Jawatan Kosong Pemandu Peribadi

Job Description:
- Driving my kids to and from school and tuition, driving Principal to work and meeting when needed. Outstation if is required.

Job Requirements:
- Driving License
- Safe Driving Record
- Perferable with 8 years related experience.
- Familiar with Klang Valley roads.
- Good Attitude,Friendly, Patience & Reliable and loving kids.
- Presentable
- Prefereably someone living near Bandar Sri Damansara.
- Must be hardworking.
- Willing to do overtime.
- Must be Married and have a Harmony Family.
- Applicants should be Malaysian citizens or hold relevant residence status.

Contact Information:
Interested candidates kindly apply online or post your full detailed resume to the following address:


609, Block A, Phileo Damansara 1
9, Jalan 16/11, 46350 Petaling Jaya
Selangor.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

59 Responses to “Jawatan Kosong Pemandu Peribadi”

  1. Mustapakamal Ishak on June 9th, 2011 at 11:23 am

    Saya memerlukan pekerjaan sebagai pemandu peribadi. Mempunyai pengalaman sebagai pemandu peribadi selama 18 tahun.
    Pernah bekerja sebagai pemandu peribadi dan menghantar anak bos ke sekolah dan tuisyen.
    Memerlukan pekerjaan dengan kadar segera.

  2. pemandu peribadi area kuala terengganu.

  3. saya ingin mencari pekerjan sebagaipemandu/pengawal peribadi di kawasan kajang.pernah menjadi pengawal peribadi kpd chairman tan chong group selsms 2 th dan seorang dato selama 4 th hingga kini

  4. yunus bin yusof on September 8th, 2011 at 8:21 pm

    saya nama seperti di atas ingin mencari pekerjaan sebagai pemandu peribadi di kawasan negeri perak. saya adalah bekas tentera laut.boleh hubungi saya di talian 017-5418103.

  5. saya ingin mencari pekerjan sambilan sebagai jurufoto di kawasan Seremban & Port Dickson… Pekerjaan Tetap sebagai Ahli Fotografi Jabatan Penerangan Malaysia. Berusia 32 tahun, Masih belum Bekeluarga. Mula Berkhidmat tahun 2009 hingga kini..
    jika anda mermelukan khimat saya, sila hubungi 014-2922394

  6. Aided Ahmad Bin Osman on October 7th, 2011 at 10:44 am

    Saya berminat menjadi pemandu peribadi.Pengalamaan selama 7 tahun pemandu kepada Timbalan Komandan Maktab PDRM,Managing Director melayu dan Italy.Biasa memandu kereta mewah seperti Mercerdes,BMWX5,Audi Q7,Toyota Alphard,Toyota Camry dan sebagainya. Cukup patuh dengan masa,friendly dan bertanggungjawab. Berkahwin dan mempunyai 4 orang anak.Tinggal di Damansara Damai.Mencari kerja area Klang Valley.

    Memerlukan kerja segera.
    Hubungi 019-3783328

  7. saya sedang mencari kerja sebagai pemandu peribadi,sy juga mempunyai pengalaman selama 8thn dlm bidang berkenaan dan pernah menjadi pemandu peribadi kpd menteri dini sini sy sertskan no tel 012-3994001 sesiapa yg berminat sila hubungi sy tq.

  8. muhammed rashid on October 23rd, 2011 at 6:09 pm

    asskom ,selamat pagi,kepada sesiapa yang memerlukan pemandu peribadi/pengawal peribadi sila hubungi saya di talian 017 9910318/ 0163830203/012 6079869(wife).saya bersedia berkhidmat dengan anda dengan segera…pengalaman seorg bekas tentera,6 tahun sebagai pemandu embassy dan pengawal peribadi kepada DATO,….

  9. saya mencari jawatan pemandu di melaka..h/p 0126700441

  10. Mohd Idris Bin Md Aris on December 14th, 2011 at 8:31 pm

    Saya memerlukan tugas pemandu peribadi.Saya ada lah bekas tentera berpangkat Flt Sargent .Sanggup bekerja lebih masa.Gaji yang saya perlukan ialah RM 3500

  11. ALTONO BIN ADAM on December 24th, 2011 at 5:14 pm

    saya ingin mencari pekerjaan sebagai pemandu … saya sanggup berkerja lebih masa … yg penting bagi saya ialah di beri tempat tinggal … no. tel: 0123553281 / 0128063953

  12. raja zariridzuan bin raja zawata afnan on April 10th, 2012 at 8:45 am

    Blh keja bila2 masa tak merokok pembersih dan kemas menetapi ma
    sa kerja njujur dan amanah

  13. raja zariridzuan bin raja zawata afnan on April 10th, 2012 at 8:46 am

    0136723631

  14. mohon kerja..lesen d (P)BOLE MOHON X??
    ATAU CALL SY 012-6025898 ATAU EMAIL SY zam_2131@yahoo.com

  15. hadi hamzah on May 6th, 2012 at 6:34 pm

    inginkan pemandu utk syarikat atau peribadi di kawasan selangor dan kuala lumpur. boleh hubungi saya di talian 012 2422204

  16. muhamad nazmi bin sulaiman on May 23rd, 2012 at 7:54 am

    kepada syarikat yang memerlukan pemandu peribadi saya sekarang sedang mencari pekerjaan sebagai pemandu mempunyai lebih dari 5 tahun pengalaman boleh bekerja bila-bila masa sahaja saya menetap di kawasan ampang tel;0122749744

  17. NOR RASIDI BIN YAAKUP on June 7th, 2012 at 8:03 pm

    ASSALAMUALAIKUM SEMUA….SAYA BERMINAT MENJADI PEMANDU PERIBADI.SAYA SEORANG YANG BERTANGGUNGJAWAB DALAM MENJALANKAN TUGAS.DISINI SAYA DALAM MENCARI PEKERJAAN SEBAGAI PEMANDU PERIBADI.PENGALAMAN BEKERJA DALAM SEKTOR KEJURUTERAAN INDUSTRI SELAMA 15 TAHUN.DAN SEKARANG INI MENGUBAH PROFESION KEPADA PEMANDU PERIBADI.SEKIRANYA DIBERI PELUANG,SAYA AKAN LAKUKAN YG TERBAIK.LOKASI SAYA SEKARANG INI IALAH KULIM.SEKIRANYA BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA,EN.NOR RASIDI BIN YAAKUP DITALIAN,0195506486,044901182.WASSALAM…

  18. mencari kerja sebagai pemandu peribadi..masih bekerja sebagai warden pusat serenti..berminat hubungi 0122105769

  19. saiful samsudi on July 2nd, 2012 at 9:25 am

    mencari jawatan kosong sebagai pemandu peribadi . Hanya memiliki lesen B2 dan D. Tinggal di Kota Damansara. Sekiranya ada majikan yang memerlukan dan merasakan saya layak, mohon jasa baik untuk menghubungi saya 0169271168. Terima kasih

  20. aldi bin masbud on July 11th, 2012 at 9:17 am

    saya mencari kerja sebagai pemandu peribadi utk majikan atau perseorangang tak kira dimana saja selah hubungi saya pada bila2 masa sahaja di talian 0173031512 atau email kepada saya(adisimunul@yahoo.com)

  21. mohd iswandi bin mohd saad on July 15th, 2012 at 3:57 pm

    assalammualaikum,sya wan dari sungai petani ingin mencari kerja sebagai pemandu peribadi.sya berpengalaman dlm 4thn berkhidmat dlm pemandu peribadi.tugas sya keluar jemput bos di airport penang dan hantar ke airport.kemana shj sya bergerak dlm sp dan penang serta alor star atas permintaan bos sya dalam urusan beliau.sya juga adalah bekas kor askar wataniah dan berkhidmat selama 5 thn.umur sya skrg 27thn.jika sya layak dgn mana2 perkhidmatan yg berminat,hubungi sya 0125607369(wan)

  22. mohamad nur iman bin minhad on July 26th, 2012 at 11:22 pm

    assalamualaikum,saya ingin mencari pengalaman berkerja sebagai pemandu peribadi di johor bahru,saya tiada pengalaman berkerja sebagai pemandu,berumur 19tahun..no tel 0177283680..

  23. Wahab bin Saain on July 27th, 2012 at 8:49 pm

    salam, Tuan/Puan saya berminat sebagai pemandu peribadi saya adalah pesara tentera dari rejimen gerakhas dan mahir mengunakan berbagai jenis senjata dan memiliki lesen b,d dan e berserta dengan psv ….kalau Tuan/Puan berminat boleh hubunggi saya no.fon 019-7758985

  24. bahtiaar anuar mat aris on August 28th, 2012 at 8:03 pm

    saya memerlukan pekerjaan sebagai pemandu umur 30 thn punyai lesen kelas b2,d,e tinggal di setiawangsa jika perlukan kan khidmat saya boleh hubungi di no 019-5653355

  25. saya mahu kerja sebagai pemandun peribadi,umur saya 50 thun,saya mahu gaji sikit jer rm rm3000 udah la.sila hubungi saya att 01111355981

  26. Jawatan yg di pohon: Pemandu Peribadi (Lokasi Muar, Johor)
    Pengalaman Memandu: 17 tahun (Memandu Bas Ekspress)
    Kelebihan: sangat cermat dan cekap dalam pemanduan.
    No H/p: 0127297217

    Tq.

  27. Suhaimi Bin Mat Isa on October 9th, 2012 at 12:48 am

    Saya ingin memohon jawatan kosong sebagai Pengawal Peribadi sekiranya mana-mana syarikat atau individu yang berminat untuk memerlukan perkhidmatan Pengawal Peribadi boleh lah menghubungi saya 0123986825 atau email suhaimiPenang52@yahoo.com.t.q

  28. assalamualaikum, saya mencari krja pmandu pribadi @ apa saja krja yg mmerlukan lesen b2 @ D,area tawau,sabah..hp,,0143561189

  29. Sayaa berminat menjadi pemandu peribadi.saya adalah pesara felda.berumurr 56 thn.masih sihatt tubuh bdn dan mampu bekerja.berminat menjadi pemandu peribadi diI sekitar selangor.sesiapaa yg berminat sila hubungi sayaa di no ini a

  30. Mohamad bin Jahari on November 2nd, 2012 at 8:24 pm

    Saya berminat menjadi pemandu peribadi ataupun pemandu mana-mana jabatan. Samaada jabatan kerajaan maupun jabatan swasta.Untuk maklumat, saya adalah pesara tentera dan pernah bertugas dibawah PBB dan NATO selama lebih kurang 7 bulan.sebelum ini saya pernah menjadi pemandu syarikat selama 2 tahun.saya telah berkeluarga dan telah berusia lebih kurang 48 tahun setta masih sehat tubuh badan. saya masih mampu bekerja sahingga lebih masa. sekiranya pihak tuan berminat akan perkhidmatan saya sila hubungi saya melalui email: mohamad_jahari@yahoo.com atau melalui H/P: 016 - 3436 739.
    06 - 677 5436

  31. saharuddin bin abdul aziz on November 26th, 2012 at 12:52 pm

    saya berminat menjadi pemandu peribadi berumur 33 tahun menetap di seremban negeri sembilan dan saya tak kisah membawa anak boss ke sekolah ke menghantar sesiapa sahaja pengalaman memandu kenderaan apa sahaja jalan yang saya ketahui bandar melaka,kuala lumpur,kedah,ipoh,kluang,batu pahat,tampin,segamat,pulau pinang,dansekitar bandar kuala lumpur mempunyai ramai kenalan body guard di semua kawasan berminat boleh hubunggi saya 012 3855126 din

  32. perkhidmatan jurutaip sambilan dan boleh menerima tempahan untuk disiapkan dengan segera. Berminat boleh hubungi saya
    013 9993791 atau email: abrazak@yahoo.com

  33. elangovan kuppusamy on February 4th, 2013 at 10:37 pm

    berminat menjadi pemandu peribadi lokasi sg petani pesara tentera hubungi saya di talian 0195265058

  34. saya ingin mencari pemandu lori,kereta mewah dan lain-lain..berumur 37 tahun.tiada mempunyai sebarang penyakit.tel saya di 0194982870

  35. saya nak cari kerja sebagai pemandu-hantar anak bos kesekolah ke,hantar isteri bos pergi MASJID, window shopping ke,gi pasar boleh je.area RAWANG.CARI AKAK OK..

  36. Jawatan Kosong Pemamdu Syarikat

    -Bertanggungjawab hantar pengurus and pelawat
    -Berkemahiran mengendalikan kenderaan mewah
    -Memiliki Lesen B2 & D
    -Tiada rekod jenayah
    -Mahir kawasan KL & Shah Alam
    -Tinggal di kawasan Shah Alam/Klang
    -Boleh kerja lebih masa

    Kalau berminat tolong email CV ke leecs@bmb.net.my / post CV ke:-

    Suite 123 MBE Kota Kemuning
    25 Jalan Anggerik Vanilla N/31N
    Kota Kemuning
    40460 Shah Alam
    Selangor.

  37. saya berminat untuk menjadi pemandu perbadi kepada mana syarikat atau persendirian berumur 50 tahun .mempunyai pengalaman sebagai pemandu libih dari pada 20 tahun berpengalaman memandu pebagai jenis kereta mewah juga mpv suv dan apa jua jenis kereta.. B2/D GDL jika berminat untuk perkhimatan saya sial hubungi 0173851311 rahim

  38. ramlee bin noordin on May 26th, 2013 at 11:47 pm

    salam berminat menjadi pemandu peribadi di alor setar,mempunyai lesen b2,d,e,gdl,berumur 36 tahun,pengalamn memandu selama 10 tahun di jabatan tldm.berminat perkhidmatan hubungi saya ramlee 019-5131388/010-6454988

  39. Mohd jan bin ibrahim on June 9th, 2013 at 7:09 pm

    Saya Berminat menjadi pemandu perbadi di seremban ,saya mempunyai lesen B,D,E GDL Berumur 51 Thn Bekas Tentera pengalaman Memandu 30Thn Berminat Perkhidmatan Saya MJ 014-7046689

  40. Nama; Asrul
    Lesen; B2, D, E, GDL
    Umur; 28 thn
    Jawatan dipohon; Pemandu Peribadi.
    Area ; Seremban

  41. Nama; Asrul Lesen; B2, D, E, GDL Umur; 28 thn Jawatan dipohon; Pemandu Peribadi.
    Area ; Seremban

  42. Nama; Asrul
    Lesen; B2, D, E, GDL
    Umur; 28 thn
    Jawatan dipohon; Pemandu Peribadi.
    Area ; Seremban
    Phone no; 013-252 1654

  43. samsuddin bin ekkau on July 4th, 2013 at 6:30 pm

    sedia memandu jika di terima.0165525749

  44. aliff che nan on July 31st, 2013 at 12:10 pm

    mahir dengan selok belok jln di malaysia..seorang yg penyabar ketika memandu.phone nbr: 0177887353

  45. Saya Berminat menjadi pemandu perbadi di Johor Bahru ,saya mempunyai lesen B2,D, GDL Berumur 46 Thn Bekas Tentera Laut Di Raja Malaysia pengalaman Memandu 30Thn Berminat Perkhidmatan Saya fairuz talib 0192826974

  46. jafri bin wagimin on August 25th, 2013 at 12:20 pm

    saya ingin menjadi pemandu peribadi di sekitar ipoh dan lembah klang kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya ditalian 0163601673

  47. saya berminat untuk menjadi pemandu peribadi dan pengalaman sudah 15 tahun sekiranya pihak tuan sudi menerima kami untuk jawatan itu dan sila tel kami 0123261723 tqen

  48. saya berminat untuk menjadi pemandu peribadi sekitar kawasan sungai petani kedah.saya memiliki lesen B,D,E2 GDL,PSV VAN.No fon 0135289146/0175959050.saya berumur 43 tahun dn seorang pesara tentera

  49. saya berminat menawarkan perhidmatan sebagai pemandu peribadi,saya berumur 36 tahun sudah berkawin dn mempunyai anak 2 org,tinggal di kwsan berhampiran bandar kuantan,saya pernah berhidmat menjadi pemandu kepada ahli mesyuarat kerajaan negeri pahang(exco)dari tahun 2008 hingga 2013,pernah memandu pelbagai jenis kenderaan.berminat sereta keterangan lanjut sila hubungi saya 0199622670.

  50. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pemandu sila emel kepada saya latarbelakang/permohonan/resume di ambm5665@yahoo.com

    Pemandu mestilah seorang yang berpengalaman di sekitar Lembah Klang, Putrajaya, Cyberjaya. Juga seorang yang bertanggungjawab, berdisiplin, mematuhi masa, cekap, amanah, jujur dan sihat tubuh badan.

    Selain bertugas sebagai pemandu, mestilah juga boleh melakukan pelbagai kerja yang lain seperti despatch, kerani dan pekerja pejabat.

    TQ.

  51. Jawatan Kosong - Pemandu kepada Ketua Pegawai Eksekutif

    Syarat - syarat :
    1. Warganegara Malaysia
    2. Rekod kerja yang bersih dan baik
    3. Memiliki lesen memandu kelas D
    3. Tidak rabun warna dan sihat tubuh badan (tidak menghidap sebarang penyakit kronik)
    4. Berumur di antara 35 hingga 45 tahun
    5. Mempunyai pengalaman membawa kereta mewah
    6. Kawasan kerja sekitar Negeri Kedah
    7. Boleh membuat kerja lebih masa dan keluar daerah
    8. Bekas tentera / polis adalah digalakkan memohon

    Berminat, sila hantar maklumat peribadi ke hrd@e-idaman.com.
    Terima kasih

  52. saya sdang mencari jawatan pemandu peribadi or lari bawah 3 tan di kawasan perak cal.. 017-2189628

  53. mohd haizam bin ismail on January 14th, 2014 at 8:30 pm

    saya berminat untuk menjadi pemandu peribadi.saya berumur 37 tahun.
    sudah berkhawin dan mempunyai 5 orang anak.kediaman saya di kajang,selangor.pengalaman bekerja di sektor awam lembaga lebuhraya malaysia selama 8 tahun sebagai pemandu dan di anugerahkan prestasi khidmat cemerlang pada tahun 2010 di kementerian kerja raya malaysia.boleh mengendalikan kenderaan sedan @ 4×4 (pacuan 4 roda)memiliki lesen memandu kelas B2/D/E/GDL/PSV/tiada rekod jenayah.pengalaman jalan di sekitar lembah klang dan semenanjung malaysia.no telefon: 017-3670208

  54. Memerlukan Pemandu Peibadi Untuk Syarikat:

    1. Lelaki – Umur: 24~40 tahun
    2. Keadaan Tubuh Badan : Fizikal & Mental Sihat / Tiada penyakit major/ Boleh melakukan overtime
    3. Sikap : Baik / Menurut Arahan / Kerja Mengikut Waktu/ Boleh OT pada Sabtu/Ahad/ Hormat dan Menepati Masa
    4. Bahasa : Melayu / English Basic
    5. Mahir dengan jalan di Kuala Lumpur/Klang Valley
    Gaji Asas: 1,800 ( Jika OT, RM2200~RM2800 ke atas )
    EPF/Socso ditawarkan
    Kerja Utama : Pemandu Peribadi Kepada Syarikat ( Pengarah & Staff ) & Admin Support

    Sila hubungi akmarkarim@ymail.com

  55. mohd alwi bin musa on January 16th, 2014 at 1:40 am

    mencari perkerjaan pemandu syarikat kerajaan area seremban

  56. mohd alwi bin musa on January 16th, 2014 at 1:42 am

    mohd alwi bin musa on January 16th, 2014 at 1:40 am
    mencari perkerjaan pemandu syarikat kerajaan area seremban

    tel-0192585258

  57. mohd norhaidi fadzrus on February 15th, 2014 at 12:24 am

    umur 28thn pengalaman 5 thn mahir bahasa melayu mahir jalan lembah klang no fon 0192843143

  58. Mohd Sharif Bin Hamzah on April 7th, 2014 at 12:36 am

    mencari kerja sbg pemandu peribadi

    tel : 019-7917939

  59. Mohd Sharif Bin Hamzah on April 7th, 2014 at 12:38 am

    pembetulan no. tel : 019-7817939

Leave a Reply

54,807 views