Pekerja Teknikal IT diperlukan - RM1200-RM1800

IT One Superstore Sdn Bhd ialah syarikat yang terlibat dalam penjualan barang dan perkhidmatan berkaitan dengan IT sedang mencari pekerja sebagai IT Technical Support, gaji ditawarkan ialah diantara RM 1200-RM1800 (mengikut pengalaman dan kemahiran), terdapat 2 kekosongan untuk jawatan ini, sekiranya berminat sila baca keterangan iklan berikut.

Job Title: IT Technical Support
Salary: MYR 1200 - 1800
Location: Selangor

Responsibilities:

- Deploy and configure new notebook or desktop to the end-users
- Provide technical support on hardware and software to the end-users.
- Troubleshoot hardware,software and network operating system.

Requirements:

- Candidate must possess at least a Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Computer Science/Information Technology or equivalent.
- At least 1 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
- Good knowledge and experience in networking, applications,and trouble shooting networks.
- Preferably Junior Executives specializing in IT/Computer - Network/System/Database Admin or equivalent.
- Computer Literate and must posses own handphone and transport
- Willing to work in Petaling Jaya,Selangor
- Six working days.
- 2 Full-Time position(s) available.

Interested candidates are invited to submit their resume by ONLINE or EMAIL or FAX

Email : it1 [at] itone.com.my/ Fax : 03-77277612

IT ONE SUPERSTORE SDN BHD
S135, Second Floor, 1-Utama Shopping Center,
No 1, Lebuh Bandar Utama,
47800 Petaling jaya
Email : it1@itone.com.my
Tel : 03-77276088 / 03-77267088
Fax : 03-77277612

Job Vacancies at schools and universities sometimes extend totally free tuition to personnel and their people. That is called tuition remission. New Jersey Institute of Technologies supplies tuition help to employees enrolled in certified applications.

if you looking part time job vacancies, pick careers with positive aspects! Positive aspects could be worker savings, wellbeing insurance plan, effortless perform, good several hours, and totally free tuition.

Worker savings can mean 1000s of savings to you. Some businesses are a lot more generous than other people but will not essentially brag about it, due to the fact it might enable customers to check what they are spending. A speedy strategy to discover what employers are supplying is usually to read job message boards.

When reading through about part time job vacancies, easy function and good hours can be beneficial. Think about in the event the operate is one thing you can physically do. Will you be able to stand for hrs in a register? Does the job require continuous reorganizing of merchandise? Will be the perform timetable constant, or do the several hours constantly transform? Do you will need to stay up overnight? You’ll find less difficult part time employment vacancy. As an illustration, evening stocking jobs are tranquil and you can work at your own personal pace. In case you have accounting or clerical capabilities, take into account functioning for a seasonal tax preparing business office, or being a receptionist. Yet another option is functioning in childcare or education like a teacher’s assistant, aide, or tutor.

A extremely wanted necessity is well being insurance policy. Most companies presenting advantages need a minimum amount of hrs being labored along with a probation period of time ahead of positive aspects will commence. UPS, Lands’ Stop, Barnes and Noble and Complete Foods are some examples of employers who provide this perk. Search the career section of business internet sites to discover what their coverage is on advantages. Depending on the state, some part time civil service careers have wellbeing, daily life, retirement and dental insurance coverage. Some federal agencies also offer you advantages to part timers. Other work that are unionized offer you wellness insurance coverage too. Furthermore, you’ll find college bus driving positions that have full positive aspects.

When you can see, it is not needed to give up on acquiring benefits when searching part time job vacancies. There are various socially liable companies who try out to regard staff as beneficial belongings. You’ll find them if you seem.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

39 Responses to “Pekerja Teknikal IT diperlukan - RM1200-RM1800”

  1. salam saya ingin mencari kerja dlm bidang IT.sekiranya terdapat kekosongan di syarikat tuan/puan sila hubungi saya 0174495816.saya ingin menambah pengetahuan dalam bidang IT yang saya ceburi.

  2. AZLINDAH BINTI ALOK on June 1st, 2012 at 11:21 am

    asslmkm wbt..sya amat berminat dlm bidang IT ni,,,jka d bri pluang sya ingin bkja dgn phak Tuan/Puan,,jka sya lyk mdpt pkjaan ni,Tuan/Puan ble hbgi sya no sya,0198074684,,,trma kc..

  3. MOHD FIRDAUS BIN DARWIS on June 5th, 2012 at 5:57 pm

    As salam..saya amat berminat untuk berkerja di syarikat tuan/puan..saya dah htrkan resume,hrp pihak tuan/puan dapat pertimbangkan mengikut kelulusan saya..terima kasih

  4. salam sejahtera kepada tuan/puan…saya ronald manja dari bintulu sarawak..tujuan saya memohon jawatan teknikal IT adalah ingin membantu memajukan syarikat tuan/puan dan menambah pengetahuan yang saya telah pelajari di institusi kemahiran yahos school of skill iaitu information technology level 3 dikuching sarawak..jika ada sebarang maklum balas dari pihak tuan/puan,sila hubungi saya di no 0198775343 dan emailkan kepada ronaldmanja@yahoo.com.sekian terima kasih

  5. nurfatin adila bt zamari on July 30th, 2012 at 4:14 pm

    sy bminat dlm pkerjaan ini

  6. mageswari a/p suresh on October 12th, 2012 at 11:33 am

    salam sejahtera kepada tuan/puan saya mageswari a/p suresh dari mentakab pahang. saya telah pelajari di kolej komuniti temerloh pahang iaitu mengambil kursus sijil teknologi maklumat. saya ingin mencari kerja dalam bidang IT. sekiranya terdapat kekosongan di syarikat tuan/puan sila hubungi saya 014.8159902.

    sekian terima kasih…

  7. NOOR IZZAITI BINTI MOHD DESA on October 24th, 2012 at 1:25 pm

    salam.saya ingin mencari kerja di dalam bidang IT.Saya pernah menduduki peperiksaan STPM pada 2010 yang lalu.Kini saya baru sahaja tamat dalam bidang ‘JURUTEKNIK SITEM KOMPUTER’ untuk level 2 & 3.Saya pernah menjalani latihan praktikal di Kolej Komuniti Sungai Petani selama hampir 3 bulan.walaupun saya tiada pengalaman yang banyak dan masih segar dalam bidang ini,tetapi saya mahu belajar dan ingin menambah pengetahuan serta pengalaman dalam bidang ini dan bidang pekerjaan ini.Jika ada kekosonagan dan pihak Tuan sudi menerima saya sila hubungi saya di nombor 013-5912805.Terima kasih.

  8. wendi bin dunian on November 19th, 2012 at 3:13 pm

    saya telah belajar tentang it sebelum ini di ilp dimana course yang saya ambil adalah teknologi komputer sistem,jadi sekiranya tuan/puan ingin berminat untuk menjadikan saya sebagai pekerja sila hubungi saya di 0198715793

  9. jika ada kekosongan telefon nombor ini. 0127619477

  10. ASLIZA BT AZMIN on December 24th, 2012 at 6:17 pm

    NAMA : ASLIZA BT AZMIN
    UMUR : 18 TAHUN
    ALAMAT ; 251, JALAN MELOR, FELDA KEMAHANG 3, 17500 TANAH MERAH,KELANTAN
    KELULUSAN : SPM 2011 & PEMBANTU JURUTEKNIK SISTEM KOMPUTER (TAHAP 2)
    NO TEL : 0139120394
    E MAIL : aslizabintiazmin@yahoo.com
    STATUS : Bujang
    SEKIRANYA ADA KEKOSONGAN JAWATAN HARAP TUAN/PUAN MENGHUBUNGI SAYA
    TERIMA KASIH…
    Saya sangat berminat dalam bidang ni.

  11. Zawin najiah binti Kamaruddin on December 29th, 2012 at 3:59 pm

    Saya berminat dengan Jawatan Kosong yang telah ditawarkan ..

  12. Zawin najiah binti Kamaruddin on December 29th, 2012 at 4:02 pm

    Nama : Zawin Najiah binti Kamaruddin
    Umur : 18 Tahun
    No tel : 017-8487751
    email : angah_zawin@yahoo.com
    Lepasan : SPM
    Tarikh Lahir : 20 Julai 1994

  13. saya telah belajar tentang it sebelum ini di ilp dimana course yang saya ambil adalah teknologi komputer sistem,jadi sekiranya tuan/puan ingin berminat untuk menjadikan saya sebagai pekerja sila hubungi saya di 017-2771739

  14. Assalammuaikum dan salah sejahtera tuan/puan..saya mempunyai pegetahuan dan pegalaman dalam bidang IT. saya mempunyai diploma dalam sains komputer n mempunyai sijil level 2 & 3 dalam sistem teknologi maklumat.Sekirannya ada kekosangan didalam syariat tuan/puan sila hunungi saya 017-9235719. kerjasama pihak tuan/puan amat saya hargai..terima kasihh..

  15. Assalammualaikum dan selamat sejahtera.. saya aizam .berumur 20 tahun,selum ini saya bekerja sebagai agent maxis broadband pro direct klang,dan ditugaskan sebagai leader.kemahiran komputer word,excel,powerpoint.saya harap diatas pengalaman saya ini pihak tuan/puan dapat menawarkan pekerjaan kepada saya.
    Hubungi saya di no.0126691016

  16. Marnno mariun,
    Taman keramat no rumah 4,2,5 Batu 2 Jalan
    Tuaran Kota Kinabalu sabah.
    pos kod 88300 Kota Kinabalu sabah.

    Permohonan Juruteknik Sistem Komouter.

    Tuan,
    saya yang bernama seperti di atas ingin memohon jawatan (Juruteknik sistem komputer) saya mempunyai pnglman berkerja dalam 1 tahun. dalam bidang Juruteknik sistem komputer, saya pernah bekerja computer bargen shop. saya berharap pikah Tuan&Puan dapat mempertimbang permohonan saya.
    sekian terima kasih.
    no hp 0145714565

  17. THEEVIYA A/P BALASUBRAMANIAM on January 16th, 2013 at 1:41 pm

    Nama :Theeviya A/P Balasubramaniam
    Umur :20 thn
    Alamat : No A121 lrg 2/2 TMN MUTIARA INDAH 08000 SUNGAI PETANI KEDAH
    KELULISAN SPM:BM,BI,MATH,SCIENCE AND KREDIT DI DALAM BAHASA TAMIL
    TEL:0164759662
    Saya telah belajar tentang it sebelum ini di ilp dimana course yang saya ambil adalah teknologi komputer sistem,jadi sekiranya tuan/puan ingin berminat untuk menjadikan saya sebagai pekerja sila hubungi saya di 0164759662.salam saya ingin mencari kerja dlm bidang IT.sekiranya terdapat kekosongan di syarikat tuan/puan sila hubungi saya 0164759662.saya ingin menambah pengetahuan dalam bidang IT yang saya ceburi.

  18. wisson bin gaung on February 14th, 2013 at 12:01 pm

    selamat sejahtera khas d tujukan kpada tuan/puan….saya sangat berminat dalam bdg IT kerana minat itu datang apabila telah mencuba berniaga dgn keluarga…seandainya terdapat kekosongan d syarikat tuan/puan mohon hubungi saya d 0195535293..

  19. Selamat sejahtera,sy Nor Izaty sangat berminat dengan JAWATAN diatas,jika masih ada kekosongan mohon Email zatyezaty91@gmail.com @ call 0176529836

  20. NOR AZIRAH BINTI MOHD NOOR on February 23rd, 2013 at 5:58 pm

    SALAM 1 MALAYSIA

    SAYA AZIRAH BERUMUR 21 TAHUN.BERKELULUSAN DIPLOMA INFORMATION TECHNOLOGY.SAYA AMAT BERBESAR HATI SEKIRA NYA PIHAK TUAN/PUAN MEMBERI PELUANG UNTUK SAYA BERKHIDMAT DISYARIKAT TUAN /PUAN..

    AZIRAH(0177603182)

  21. Sheik Mohd Rizal on March 18th, 2013 at 9:03 pm

    assalamualaikum & salam sejahtera
    saya lepasan Sijil Kemahiran Malaysia tahap 3 dalam bidang Teknologi Komputer (Rangkain). tengah mencari pekerjaan . harap pihak tuan&puan memberi peluang kepada saya dengan jawatan yang diberi oleh pihak tuan&puan . insyakallah saya akan memikul segala tanggungjawab yang diberikan 013-4008692 , email saya rizal_jalil@yahoo.com

    alamat saya:
    26 TAMAN INANG
    JALAN PUTRA MERGONG
    06250 ALOR SETAR
    KEDAH

  22. saya ABDUL LUKMAN BIN NOR EKHSAN berminat dengan jawatan yang ditawarkan. berumur 24 TAHUN berpengalaman dalam kerja troubleshoot laptop luar dan dalam(software dan hardware).SAYA MEMILIKI SIJIL TEKNOLOGI SISTEM KOMPUTER, dan pernah menjadi tenaga pengajar di GIAT MARA DALAM bidang IT SISTEM.saya berharap pihat tuan dapat menghubungi saya sekiranya terdapat kekosongan untuk sebarang jawatan berkaitan..

    LUKMAN..019-3722452

  23. saya suka mahu jadi macam ini…mana mahu ambil brang???

  24. MUHAMMAD ZULFADLI on April 15th, 2013 at 4:26 pm

    saya zulfadli bin musa dari jurusan engineering electronic computer berminat dengan tawaran kerja yang ditawarkan..saya melakukan praktikal di telekom malaysia dan membuat setiap pemasangan dari telefon biasa hingga ke pemasangan modem..jika ada kekosongan hubungi saya di no ini 0135075996 atau email ZULFADLI_MUSA@YAHOO.COM

  25. wan norfadhilah wan gani on April 25th, 2013 at 3:37 pm

    sy bru hbs pengajian dalam Diploma sains komputer multimedia…sy memerlukan pekerjaan …kalau pihak tuan/puan ingin mengambil pekerja,hubungilah sy 01119970703….

  26. MOHAMAD HAFIS BIN YAMAN on May 1st, 2013 at 7:04 pm

    Nama:mohamad hafis bin yaman
    umr:25thn
    kelulusan :UPSR\PMR\SPMV
    I\C: 880125-01-5125
    PENGALAMAN
    1 6 THN. DALAM BIDANG TELKOMUNIKASI
    2 DLM BIDANG INSTLLER MOBILE.
    INDOR ATAU TOWER.
    3,TRANCING , PULING CABEL, COPER ATAU FIBER
    4 .SPLYCING FIBER OPTIC, POWER MITER TEST.
    O.T.D.R TEST

    SY AMAT BERMINAT DGN JAWATAN KOSONG YANG TUAN/PUAN TRAMPIL KN
    SEGALA MAKLUMAT DI NO TALIAN SY
    MUHAMAD HAFIS 012-8264700@012-6877279

  27. nurul farahin binti mohd amir on June 12th, 2013 at 2:28 pm

    saya lepasan diploma dalam bidang multimedia (dip animation & visual effect), sedang mencari pekerjaan, saya tinggal di kawasan kuala lumpur, jika ada kekosongan hubungi saya di 0175315367.

  28. nurul farahin binti mohd amir on June 12th, 2013 at 2:29 pm

    saya lepasan diploma dalam bidang multimedia (dip. animation and visual effect), sedang mencari pekerjaan, saya tinggal di kawasan kuala lumpur, jika ada kekosongan hubungi saya di 0175315367.

  29. I as well as my pals came reviewing the best techniques located on the website and then suddenly got a terrible suspicion I never thanked the web site owner for those techniques. All of the women were as a result happy to see all of them and have now pretty much been taking pleasure in them. Appreciation for turning out to be so thoughtful as well as for picking varieties of important resources millions of individuals are really wanting to discover. Our own honest regret for not expressing gratitude to earlier.

  30. MOHAMAD ZAIRULL ASSRAF BIN AZMI on August 28th, 2013 at 12:24 pm

    SAYA TELAH LAMA MENUNGGU PELUANG KERJAYA SEPERTI BERIKUT.SAYA MEMPUNYAI SKM TAHAP 2 (JURUTEKNIK SISTEM KOMPUTER)JIKA TUAN PERLUKAN PEKERJA SYARAT BERIKUT..SILA HUBUNGI SAYA:0135987875

  31. MOHAMAD ZAIRULL ASSRAF BIN AZMI on August 28th, 2013 at 12:29 pm

    SAYA TELAH LAMA MENUNGGU PELUANG KERJAYA SEPERTI BERIKUT.SAYA MEMPUNYAI SKM TAHAP 2 (JURUTEKNIK SISTEM KOMPUTER)JIKA TUAN PERLUKAN PEKERJA SYARAT BERIKUT.MAHUPUN,SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BEKERJA DALAM BIDANG INI.TUAN BOLEH HUBUNGI SAYA ANY TIME SAHAJA..NO TEL:05-7917659 OR 013-5987875.

  32. kerja yang baik dan menjamin. tapi gaji yang rendah dan tak sesuai.klu macam tu buat kerja tu sendiri la.gaji tu boleh pakai sendiri.atau ambil adik beradik sykt awak tu kerja dgn awak.

  33. hanifah binti zainal abidin on November 19th, 2013 at 7:41 pm

    salam..sy hanifah binti zainal abidin tggal di gerik perak.mempunyai lsen mto ingin memohon sekiranya ada kerja kosong tidak kira la kerja apa sekali pun..kalau boleh sy ingin memohon kerja sebagai kerani kerana begitu minat pada bidang it.lulus stakat spm shaja.sy pn pernah menghadiri kursus it slama 4bulan.banyak juga la sy thu tntg it tp tak semua..jd jka tuan/puan mempunyai jawatan ksong sbagai kerani harap maklumlah pada sy di 0194917505

  34. NURUL ASHRAF BIN MOHD JALIL on November 23rd, 2013 at 11:17 am

    SALAM 1 MALAYSIA

    SAYA NURUL ASHRAF BIN MOHD JALIL,, BERUMUR 26 TAHUN, BERKELULUSAN IJAZAH SARJANA MUDA IT (KNOWLDGE & MANAGEMENT) DAN DIPLOMA INFORMATION TECHNOLOG DARI UNISEL SELANGOR, YSAYA AMAT BERBESAR HATI SEKIRA NYA PIHAK TUAN/PUAN MEMBERI PELUANG UNTUK SAYA BERKHIDMAT DISYARIKAT TUAN /PUAN..

    ASHRAF 013 3063861

  35. Perfect webpage you have at this website! Precisely how could i add in this blog’s feed into my Rss reader? bbeceeddbbaedggd

  36. Very nice site! cheap goods http://apxoiey2.com/qovqqt/4.html

  37. Saya Nur Idlan Bin Mohmad Adnan. Berumur 20 tahun dan mempunyai sijil dalam bidang rangkaian komputer (RK) di Kolej Komuniti Jempol Negeri Sembilan. Saya berminat untuk mengikuti pekerjaan yg ditawarkan dan amat berbear hati sekiranya pihak tuan/puan dapat memberi peluang kepada saya.

    NurIdlan Bin Mohmad Adnan
    013-2929897

  38. I like this post, enjoyed this one regards for posting. He removes the greatest ornament of friendship, who takes away from it respect. by Cicero. kbcdbackddcccekg

  39. muhijra binti jamaluddin on August 2nd, 2014 at 8:23 pm

    Salam sya ingin mencari kerja kosong bahagian it . tapi sya ad tiga orang. Nni no sya . 0142032518

Leave a Reply

12,074 views