mengambil pengalaman berkerja. Saya tidak pernah berkerja. Saya bersedia untuk berkerja ditempat TUAN/PUAN. Sila hubungi saya ditalian 0176897040.

  67. Salam,saya berminat untuk bekerja di syarikat kerajaan,terutama dlm pembantu am,pengkeranian sekiranya pihak yg berkenaan memerlukan sya sila hubungi di talian 0192758722 / 60381142 sungai buloh selangor.

    Terima Kasih
    Puan Safwati Wahasin

  68. mohd hasrul adli on December 18th, 2012 at 2:13 pm

    salam..
    jika saya layak untuk jawatan ini sila hubungi saya di nombor 017-2862182.
    terima kasih.

  69. AIN FATIHAH BINTI ABU HASAN SHAARI on December 23rd, 2012 at 5:00 pm

    ASSALAMUALAIKUM

    SAYA INGIN BEKERJA DI SEKTOR KERAJAAN. SAYA MEMPUNYAI KELULUSAN SPM DAN SEDANG MENUNTUT DI UiTM SERI ISKANDAR, PERAK. MENGAMBIL JURUSAN PENGURUSAN DAN TEKNOLOGI PEJABAT. JIKA ADA JAWATAN YANG LAYAK UNTUK SYA,SILA HUBUNGI SAYA DI 0135828547. JASA BAIK TUAN/PUAN AMATLAH SAYA HARGAI. TERIMA KASIH.

  70. M.Fazree Fauzan b.M.Ariff on January 2nd, 2013 at 3:24 am

    My name M.Fazree Fauzan b.M.Ariff,age 24years Old, just have SPM,BUT IM REALLYS NEED A JOBS,PLZZ COLL ME AT NO 0147968202,

  71. Aslinda Binti Suwan on January 4th, 2013 at 10:46 pm

    Saya Aslinda Binti Suwan kelulusan Diploma Akauntansi dari Politeknik Kota Kinabalu berminat dengan jawatan ini. Saya berharap pihak tuan dapat memberi apa sahaja kekosongan di syarikat tuan dengan kelayakan yang saya ada. saya amat berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. Jika ada kekosongan boleh hubungi saya di talian 0145586557. sekian terima kasih.

  72. SAIFUL ASRAI BIN OSEMAN on January 12th, 2013 at 6:58 pm

    saya berminat

  73. bgaimana hndak mohon jwtan ni,,???no fon saye,,0177038498

  74. Nur hasmadiana on March 15th, 2013 at 8:18 pm

    Salam ..saya Nur Hasmadiana Hasbi .. Saya ingin memohon jawatan ini … Klulusan saya spm Dan mmpunyai sjil kmahiran Mara … Saya sgt bminat dgn jawatan ini .. Dan saya amat mmerlukan pkerjaan .. Atas jasa baik tuan Puan , saya Harap saya dpanggil utk tmuduga .. Tuan Puan boleh mnghubungi saya 0165771004..

  75. mohamad azzim bin basar on March 22nd, 2013 at 11:04 pm

    salam 1 malaysia . saya mohamad azzim bin basar . sya ingin mencuba sesuatu yang baru . lepas saya tebace info ni terase ingin mencuba juga . saya berkelulusan diploma in nursing . dan ber umur 22 tahun . harap dipertimbangkan .terima kasih .0177689050

  76. mohamad azzim bin basar on March 22nd, 2013 at 11:05 pm

    salam 1 malaysia . saya mohamad azzim bin basar . saya ingin mencuba sesuatu yang baru .saya memerlukan pekerjaan yang bagus , lepas saya terbace info ni terase ingin mencuba juga . saya berkelulusan diploma in nursing . dan ber umur 22 tahun . harap dipertimbangkan .terima kasih .0177689050

  77. NUR SAFIRAH BT ZAKARIA on March 30th, 2013 at 10:52 am

    ASSALAMMUALAIKUM, sy bermnat untuk brkrja pembntu tadbir.. sy brumur 18thun.. sy asal keje kerani kaunter bas ekspress perdana… gaji pokok rm900… sy berkelulusan spm… sy harap dpat brkrja pembantu tdbir… ok terima kasihhh.. 01129337078 atau 0179538918

  78. siti aisyah bt mohamad ismail on April 4th, 2013 at 7:26 pm

    assalamualaikum…

    Saya SITI AISYAH BINTI MOHAMAD ISMAIL.Saya berumur 26 tahun Saya amat berminat dengan jawatan yang pihak tuan\puan tawarkan.Saya berharap pihak tuan\puan dapat memberi peluang kepada saya untuk tawaran tersebut.Saya amat hargai jasa pihak tuan\puan jika memberi peluang kepada saya.Saya berharap pihak tuan\puan dapat menghubungi saya pada no ini 013-9600417.

    Sekian,terima kasih

  79. muhammad faizul bin kanaini on April 13th, 2013 at 12:27 pm

    saya muhammad faizul amat berminat dengan jawatan yang diberi kan oleh tuan/puan tawarkan.saya ingin mengisi kekosongan jawatan tersebut,,,jika tuan puan ingin menghubungi saya di talian 0145772691,,,trina kasih

  80. assalamualaikum. saya hidayati binti allim jirun merupakan lepasan spm 2012. saya baru balik dari plkn. saya berminat dengan jawatan yang diberikan. jika masih ada kekosongan bolehlah menghubungi saya di talian 01112289603. terma kasih.

  81. mohd shamsul bin abdul samat on April 20th, 2013 at 2:17 pm

    NAMA:MOHD SHAMSUL BIN ABDUL SAMAT.
    UMUR:18 TAHUN.
    NO.TEL:0132583090.
    NO I/C:950809-03-6163.
    *ADA SIJIL KOMPUTER DAN SIJIL KO-KURIKULUM*

  82. NURUL AFIQA BT ABDULLAH on April 24th, 2013 at 6:33 pm

    SAYA NURUL AFIQA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN TUAN/PUAN . JIKA SAYA DIPILIH BEKRJA DIPIHAK TUAN/PUAN SAYA AKAN BERKHIDMAT DENGAN BAIK . HUBUNGI SAYA 0173974748 .. TERIMA KASIH .

  83. murni binti malasahi on April 26th, 2013 at 5:38 pm

    saya berminat untuk mengisi jawatan kosong ini .. saya lepasan diploma ipta ..

    Alamat : D/A JAINAH OTHMAN , SIC KEPAYAN , PETI SURAT 395 , 88858 , KOTA KINABALU , SABAH .

    NO.TEL : 0146536585

  84. MOHAMAD HAFIS BIN YAMAN on May 1st, 2013 at 7:40 pm

    Sy. Berminat dgn jawatan yg di kemuke kn
    pengalaman 6 thn dalam bidang telkomunikasi
    no tel- 0128264700@0126877279

  85. siti noor khairunnisah bt mohamad on May 19th, 2013 at 8:41 pm

    assalamualaikum dan salam satu malaysia ,sy siti noor khairunnisah sy masih mencari perkerjaan tetap di sektor kerajaan dan swasta ,sy lepasan stpm pd thun 2010 kni sy hnye berkerje biase dan gaji yg tidak tetap .sy berumur 22 tahun untuk maklumat tuan dan puan berasal dr kuala terengganu ,sy berminat dgn tawaran kerje tersebut jika pihak tuan merasakan sy layak untuk megisi kekosongan bleh lh menghubungi sy di talian 0199418413 .

    .sekian terime kasih…

  86. maslim bin omar on May 30th, 2013 at 3:13 pm

    Salam 1 malaysia,saya.seperti nama yang dinyatakn berminat,tuk berkhimat.difirma ini,sila hubungi saya di 0179272066,01114961771

  87. Muhammad jair bin mohd raof on October 4th, 2013 at 3:38 am

    Salam satu malaysia. Saya muhammad jair umur 23 tahun, duduk di ampang, memiliki sijil multimedia pengiklanan. Berharap tuan atau puan memberi saya peluang pekerjaan dan pengalaman bekerja dengan bernama, jika diberi peluang saya akan bekerja sebaik nya. Boleh hubungi saya di no 0183558956

  88. SALAM 1 MALYSIA SAYA TELAH DAFTAR DALAM SEMUA SYSTEM ONLINE DAN JUGA HANTAR BORANG KEPADA PDRM ,KASTAM,POS,PENJARA SECARA POS TETAPI KECEWA YANG MENANTI DI DEPAN MATA DI UMUM HANYA ONLINE AKAN DI SEMAK DAN DI TAPIS ADAKAH 100 DI PANGIL UNTUK 2 JAWATAN APAKAH SELAMANYA AKAN PUTIH MATA KERJA YANG DI POHON AGAR DAPAT MEMBERIKAN KEBAHAGIAN PADA KEDUA ORANG TUA YANG TELAH KORBAN SEGALNYA SELAMA 25 TAHUN DEMI MASA DEPAN KAMI SEHINGGA TIDAK MILIKI SEBUAH RUMAH SENDIRI BUKAN SIMPATI TETAPI KENYATAAN TERIMA KASIH 0112564146

  89. siti nurul fateha binti ibrahim on March 21st, 2014 at 5:45 pm

    salam 1malaysia..jika ada jawatan kosong sila hubungi saya
    0177527964..

  90. Salam…jika ada kekosongan lagi di BERNAMA, utk jawatan kerani saya bersedia menerimanya.Saya amat berminat untuk bekerja dengan BERNAMA sekiranya pihak tuan/puan dapat memberi peluang kepada saya. Saya memiliki STPM & mempunyai pengalaman sebagai kerani. Saya sertakan No Telefon : 017-7876355.Terima Kasih.

Leave a Reply

36,239 views