Jawatan Kosong Secret Recipe - Pembantu Sumber Manusia

Secret Recipe Cakes & Cafe Sdn Bhd ialah sebuah perniagaan restoran yang telah berjaya membina jenamanya di Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand, China dan Philippines kini sedang membuka kekosongan untuk jawatan Pembantu Sumber Manusia (Human Resources Assistant). Jawatan ini berkaitan dengan menguruskan permohanan kerja, pengurusan rekod pekerja dan perkara-perkara yang berkaitan dengan hal sumber manusia (HR). Calon mestilah boleh berkerja di Taman Mayang,Petaling Jaya. Untuk maklumat lanjut sila baca iklan jawatan kosong Secret Recipe berikut

Job Title: Human Resources Assistant
Location: Taman Mayang, Petaling Jaya,Selangor

Responsibilities:

- Recieve job applications and record all employees’ information in the HR datebase.
- Monitor, mantain and update the HR datebase and employee personal files.
- Responsible in preparing HR related letters.
- Assist in handling staff confirmation and annual performance review.
- Perform any other related duties as and when assigned.

Requirements:

- Candidate must possess at least a Primary/Secondary School/SPM/”O” Level, Higher Secondary/STPM/”A” Level/Pre-U, Professional Certificate, any field.
- Required skill(s): MS Excel, MS Word.
- Required language(s): Bahasa Malaysia, Chinese, English
- Applicants must be willing to work in Taman Mayang,Petaling Jaya.
- Fresh graduates/Entry level/School leavers applicants are encouraged to apply.
- Full-Time position(s) available.

If you would like to accept the challenge of working in a dynamic environment, please send your detailed resume with a current passport sized photograph & indicating your current & expected salary to the following address:

Secret Recipe Cakes & Café Sdn Bhd (467990-X)
No. 42, Jalan SS25/28, Taman Mayang
47301 Petaling Jaya, Selangor
Tel No: 03-78061555 (Ext. 146)
Fax No: 03-78037303
Email:julie.yong[at]secretrecipe.com.my
Website:secretrecipe.com.my

Sort out Your Part Time Job Search/

Are you aware that looking a job is really a challenging and time-consuming process. A lot of a occasions you’ve a objective like searching for the correct job vacancy, so there is not a great deal of search concerned. But much more typically than not, it turns into a Job Search since you will not precisely understand what job vacancy you might be trying to find. That which you know is the fact that you require a fresh job vacancy, however the who, what, wherever and which job queries are extensive open up. It is this type of search that may turn into chaotic. The alternatives are irresistible such as you want all of them. In case you are organized it’ll assist you to remain reasonable concerning the time-frame and also the energy needed within your job vacancy search.

To get an improved organizer of one’s job vacancy search, commit time and vitality within the correct places. This may make benefits and job vacancy provides far more speedily than should you had not. But this does not indicate that you simply commit days jointly to acquire your self organized. Set a deadline and operate tough to meet that restrict. This may enable you to get your ducks inside a row. Construct up a program to monitor your job search. Hunt the internet job boards and browse expert journals. Consider entire benefit with the a lot of job assistance publications accessible. Retain file of the everyday pursuits like contacts, dates, interviews and follow-ups. This may assist you to cross off employment vacancy the moment these are crammed or if you are not able to have any more while in the software method.

It is extremely important that you simply control your job search and maintain a monitor in the job vacancies you discover, the work vacancies you have submitted your software to, the resumes and cover letters you’ve set ahead, as well as the networking contacts you happen to be seeking ahead to. It would seems like a whole lot, but it is not all that challenging. However you can find less positions accessible and lots of candidates for each job vacancy opening, and also you not just must be aggressive but super-competitive in order in order to create a robust constructive impression on each and every selecting supervisor, recruiter, and networking get in touch with. You’ll find approaches to acquire your job search beneath handle. To produce it trouble-free, arrange your job search, make innovative utilization of your time and construct sturdy networks.

You are going to listen to that trying to find a job vacancy search is actually a intricate approach. Consequently, you’ll have to handle your jobs if you are looking for a job vacancy. These consist of resume creating, tailoring it for appropriate job possibility, trying to find job chances on-line, applying to positions open up in your case, interviewing, and much more. It is important and essential to interrupt down the method and path each of the jobs allied with it. Whether or not it’s a job search or an job interview or simply a cellphone get in touch with, When you’ve got invested you valuable time for job search, it gets to be important to comply with by means of your invested time. It doesn’t matter what the outcome from the interaction is, this is a smart way to make and preserve your own identification and produce goodwill for just about any job vacancy options to come back.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

74 Responses to “Jawatan Kosong Secret Recipe - Pembantu Sumber Manusia”

  1. siti aisyah sarikh on April 5th, 2012 at 3:59 pm

    my name is siti aisyah binti sarikh, 24 years old, i will graduadate in october 2012 (degree in business administration-uum-icym).my phone number 017-3016626.

  2. 012-342 3501…sedia berhikmat…kawasan kl…

  3. Norizah Binti Rasul on April 10th, 2012 at 3:16 am

    Sy memerlukn pekerjaan dengan cepat sila hubungi sy di talian 0127927206

  4. noremalina binti johar on April 14th, 2012 at 12:11 pm

    Nama saya Noremalina binti Johar, 21 tahun, memerlukan pekerjaan dengan cepat. Sila hubungi saya di talian 010-7027509. Terima kasih.

  5. Juaib El hadi bin Othman on April 16th, 2012 at 6:10 pm

    Saya bersedia bberugas di mana2 bahagian yang di tempat kan….
    tinggi harapan untuk mendapat feedback daripada pihak tuan…
    017-3120139

  6. muhammad fitri bin zalli on April 19th, 2012 at 11:46 am

    saya muhammad fitri bin zali, duduk sekitar saujana utama,selangor.. berminat untuk mengisi jawatan kosong ini..saya harap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya..0172302035

  7. maznah binti mohamad on April 19th, 2012 at 2:28 pm

    saya maznah binti mohamad, tinggal di kuarters HKL….berminat untuk bekerja dengan pihak tuan…..saya mempunyai degree business administration….di harap pihak tuan boleh mempertimbangkan permohonan saya….0122509981

  8. norafdzalina bt zamani on April 19th, 2012 at 4:29 pm

    im graduate from Uitm Shah Alam.
    Major in BBA Human Resource.

  9. NORANIS BINTI MAT ARIFFIN on April 22nd, 2012 at 9:20 pm

    sy noranis ingin memohon jwatan yg dtwar sy mmpunyai sijil spm bhrap mndapat pluang ini. phak tuan boleh hbngi sy di 0139005833

  10. natasha sakina on April 23rd, 2012 at 1:11 pm

    saya mempunyai banyak pengalaman harap pihak tuan puan ambil saya untuk mengisi jawatan kosong yang sedia ada…sekian..

  11. Wan Fatimah Binti Wan Sallam on April 25th, 2012 at 12:49 pm

    Saya lulusan kej awam sedia terima kerja diatas dan menerima segala cabaran kerja yang bakal saya hadapi. hubungi saya segera pada 012-9010825. terima kasih.

  12. siti farah nadia on May 19th, 2012 at 4:58 pm

    salam 1malaysia..kat jerantut ada baru buka kan jika memerlukan pekerja sila emailkan kepada saya tq..

  13. hi,

    i am very interested for the job, i am a diploma holder of Administrative science, and soon will be receiving my degree in the same field. i can be a great asset in your organization if you give me the chance because HR is one of my major course. looking forward for your reply, Thank You.

  14. SAYA NOOR FAZLIN DARI PERAK INGIN MEMOHON JAWATAN INI.JIKA ADA KEKOSONGAN.,HARAP PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMBERI PELUANG.SAYA BERPENGALAMAN SEBAGAI KERANI DI KILANG GAMUDA(PAKATAN RIMBA).SAYA BERKELULUSAN “SPM”.SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0174969024.

  15. pls interview me first..

    rgds,
    FARIDAH

  16. nurul eiya.spm..baling kedah.. jika ada kekosongan hubungi saya di 0165158412

  17. nor hisam bin yusof on June 29th, 2012 at 12:43 pm

    saya norhisam yusof..saya ingin memohon pekerjaan di syarikat tuan..
    jika ada kekosongan saya ingin memohon jawatan yang tertera ini..
    jika pihak tuan ingin mangambil saya bekerja di syarikat tuan hubungi saya 0199361518..
    sekian…

  18. Nur Hedayah Bte Md Shah on July 3rd, 2012 at 10:21 pm

    Saya Nur Hedayah Bte Md Shah, berumur 21 tahun, saya berminat untuk memohon pekerjaan yang telah tuan/puan iklankan, saya lampirkan no telefon saya bersama untuk memudahkan pihak tuan/puan menghubungi saya. Saya mempunyai kelayakan yang tuan/puan inginkan…sekian, terima kasih, Harap dipertimbangkan .

  19. siti nor fahirah bt mohd hashim on July 6th, 2012 at 10:06 pm

    salam,saya siti nor fahirah bt m.hashim dari gerik perak..saya berminat dengan tawaran tuan/puan iklankan,saya bekerja sebagai pembantu am di farmasi,saya harap tuan/puan dapat mempertimbangkan.jika saya layak pihak tuan/puan sila hubungi saya 0134993597..sekian,terima kasih.

  20. sy ingin memohon pekerjaan di atas dgn klulusan stpm yg sy ada,sekiranya ade kekosongan harap pihak tuan hubungi di talian 0139599800..terima kasih

  21. sekiranya ada kekosongan jawatan saya harap saya berpeluang. amin.. 0127585985

  22. nurul hafiza bt efendi on August 12th, 2012 at 2:28 pm

    saya yang bernama berkelulusan DIPLOMA IN MANAGEMENT …sekiranya masih lagi kekosongan saya mahu menerima..dan berharap msih ada peluang..

  23. nurul hafiza bt efendi on August 12th, 2012 at 2:32 pm

    saya yang berkelulusan DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN.. sekiranya masih lagi kekosongan saya mahu menerima dan harap ada peluang untuk saya.. 0104397706..

  24. I’m very interested to work here,because i like to learn something new and have a great experience.If i have a chances,i will do my best.Besides,i want to earn many to help my parent.If there is vacancy,please contact me,011-19698953.Thank you.

  25. sy memerlukan kerja skrg ni..hope ada lagi kekosongan..please contact me 0126478885

  26. nur syamimi binti abd kudus on September 14th, 2012 at 12:12 pm

    salam..saya merupakan graduan dip pengurusan sumber manusia..
    saya berminat dengan kerja tersebut.
    0125441892 boleh hubungi saya.
    (kalau ada keksgn jwatan di secret resepi tanjung malim tolong inform.sebab daerah saya tinggal.terima kasih.

  27. Zulnaidi bin Ahmad on October 3rd, 2012 at 6:38 pm

    Saya ingin memohon pemandu jika ada kekosongan…kalau boleh di kawasan Kulim atau Pulau Pinang…Lesen memandu D/gdl/psv..Hubungi saya 0124663834…Terima kasih.

  28. nurul farhana bt ahamd suhaili on October 29th, 2012 at 4:17 pm

    saya baru habis belajar di ptpl shah alam . menagambil kos pengurusan hotel & catering.pengalaman bekerja di hotel palace of the golden horses. jika pihak tuan/puan berminat dengan saya hubungi saya 0126711892. harap dapat di pertimbangankan..

  29. saya mempunyai pengalaman kerja selama 6 tahun di salah sebuah restoran fast food…dalam management team selama 5 tahun… berharap permohonan saya dapat di petimbangkan….017-7174234

  30. freddy anak jai on November 6th, 2012 at 9:47 pm

    bangsa iban,orang sarawak.bleh bercakap bahasa cina dan bahasa malaysia dan ingin berja di singapure sebab saya sekarang tinggal di johor..
    kalau ada kosong sila hubungi saya,0148848874..

  31. saya nurul huda berminat dengan kerja ini.saya baru sahaja habis belajar dalam bidang pembangunan sumber manusia..Saya berharap mendapat respon dari pihak tuan secepat mungkin di emel sy.
    nuriman_myfiahuda@yahoo.com

  32. saya hafizun berminat dengan jawatan ini..jika ada kekosongan hubungi saya 011 12207180

  33. Nurbazila Syamila Bt Rahimi on December 1st, 2012 at 11:56 am

    Sy ingin mcari pekerjaan..jika ada kekosongan sila hubungi sy 014-5149489..tq..

  34. jika ada kerja kosong,hubungilah saya,yang sabar mencari pekerjaan..0175095538..

  35. syafie b tumiran on December 13th, 2012 at 4:34 pm

    Saya setakat sijil pmr sahaja yang ada tp saya berminat dengan secret resipi. Saya ada pengalaman sebagai restaurant manager di kfc. Sila hubungi saya jika masih ada kekosongan di 012-3500597

  36. Nor asniza Samsudin on December 17th, 2012 at 7:32 pm

    Sy niza. Berusia 33 thn. Amat berminat
    Dgn jawatan ini, jika masih ada kekosongan sila
    Hubungi sy di no 0126702854

  37. SYAIFUL AZUAN BIN JA'HARI on December 21st, 2012 at 7:58 pm

    Assalamualaikum,saya Syaiful Azuan Bin Ja’hari. Pelajar kelulusan ijazah sarjana muda sosiologi dan antropologi sosial. Saya betul-betul berminat terhadap jawatan yang ditawarkan. Diharapkan saya mendapat respon dari pihak pengurusan secepat yang mungkin. saya turut sertakan emel sya,vanzapache@yahoo.com…0132354345

  38. M.fazree fauzan b Ariff on January 2nd, 2013 at 3:49 am

    My name M.Fazree Fauzan b.M.Ariff,age
    24years Old, just have SPM,BUT IM
    REALLYS NEED A JOBS,PLZZ COLL ME AT
    NO 0147968202

  39. siti nabilah binti ariffin on January 2nd, 2013 at 6:47 pm

    salam…saya ad pengalamn dalam bidang pastry and bakery dan mempunyai pengalamn selma 2 thun di hotel, saya berhrp pihk tuan dpt menerima sya,dan sya ingin mencuba di tmpt kerja tuan, 0122704084

  40. Noor Fatin syaafiqah on January 9th, 2013 at 9:48 pm

    assalamualaikum & salam sejahtera
    saya lepasan STPM . tengah mencari pekerjaan . harap pihak tuan&puan memberi peluang kepada saya dengan jawatan yang diberi oleh pihak tuan&puan . insyakallah saya akan memikul segala tanggungjawab yang diberikan :)
    0175104652 , email saya fatinsyaafiqah@gmail.com

  41. nuraziela basir on January 13th, 2013 at 12:30 pm

    saya berminat untuk berkhidmat di syarikat ini,saya cuma ada kelulusan spm ,sedang mencari pekerjaan secepat mungkin,berumur 19tahun..harap cepat hubungi saya 0173673685

  42. saya berminat untuk mengisi jawatan kosong ini. saya menpunyai kelulusan spm dan sijil mata pelajaran vokosianal iaitu kimpalan. jika ada sebarang kekosongan sila hubungi saya di 0195341406. terima kasih.

  43. waridah binti mahdi on January 16th, 2013 at 7:25 pm

    kalau ada kekosongan dalam perkhidmatan ini,saya mohon sangat2 supaya saya dapat kerja ni,,sy lepasan stpm..saya harap pihak berkenaan dapat mempertimbangkan permohonan saya,,atas dasar keperimanusiaan dan saudara islam..

  44. salam 1 malaysia, sy mariam berumur 26 tahun berminat mengisi jawatan kosong dalam perkhidmatan ini..harap dapat menghubungi sy segera di talian 0176535760….

  45. NORDIYANA BINTI ZULKIFLY on February 2nd, 2013 at 1:32 pm

    SALAM SEJAHTERA..SAYA NORDIYANA ZULKIFLY AMAT BERHARAP PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SAYA INI
    JIKA ADA SEBARANG MAKLUM BALAS EMAILKAN SEPADA SAYA SEPERTI ALAMAT DIATAS
    SEKIAN,TERIMA KASIH..

  46. SALAM SEJAHTERA..SAYA MEMPUNYAI PEGALAMAN DALAM BIDANG BAKERY IAIYU PEMBUATAN KEK DAN ROTI SELAMA 2 TAHUN DI KOLEJ VOKALSIONAL KUALA KANGSAR..SAYA HARAP PIHAK TUAN PUAN DAPAT MENGAMBIL SAYA BEKERJA.. SEKIAN TERIMA KASIH..
    HUBUNGI SAYA 01114433124

  47. INTAN NADZATUL BT. ABDUL RASHID on March 1st, 2013 at 12:49 am

    SALAM 1 MALAYSIA..
    SAYA INTAN NADZATUL BT. ABDUL RASHID,BERUMUR 23THN,BERKELULUSAN DIPLOMA PENGURUSAN MAKLUMAT DARI UITM MERBOK, KEDAH.SEKARANG SAYA MENETAP DI SHAH ALAM. SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI DI TEMPAT TUAN/PUAN. HARAP PIHAK TUAN/PUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN JAWATAN DI SYARIKAT TUAN/PUAN. KERJASAMA PIHAK TUAN AMAT SAYA HARGAI.
    INTAN : 0175943722

  48. MCM NK CRIK KJE KT SPA 8 NI AR….SAYE TAK TAHU MACAM MANE NK ISI BORANG

  49. mohamad redzuan ngadimin on March 7th, 2013 at 3:43 pm

    umur.28 tahun
    kelulusan . spm . mlvk tahap 1 dan tahap 2
    kerjaya. tesco 3 tahun 2008 hingga2010 johor bahru
    kfc 2011 hingga kini selangor

    no tel ;0142265123
    alamat;no.84 jalan selasih 3,SU3,saujana utama,47000 sungai buluh selanggor @
    337,blok 15 felda papan timur 81900 kota tinggi johor

  50. MOHAMAD SAHARIZAL BIN ABU BAKAR on March 12th, 2013 at 7:20 pm

    UMUR 25 TAHUN…PENGALAMAN MENGURUSKAN CATERING SELAMA 8 TAHUN..SPM

  51. PERMOHONAN INI SAYA AMAT MENGHARAPKAN…

  52. puspa a/p arumugam on March 24th, 2013 at 8:33 am

    Dear Sir/Madam,

    i world like to appply this job.please revert to me.

    Thanks
    Puspa.

  53. NUR LIYANA SAHIRA BT AZUDIN on April 3rd, 2013 at 5:11 pm

    saya berminat berkerja dalam bidang ini…
    saya baru lepasan spm , harap permohonan saya diterima..harap maklum…

  54. nurshazwani bt ramat on April 3rd, 2013 at 5:14 pm

    saya berminat dalam bidang ini , saya harap bermohonan saya diterima. saya baru lepasan spm .

  55. Norane Binti Dumin on April 6th, 2013 at 10:24 am

    Merujuk perkara di atas, saya Norane Binti Dumin ingin memohon kekosongan sebagai sumber manusia. Dengan kelayakan graduan jun 2012 dalam bidang Diploma Pengurusan Hospitaliti-Pelancogan. Kerjasama pihak organisasi, saya ucapkan terima kasih. Sedia berkhidmat. Sekian

  56. Nor Rasah Mohamad on April 9th, 2013 at 9:05 pm

    Saya Nor Rasah mohamad,memohon kekosonagan sebagai sumber manusia.saya harap permohonan saya ini dapat di pertimbangkan dan di terima.saya akan berusaha untuk membuktikan kepada tuan/puan atas usaha saya ini…sekian terima kasih.

  57. SITI FARHANA BINTI MOHAMAD on April 12th, 2013 at 9:02 pm

    Assalammualaikum dan selamat sejahtera.
    Saya SITI FARHANA BINTI MOHAMAD lepasan SPM 2012 ingin mengisi kekosongan jawatan di syarikat tuan. Saya berharap permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan. Sekiranya saya dapat mengisi kekosongan jawatan ini sila hubungi saya di nombor 011-12731477. Sekian terima kasih.

  58. Ros Haryati Binti Abdul Aziz on April 13th, 2013 at 11:21 am

    Good morning sir n madam, Mrs or Mr, I have an experienced with KFC Holding n other branches n 10 years experienced with Edaran Tan Chong Motor Kota Bharu before. pls contact me on my phone number 0139017000 coz I really need this job to support my family.

  59. AMALINA AMIRAH BINTI MAKHTAR on April 14th, 2013 at 8:00 pm

    Salam ,sy Amalina Amirah Binti Makhtar ,sy berkelulusan spm, ingin mminta kerja krajaan..sila hubungi sy jika ada kekosongan.. sila hubungi saya ditalian 0139144473. saya menetap di Kampung Paloh Palekbang. 16040 Tumpat, Kelantan.
    amalinaamirah60@yahoo.com

  60. Supilih Bin Padir on April 25th, 2013 at 7:23 pm

    saya berminat sangat mengisi jawatan kosong dalam bidang ini.Dengan kelayakan saya dalam bidang Dploma Teknologi Maklumat(IT),saya rasa saya mampu memberi khidmat yang baik dalam jawatan ini.Oleh itu saya sertakan alamat saya ,Alamat: Kg Kawakahan,P/S 544 sook,89008 Keningau Sabah,Email:Akaue85_@yahoo.com,No Tel: 013-8785274.

  61. murni binti malasahi on April 26th, 2013 at 5:30 pm

    saya berminat dengan jawatan kosong ini .. saya lepasan diploma ipta ..
    alamat : D/A JAINAH OTHMAN , SIC KEPAYAN , PETI SURAT 395 , 88858 , KOTA KINABALU , SABAH .

    NO.TEL : 0146536585

  62. siti khatijah ismail on April 26th, 2013 at 9:54 pm

    Saya berminat. Sekiranya memerlukan di cawangan terengganu sila hubungi saya di talian 010-9088500.

  63. NOR HASSILA BINTI SALLEH on May 3rd, 2013 at 3:41 pm

    SAYA BERMINAT DENGAN JAWATAN INI.
    SEKIRANYA ANDA MENERIMA SAYA SILA HUBUNGI NOMBOR INI:
    0175834726
    THANKS~

  64. Zalifah Binti Mohamed on May 7th, 2013 at 3:02 pm

    Salam..Saya berkelulusan SPM.. Sudah hampir 13 tahun saya berpengalaman berkerja.. Saya betul-betul berminat untuk kerja kerajaan.. Sila hubungi saya jika ada kekosongan tidak kira dimana saja lokasi.. Talian saya 0129502570 Kuantan Pahang.

  65. Faridah Binti Kasoh on May 7th, 2013 at 5:11 pm

    saya merupakan pelajar jurusan sumber manusia. saya mempunyai pengalaman berkaitan bidang sumber manusia selama 4 bulan semasa menjalani sesi praktikal.semoga pihak tuan mempertimbangkan permohonan saya ini.

  66. Nantini a/p Rajendaran on June 14th, 2013 at 3:50 pm

    salam 1Malaysia. Saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan.Saya lepasan diploma hotel managment dan kini sedang kerja sebagai lecture.Saya amat berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan.Saya berharap pihak tuan dapat memberikan peluang kepada saya untuk menimba ilmu dan pengalaman dalam bidang ini..Pihak tuan boleh menghubungi saya di talian 0163908915 dan alamat rumah saya no 2418 taman koperasi 71400 pedas negeri sembilan dahrul khusus..Maklum balas dari pihak tuan amat saya hargai

  67. wan mohd hafiz on July 3rd, 2013 at 1:41 am

    Call me. 0174724956.or message me

  68. indrah a/p gunaseharan on August 21st, 2013 at 3:40 pm

    saya berminat untuk berkerja di bawah syarikt anda…saya berlepasan spm dan berpengetahuan komputer,,,
    no saya 012 2260436 harap saya diterima jawatan kosong tersebut…terima kasih

  69. MOHAMAD ZAIRULL ASSRAF BIN AZMI on August 28th, 2013 at 12:32 pm

    SAYA SUDAH ADA PENGALAMAN BEKERJA SUMBER MAUSIA..JIKA TUAN/PUAN MAHUKAN PEKERJA SILA HUBUNGI SAYA 05-7917659

  70. Muhammad jair bin mohd raof on October 4th, 2013 at 4:07 am

    Assalamualaikum saya muhammad jair bin mohd raof , berumur 23 tahun , duduk di ampang selangor , memiliki sijil multimedia pengiklanan , saya memohon jasa baik tuan / puan untuk memberi peluang pekerjaan jasa baik tuan / puan akan saya hargai , jika berminat boleh hubungi saya di talian 018-355 8956

  71. Salam, nama saya nithiyawathy a/p tangarajah,berumur 22 saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan/puan..Saya lepasan diploma business managment,sa bekerja di aeon/jusco, saya memohon jasa baik tuan/puan untuk memberi peluang pekerjaan jasa baik tuan/puan akan saya hargai , pihak tuan/puan boleh hubungi ditalian ini 0123298545

  72. SYARMIMIE BINTI ISHAK on March 2nd, 2014 at 1:59 pm

    Asalamualaikum.saya seperti nama diatas,menetap di PEKAN,PAHANG.Saya berumur 21 tahun..Saya lepasan spm 2010..Saya mempunyai pengalaman dalam bidang kerani selama 2 tahun..Saya memohon jawatan ini kerana ingin membantu keluarga saya..Sekiranya,ada kekosongan di tempat yang saya mohon ,boleh hubungi:-013-2319950..thanz a lot for your co-peration.

  73. NUR AMALINA BINTI MAZLAN on April 23rd, 2014 at 1:35 pm

    salam sejahtera , saya nur amalina bt mazlan . saya memohon pihak tuan jika masih ada kekosongan pekerjaan di syarikat tuan, sila hubungi saya di talian 0199474076 email amalina8193@gmail.com . saya berkelulusan SPM dan diploma dalam pengurusan bank fakulti busines . jasa dan keprihatinan puhak tuan amatlah dihargai . terima kasih .

  74. I am very interested in working in any post opening lap Malaysia
    Name: SHASHITHARAN A/L PARTHIBAN
    Ic/num: 920719-08-5693
    Age: 21
    Sex: MALE
    Citizen: MALAYSIA
    Address: LOT NO 1130 A-7 TAMAN BIDOR 35500 BIDOR PERAK
    Contact Number:016-5625097
    Email ID : sasi_daran33@yaho.com
    Religion: HINDHU
    Race: INDIAN
    Education: SPM
    Education Achievements:
     Certificate in School based assessment of science pratical work
     Certificate in Oral English test and achieved the level stated below
     Certificate in malay oral statement of good achievement
     Certificate in Moral education course work Elemen 1 sahsiah (perlakuan ) GRED B Elemen 2 Iltizam (pengalaman dan penghayatan ) GRED B
     Certificate in Project evaluation serviced communitcivic education GRED B
     Certificate in assistant school sports
    Skills:
    i. Can do work independent.
    ii. Can work under pressure.
    iii. Computer literate.

    Personal Interest:
    a. To familiarize with friends and others.
    b. Interest to do social service.
    c. Developmed skills and general knowledge.

Leave a Reply

26,356 views