Jawatan Kosong Promoter

Berminat menjadi Promoter? di Parkson terdapat kekosongan untuk jawatan sebagai Promoter. Kelulusan minimum ialah Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), berminat dalam bidang retail. Bagi yang berminat sila baca iklan kerja yang disediakan.

Job Title: Promoter
Location: Setia Alam, Selangor

Responsibilities:

- Introduce and sell product ranges
- Assist and recommend customers in fitting and styling of clothes
- Writing out sales memo
- Closing of sales

Requirements:

- Min SPM with passion in doing retail sales
- Great interpersonal skills and sales driven
- Confident and has good attitude
- Hardworking and able to stand for long hours
- Candidates with retails sales experiences will be preferred
- Candidates who wish to work must be able to commit to BOTH Saturday and Sunday
- Candidates must be FLUENT in both English and B.Malaysia

Parkson Corporation Sdn Bhd
Level 12, Office Tower,
No1, Jalan Nagasari (Off Jalan Raja Chulan),
50200 Kuala Lumpur
Website: www.lion.com.my

Arrange Your Job Search

To become a much better organizer of the job vacancy search, commit time and vitality within the correct regions. This will likely generate final results and job vacancy delivers a lot more swiftly than in the event you had not. But this does not indicate that you simply devote days collectively to obtain oneself organized. Set a deadline and operate difficult to meet that restrict. This can assist you to get your ducks within a row. Create up a program to monitor your job search. Hunt the world wide web job boards and browse specialist journals. Consider total gain with the several job advice guides accessible. Retain file of the day-to-day pursuits such as contacts, dates, interviews and follow-ups. This can allow you to cross off work opportunities vacancy when they may be crammed or if you are not able to acquire any even more while in the software procedure.

Are you aware that seeking a job can be a complex and time-consuming job. A lot of a moments you’ve a aim like searching for the correct job vacancy, so there is not lots of search concerned. But far more frequently than not, it gets to be a Job Search since you never just understand what job vacancy you’re searching for. That which you know is the fact that you will need a whole new job vacancy, however the who, what, in which and which job queries are vast open up. It really is this type of search that may grow to be chaotic. The selections are irresistible such as you want all of them. Should you be organized it’s going to enable you to keep reasonable in regards to the time-frame as well as the hard work necessary within your job vacancy search.

It is rather important that you simply deal with your job search and preserve a monitor in the job vacancies you discover, the work vacancies you’ve got submitted your software to, the resumes and cover letters you’ve got set ahead, as well as the networking contacts you might be searching ahead to. It would seems like a whole lot, but it can be not all that challenging. Although you’ll find less positions accessible and lots of candidates for each job vacancy opening, and you also not simply must be aggressive but super-competitive in order in order to produce a robust constructive impression on each employing supervisor, recruiter, and networking get in touch with. You will find methods to obtain your job search underneath handle. To create it trouble-free, arrange your job search, make imaginative utilization of your time and construct sturdy networks.

You are going to listen to that seeking a job vacancy search is really a intricate approach. Consequently, you’ll have to handle your duties once you are seeking a job vacancy. These consist of resume composing, tailoring it for appropriate job possibility, looking for job chances on-line, applying to positions open up to suit your needs, interviewing, and even more. It is crucial and crucial to interrupt down the method and path all the projects allied with it. Whether or not it is just a job search or an job interview or perhaps a mobile phone phone, When you’ve got invested you cherished time for job search, it gets to be important to comply with via your invested time. Regardless of what the consequence with the interaction is, it’s a good way to make and preserve your own identification and develop goodwill for just about any job vacancy possibilities to return.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

50 Responses to “Jawatan Kosong Promoter”

  1. Muhd shahril on June 9th, 2012 at 8:34 pm

    salam….sye sdg mencari kerja kosong,kalauboleh sye ingin mengisi kekosongan dalam kerja ini…..hubungi la sye di no…..0145331810

  2. nurdzatin adawiyah on June 13th, 2012 at 2:39 pm

    salam, saya sedang mencari kerja kosong.
    harap pertimbangkaan permohonon saya.

  3. ramona binti mohd amin on June 30th, 2012 at 2:51 am

    sy ramona mohd amin berminat tuk berkerja..sy lepasan spm…no fon sy o1119048300

  4. Nur'ain izzati bt mujahid on July 18th, 2012 at 9:06 am

    assalammualaikum….saya sedang mencari kerja kosong…..saya ingin mencuba utk bekerja dlm kerja ini… sya lepasan spm dn siil pelancongan dan pengembaraan…. harap tuan/puan dpt pertimbangkan permohonan sya ini… sila hubungi saya di 0147189261

  5. nuurain binti umar on July 24th, 2012 at 12:57 pm

    askm,saya sedang mencari kerja kosong,saya mempunyai kelulusan sijil pelajaran malaysia….say ingin mencari pengalman berkerja…..dapat menjadi promoter area manjung dan taiping…jika ada kekosongan sila hubungi say di 0175031473

  6. nuurain binti umar on July 24th, 2012 at 12:59 pm

    askm,say berminat untuk bekerja sbgai promoter untuk menambah pengalaman berkerja…..saya mempunyai sijil pelajaran malaysia….jika ada kekosongan area manjung dan taiping dan pulau pinang sila hubungi saya ni 0175031473

  7. Saya mohon kerja.0147350229

  8. siti nur ezzah binti japaran on September 7th, 2012 at 1:05 pm

    nama : siti nur ezzah bte japaran
    umur : 18tahun
    minimum : upsr / pmr / spm( kepujian&cemerlang).
    warganegara malaysia
    agama : islam

    1. Language Skills
    Malay English
    Spoken Fluent Average
    Written Fluent Average

    2. Computer Skills
     knowledgeable in Microsoft Office (Microsoft Word, Microsoft Power Point and Microsoft Excel)
     Extensive knowledge of Internet such as seeking information.
    3. Full clean driving license B
    4. Able to communicate to all level of people committed and have good work attitude. Also can
    work under pressure and meet tight deadlines.

    2. Computer Skills
     knowledgeable in Microsoft Office (Microsoft Word, Microsoft Power Point and Microsoft Excel) and SPSS
     Extensive knowledge of Internet such as seeking information.
    3. Full clean driving license B2 and D
    4. Able to communicate to all level of people committed and have good work attitude. Also can
    work under pressure and meet tight deadlines.
     Willing to learn and to experience new things, easy to suit with new environment, able to work in a stress condition, time management skills.

    * jika pemohon diterima, ingin di tempat kan kota kinabalu,sabah.
    emel yahoo.com : ezzah_evil@yahoo.com

  9. Sy bminat dgn kerja ni..sy mempunyai sijil kmputer..dan bkelulusan spm..jika tuan/puan bminat mgambil sy bkerja email kt sy..atau tuan/puan sila hbungi sy 0145159253.sy tingal di kwsan sungai besi..

  10. SAYA MEMERLUKAN PERKERJAAN..SAYA BERMINAT BERKERJA,KELAYAKAN SPM.JIKA PERLU HUBUNGI SAYA 0129740782

  11. che ku asidayati bt che ku mohd salleh on November 10th, 2012 at 11:47 am

    saya baru saja menamatkan pengajian saya di bawah fakulti perladangan dan agroteknologi dan ingin mencari pengalaman bekerja.saya berminat untuk mencari pengalaman berkenaan kerja tersebut.Jika perlu sila hubungi saya 0136732901

  12. VIMALA A/P RAVISANTHAR on November 23rd, 2012 at 8:13 pm

    Nama saya VIMALA A/P RAVISANTHAR.Saya amat berminat berkerja sebagai PROMOTER. (H/P 0104625195)

  13. Nurbazila Syamila Bt Rahimi on December 1st, 2012 at 12:01 pm

    sila hubungi sy..014-5149489…ingin mcari pekerjaan..

  14. MOHD NAJMI BIN ABDUL WAHAB on December 12th, 2012 at 6:49 pm

    SALAM…SAYA BERMINAT DALAM BAHAGIAN PENGURUSAN INI..SAYA HARAP TUAN/PUAN MENERIMA SAYA..HUBUNGI SAYA 0194738622

  15. saya mencari kerja di bahagian sarawak.kalau ada kosong tolong hubungi saya di 01119181466.tq

  16. mas dianna kamaruddin on December 19th, 2012 at 7:59 pm

    sy bminat utk mjadi promoter di area kuala terengganu .kalau blh sy bminat utk mjadi promoter brg2 kecantikan dan alat make up krana sy ada sijil dlm bdang kecntikan dan make up.sy juga mpunyai pengalaman dan kemahiran dlm bdang ni slama 5tahun.sy ada sijil SPM,sijil tahap 1 dan2 beauty and health,dan sijil komputer.kalau ada kerja kosong yg kada blh hubungi sy di talian 0104176248

  17. mas dianna kamaruddin on December 19th, 2012 at 8:00 pm

    sy bminat utk mjadi promoter di area kuala terengganu .kalau blh sy bminat utk mjadi promoter brg2 kecantikan dan alat make up krana sy ada sijil dlm bdang kecntikan dan make up.sy juga mpunyai pengalaman dan kemahiran dlm bdang ni slama 5tahun.sy ada sijil SPM,sijil tahap 1 dan2 beauty and health,dan sijil komputer.kalau ada kerja kosong yg kada blh hubungi sy di taljian 0104176248

  18. mohamad firdaus on December 30th, 2012 at 1:45 am

    salam,.,.,saya mohamad firdaus bin suhaimi,.,saya ingin mencari kerja kosong,.,saya pernah berkerja sebagai promoter di pasaraya besar area johor bahru,kulaijaya,.saya berhenti kerana ingin mencari pengalaman baru,.,jikalau ad kerja kosong sila hubungi saya dtalian 0127014052

  19. Assalammualaikum dan selamat sejahtera..saya aizam berumur 19 tahun .sebelum ini saya pernah bekerja sebagai agent maxis broadband pro direct klang, dilantik sebagai leader.saya harap di atas pengalaman saya ini tuan/puan dapat menawarkan pekerjaan kepada saya..no telefon saya 0126691016

  20. saya sedang mencari jawatan kosong promoter . jika ada kekosongan lain saya ingin turut mencuba . saya menpunyai kelulusan spm dan juga kelulusan mata pelajaran vokasinal iaitu kimpalan . jika ada sebarang kekosongan sila hubungi saya di 0195341406 . terima kasih .

  21. nor azlita ayu bt amran on January 15th, 2013 at 10:41 pm

    sya sdang mencarie keja ksong sbagai promoter .sya mempunyai klulsan SPM jika da ksongan sila hubungi sya 0176160556

  22. norshakirah bt mohd nasir on January 18th, 2013 at 9:14 pm

    saya berminat dgn pekerjaan ini jika perlu atau ada kekosongan sila hubungi saya di talian ini 0194005929.. berkelulusan SPM..

  23. NorAzila binti mat noh on January 23rd, 2013 at 12:57 pm

    Saya ingin memohon pekerjaan.jika ada apa pertanyaan sila hubungi 0148439464

  24. maz idayu hussin on January 25th, 2013 at 7:52 pm

    saya ingin memohon perkerjaan .jika ada apa-apa perkerjaan kosong boleh hubungi ditalian ini 0143066595

  25. saya ingin memohon pekerjaan yang berkelulusan spm..jika ada kekosongan di area teluk intan,manjung dan ipoh boleh hubungi saya di talian 012-5274837

  26. NORDIYANA BINTI ZULKIFLY on February 1st, 2013 at 9:03 am

    SAYA NORDIYANA BINTI ZULKIFLY BERUMUR 21 TAHUN..SAYA AMAT BERMINAT DENGAN PEKERJAAN YANG ADA DI TAWARKAN OLEH PIHAK TUAN/PUAN INI..SAYA AMAT BERHARAP PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI..SAYA MEMPUNYAI SIJIL DI DALAM BIDANG IT DARIPADA KOLEJ KOMUNITI SUNGAI SIPUT(U) PERAK DI DALAM BIDANG SIJIL APLIKASI PERISIAN KOMPUTER DAN SIJIL PANGKALAN DATA.SEKIAN,TERIMA KASIH..

  27. NORDIYANA BINTI ZULKIFLY on February 2nd, 2013 at 1:35 pm

    SALAM SEJAHTERA..SAYA AMAT BERMINAT DENGAN TAWARAN YANG DISEDIAKAN OLEH PIHAK TUAN/PUAN INI DAN SAYA AMAT BERHARAP TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI
    SEKIAN,TERIMA KASIH..

  28. Saya berminat dengan kerja ini sekiranya ade kekosongan di area KL harab dapat menghubungi saya 014-2609091

  29. Farah Liza binti mohamad yusof on February 27th, 2013 at 1:40 pm

    saya memerlukan perkerjaan..Hope ade jawatan kosong di area perak..ni no hp saya 0179656612

  30. nurul ernie sofea bt roseli on March 14th, 2013 at 3:22 pm

    saya student lepasan diploma dan ingin mencari kerja full time /part time sya tggl di kedah area sp.. sya benar2x memerlukan pekerjaan…hubungi sya andai ade ruang kekosongan lagi terima kasih (nurul ernie sofea bt roseli 21thun) 0124695113 kedah, sp

  31. 0145193844.lpsan spm……berpengalaman jugak……

  32. NUR AIMAN ASYIKIN BT JUSOH on March 25th, 2013 at 1:42 pm

    SAYA BERMINAT DENGAN KERJA INI, JIKA PERLU HUBUNGI SAYA 0148098580

  33. saya berminat perkerjaan sebagai promoter.jika ada kekeosongan boleh hubungi saya di 0198993502 saya mempunyai kelulusan spm . saya berharap pihak anda dapat memberi saya pekerjaan.kerana saya perlu pekerjaan

  34. saya berminat

  35. nor syuhadah binti abd wahid on April 2nd, 2013 at 4:37 pm

    jika ada kekosongan saya ingin mengisi jawatan sebagai kerani kerana saya ada pengalaman. sebelum ini saya berkerja di ECONSAVE JALAN KAMPAR sebagai kerani EDP dan saya pernah berkerja di UO ANSANA ipoh jawatan yg sama. jika ada kekosongan kerani hubungi saya di no..
    018-5775825

  36. saya norkhamaini bt mohamad mokhtar 23 tahun berkelulusan SPM ingin memohon jawatan kerani disyarikat Tuan.Oleh itu saya berminat dengar tawaran yang telah pihak Tuan disediakan.jikalau ada kekosongan disyarikat tuan sila hubungi no 0134166239.saya harap kerjasama daripada pihak Tuan.sekian terima kasih…

  37. nama : Janaki D/O Balasubramaniam
    umur : 23tahun
    minimum : upsr / pmr / spm( kepujian&cemerlang).
    warganegara malaysia
    agama : christian
    1. Language Skills
    Malay English
    Spoken Fluent Average
    Written Fluent Average
    2. Computer Skills
     knowledgeable in Microsoft Office (Microsoft Word, Microsoft Power Point and Microsoft Excel)
     Extensive knowledge of Internet such as seeking information.
    4. Able to communicate to all level of people committed and have good work attitude. Also can
    work under pressure and meet tight deadlines.
    2. Computer Skills
     knowledgeable in Microsoft Office (Microsoft Word, Microsoft Power Point and Microsoft Excel) and SPSS
     Extensive knowledge of Internet such as seeking information.
    4. Able to communicate to all level of people committed and have good work attitude. Also can
    work under pressure and meet tight deadlines.
     Willing to learn and to experience new things, easy to suit with new environment, able to work in a stress condition, time management skills.
    * jika pemohon diterima, ingin di tempat kan kajang.

  38. saya sedang mencari pekerjan .seandainya pihak cik/encik rasa saya layak untuk mengisi kekosongan yang ada, harap pihak cik/encik sudi menghubugi saya di talian 0172470636.

  39. saya sedang mencari perkerjaan..saya berkelulusan SPM…jikalau ada kekosongan sila hubungi saya o138257293…tak kira dimana janji ada perkerjaan…

  40. sya sdang mncari pkerjaan , sya brumur 18 tahun n brkelulusan spm . jika ada kkosongan hubungi sya 0198217601 . sya dari sabah , sekian .

  41. assalamualaikum. saya hidayati binti allim jirun. berkelulusan spm 2012. merupakan bekas plkn. saya berminat pekerjaan ini. tuan atau puan bolehlah menghubungi saya di talian 01112289603. terma kasih.

  42. mohd shamsul bin abdul samat on April 20th, 2013 at 2:29 pm

    NAMA:MOHD SHAMSUL BIN ABDUL SAMAT.
    UMUR:18 TAHUN.
    NO.TEL:0132583090.
    NO.I/C:950809-03-6163.
    ALAMAT:KAMPUNG PELAIN BATU GAJAH 17510 TANAH MERAH KELANTAN DARUL NAIM.
    *MEMPUNYAI SIJIL KOMPUTER DAN SIJIL KO-KURIKULUM*
    *DAH ADA PENGALAMAN*

  43. norhidayu binti hussin on May 16th, 2013 at 7:18 pm

    saye norhidayu ,,mempunyai pengalaman dalam sales ni’’selame 1 thun..hubungi saya di 0127240702

  44. sy ahmad farhan b hamzah berminat dgn tawaran anda
    kelulusan sijil spm je,kalau ada koson hubungi sy 0139796872

  45. zainal abidin on June 30th, 2013 at 6:38 pm

    saya zainal abidin yang berkelulusan spm berminat dengan tawaran anda .. jika memerlukan perkerja yang rajin dan bertanggungjawap sila hubungi di talian 019851494.

  46. saya muhd firdaus yg berkelulusan spm berminat dgn tawaran yg diperlukan.. saya pernah berkerja di syarikat carrefor mid valley skrg di ambil alih oleh Aeion Big… selama 4 tahun….sbg pemotong ayam dan daging..

  47. Fathin Aishah Binti Dizurin on September 10th, 2013 at 6:49 am

    Saya mahu memohon jawatan kosong ini tp saya tiak tahu bagaimana mahumemohonnya?.

  48. azarien shah bin mad kaya on September 18th, 2013 at 3:19 am

    Assalammulaikum…saya azarien di sini ingin memohon kerja..promoter dulu saya kerja d mr.d.i.y sbgai prometer tempt saya d hadware……

  49. Ada 50 kekosongan jawatan ful time dan part time di syarikat saya bekerja.Permohonan terbuka untuk 18 tahun keatas.Kemasukkan segera.Minimum kelulusan SRP/PMR/SPM/STPM/DIPLOMA/DEGREE.

    Sms atau hubungi 0193592206

  50. FARHA BT ABD RAHMAN on April 7th, 2014 at 12:13 pm

    assalamualaikum..saya farha bat abd rahan berasal kuala lipis pahang kelulusan spm dan sijil kolej komuniti bera keinginan bekerja jawatan yang di tawarka,,ingin bekerja sepenuh masa dan membantu keluarga dalam kesusahan.mahir dalam kelakukan pekerjaan berkompute…sekian terima kasih…0139974520

Leave a Reply

10,808 views