Jawatan Kosong TNB – Eksekutif Pentadbiran

Tenaga Nasional Berhad (TNB) sedang membuka kekosongan untuk jawatan kosong Administration Executive (Eksekutif Pentadbiran) di Kuala lumpur. Calon mestilah mempunya kelulusan dalam bidang Human Resource Management/ Business Administration atau yang berkaitan. Pengalaman pula sekurang-kurangnya 1-3 tahun dalam bidang berkaitan. maklumat lanjut boleh didapati di iklan kerja TNB berikut.

Job Title: Administration Executive
Location: Kuala Lumpur

Job Vacancy at TNB – Administration Executive

Responsibilities:

The successful incumbents will:

- Administer documents for staff transfer, promotion, new recruitment
- Compilation of Training Need Analysis (TNA) and Training Need Identification (TNI) for all employees
- Assist in coordinating performance appraisal activities and in identifying staff competencies gap
- Assist manager in planning and implementing in-house development program.
- Provide evaluation report on training effectiveness
- Assist in organizing employees’ motivation programs
- Assist in employee’s relations and communication
- Supervise on compensation and benefits administration
- Maintaining employee files and the HR filing system
- Assisting with the day-to-day efficient operation of the HR office
- Organize in-house sharing information
- Monitor staff disciplinary

Requirements:

The prospective candidate:

- Possess a good Diploma in Human Resource Management/ Business Administration with CGPA 3.00 or Second Class Upper and above and certified by Malaysia Qualification Agency (MQA).
- Have a minimum of 1-3 years in related working experiences
- SPM/SPMV with credits in Bahasa Melayu, English and Mathematics
- Willing to be based at any TNB business unit
- A self-starter with an innate drive for achievement, a high degree of integrity, independent and possess good quality leadership skills, ability in managing change, strong analytical, planning and organising skills as well as excellent interpersonal and business communications skills in Bahasa Melayu and English are prerequisites for this position

resume juga boleh dihantar ke emadis.tnb.com.my

Job Occupation Guidance – Produce a Job Search Program

have you ever been trying to find job occupation assistance to your job search you could have can come throughout dozens of job profession assistance articles or blog posts and suggestions on several components with the method even so it truly is essential to place all of those areas right into a genuine program. Just before you commence your job search it’ll pay back massive time for you to invest some moments to draft a strategy and determine an motion method to placement your self because the very best achievable applicant and optimize the return on your own time invested within your job search. Under certainly are a amount of elements that you just ought to make part of the method for the job search.

They are undoubtedly issues that really should not be thrown with each other inside a number of minutes. What amount is that this new job vacancies to you personally above the subsequent many years? Is not it a minimum of well worth placing several hrs into? Consider your time for you to update your resume and display employers you might be actually seriously interested in landing this new job vacancy. Ensure your cover letters are exclusive and personalized for every employer.

There are a selection of issues you’ll need to have a look at and consider prior to you even commence your job search. These consist of your credit file, social networking, electronic mail addresses, cellphone figures and positioning as part of your market. Make time in your calendar to have a look at and modify these items as required.

Arrange your time for the job vacancy searches to ensure you take advantage of it and will dedicate some to concentrate on it it with no other distractions. Should you be at present employed this may well just be ten minutes each and every night and maybe two lunches for each week networking. In case you are unemployed you most likely need to commit a minimum of 5-8 hrs per day in your house place of work and networking to concentrate on locating an new job vacancy. If submitting resumes within the prime job web sites as part of your respective job hunting. Make an effort to create automated alerts and searches and in addition seem for job websites that concentrate on the kind of job vacancy you’re searching for.

As most job interviews is going to be through weekdays if you might presently be doing work not to mention you can not manage to get skipping perform routinely, try out organizing each day off a few weeks absent in order that your can try out to match all of your current interviews in at 1 time instead of give your present employer any suspicions which you could be leaving from the job.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

134 Responses to “Jawatan Kosong TNB – Eksekutif Pentadbiran”

  1. salam.. saya merupakam graduan dalam bidang business management. saya amat berminat dalam iklan tersebut.

  2. SAYA HANYA MEMPUNYAI SIJIL SPM TETAPI DARI SEGI PENGALAMAN SAYA PERNAH MENGIKUT KERJA (KONTRAK) IAITU LAMPU AWAM DAN MEMBAIKI SERTA MENGANTI SAMBUNGAN I.P.C DI DAERAH KOTA TINGGI.
    SEGALA MAKLUM BALAS SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0177250607,

  3. im 23 years old.working at sunway medical centre for the past one year……im diploma holder with cgpa 3.60 seeking for a permanant job that suit my qualification,diploma in healthcare..this course majoring management rather than science…..im also a dean list’s holder for 5 semesters…..my current job at sunway medical centre also focused on management side.i hope to expand my knowledge and my experience in work would be an advantage for your side…hope to hear reply from you…i can be contacted at 017-4004263..

  4. boleh saya tahu tarikh tutup untuk jawatan kosong ini??

  5. sye cume ade skm sampai tahap 3… memg nak sgat masok tnb… 0166830636/0166133258

  6. saya berminat keja tnb..saya blajar sampai thap spm jew..tpi sy adew pegalaman dlm bidang kontrak tnb..saya pernah kerja psang kebel 33kv n 132 kv..0173229935

  7. assalamualaikum..Saya ingin meminta pendapat dari pihak tuan, puan ,encik.cik..saya ada diploma teknologi maklumat..tetapi SPM saya matematik dan bahasa inglish gagal..adakah susah untuk saya mendapatkan apa-apa kekosongan jawatan di TNB..Harap admin mengambil serius pertanyaan saya..

  8. assalamualaikum.saya ada diploma teknologi maklumat..tetapi SPM saya matematik dan bahasa inglish gagal..adakah susah untuk saya mendapatkan apa-apa kekosongan jawatan di TNB..Harap admin mengambil serius pertanyaan saya..

  9. ALIFF BIN MOHAMED JALI on February 20th, 2012 at 1:33 pm

    SAYA SEPERTI NAMA YANG TERTERA DI ATAS INGIN MEMOHON JAWATAN KOSONG SEBAGAI EKSEKUTIF PENTADBIRAN JIKA MASIH ADA KEKOSONGAN, SAYA BERKELULUSAN IJAZAH DARI UUM( PENTADBIRAN AWAM ) DAN DIPLOMA DARI KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR (BUSINESS ADMINISTRATION, SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0193466616 /bazookam1@gmail.com

    TQ

  10. assalamualaikum,saya amat berminat dengan jawatan kosong ni.saya harap saya boleh mengisi kekosongan dalm kerja ni. .jika masih ada kekosongan buat saya hubungi saya (012-7668984)

  11. NURUL DASHIREEN HASHM on February 21st, 2012 at 8:31 pm

    Assalamualaikum…. saya amat berminat untuk memohon jawatan ini. sila hubungi saya melalui email. terima kasih.

  12. Afiq Bin Mohd Khailani on February 22nd, 2012 at 5:58 am

    Asalamualaikum.Saya Afiq bin mohd Khailani berusia 23 tahun.Saya berasal di johor bahru dan menetap di Taman Universiti.saya hanya berkelulusan lepasan spm sahaja.Kini saya berkerja di Syarikat Golden Archers Restaurant dan telah berkhidmat selama 6 tahun.Saya menjawat jawatan sebagai penolong pengurus 2 di syarikat tersebut.Kebolehan yang sy perolehi adalah saya mahir dalam bidang shift Managment,Basic Shift Managment,People Skil dan mempunyai leader shift skil.Sekiranya saya layak untuk memohon jawatan ini,saya memohon agar pihak Tuan/Puan dapat menghubungi saya di talian 019-7371070/07-5208027 atau email kepada saya di alamat afiqkhailani62.yahoo.com.Sekian terima Kasih

  13. Sy aloysius..kelulusan akdmik sy tidak mencapai mana2 syrat tetapi law minat tuk brkrja d pihat tuan,puan,cik,en ble ka msk krja sna?

  14. saya sangat berminat untuk menerusksn kerjaya saya bersama tnb…please inform to me how i can apply for this position….tq

  15. ROSMINI BT ABU BAKAR on February 27th, 2012 at 11:13 am

    MEMOHON MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN

    saya berminat untuk mengisi sebarang jawatan berdasarkan kelayakan saya perolehi. sebelum ini saya pernah bekerja sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) di kemen. Perdag. Dlm Neg. Kop dan Kepeng secara kontrak selama 3 tahun. sekiranya oermohonan saya dipertimbangkan, mohon untuk hubungi saya di talian 017-4561362. sekian, terima kasih

  16. Hi i’m a 25 years old malay female. A degree holder in Business Administration honours in Marketing from UiTM. I would very like to work in T.N.B. for the post advertised as Administration Executive or any related position available there. I hope i will get an opportunity to work there as it may be able to develop potential and contribute towards goals’ accomplishment.Thank you vm. :-)

  17. Salam,my name is Siti, i’m graduated from USM in Mass Communication and i have 1 year experience in Customer Service cum Outlet Operation. I hope that i will get this opportunity to work at TNB agency. My Contact no is 019-4028787.TQVM

  18. Harvin Suparamaniam on March 5th, 2012 at 3:43 pm

    Enthusiasm, dedication, and desire – as a recent graduate with a Bachelor Degree in Human Resource Management these are three of the qualities I would bring to the above mentioned position in your organization. I am eager to apply my academic achievements to my career aspirations and I am confident that my intensive studies and experience align perfectly with your organization’s vision, mission and its goal.

    I am excited about this opportunity and look forward to meeting with you to discuss the strengths I would bring to your organization. My resume is attached which further details my qualifications. Thank you for your consideration.

    I can be reached at 016-2346925

  19. faizul bin abdullah on March 6th, 2012 at 8:29 am

    salam..sya seperti nama di atas ingin memohon jawatan tnb.kerana saya berminat degan jawatan tersebut dan saya mempunyai skm tahap dua sahaja.saya harap pihak tuan boleh mempertimbangkan pemohonan saya.tq 0145237453

  20. Halimun bt apeng on March 7th, 2012 at 1:33 pm

    Saya mempunyai diploma di dalam business management,Berikutan dengan itu , saya sangat- sangat meminati dengan jawatan yang telah ditawarankan oleh Syarikat tuan.Semoga permohonan saya ini mendapat perhatian dan pertimbangan.Sekian Terima Kasih-0123800986

  21. Saya adalah lepasan geraduan ijazah sarjana muda pentadbiran perniagaan dengan e-dagang(Bachelor in business administration and e-commerce…saya berminat dengan jawatan administration exicutive disebabkan jawatan itu adalah pengkhususan mengenai pelajaran yang saya ambil…bagaimana saya nak memohon nye????segala maklum balas boleh lah hubungi 0172254237

  22. work work work…
    life is not easy…
    ready to work with no experiences…
    so sent the resume not the profail lol…

  23. siti aishah binti hazmi on March 14th, 2012 at 12:54 pm

    assalamualaikum…saya siti aishah hazmi,sy telah tamat belajar spm..sy lulus b.melayu kredit,..sperti rakan2 yang lain,saya juga berminat untuk bekerja di TNB,walaupun saya tidak mempunyai pengalaman bekerja tapi saya akan berusaha yang terbaik dalam kerja saya.jika terdapat kekosongan sila hubungi saya di 0177551410

  24. “resume juga boleh dihantar ke emadis.tnb.com.my.”

    cakap melayu pandai..
    cakap english pon pandai..
    tapi instruction pon tak pahamm…
    Malaysians………

  25. I agree with chan on.
    U all suppose to send ur resume kat emadis.tnb.com.my
    setakat tulis kat sini memang tak di layan.
    So sila ambik perhatian kalo berminat terus layari emadis.tnb.com.my.
    Isi maklumat online or just post your resume in the system.
    System will filter ur application.If I’m not mistaken CGPA should be 3.00 and above.

  26. MUS BIN MUHAMAD on March 17th, 2012 at 3:07 pm

    Salam sejahtera, saya seperti yg tertera di atas ingin memohon kerja sebagai eksekutif pentadbiran TNB. Dengan kelayakan saya lepasan STPM, berharap agar saya di berikan peluang utk berkerja di dalam pentadbiran ini. Maklum balas dari pihak tuan/puan adalah saya hargai. Hubungi saya di nombor 0105881130.

  27. MUHAMMAD BIN MEZAH on March 18th, 2012 at 11:42 am

    salam,saya muhammad bin mezah ingin memohon jawatan sebagai eksekutif pentadbiran TNB.Saya mempunyai kelayakan minimum SPM,saya sangat berminat dengan jawatan ini. Saya berharap agar tuan/puan akan mempertimbangkan jawatan ini supaya saya dapat diberi peluang untuk bekerja di TNB. Saya sanggup bekerja lebih masa. Saya juga ingin mencari kerja tetap. Maklum balas dari pihak tuan/puan adalah dihargai. 019-9061449/0139783186

  28. my name is thilagawathy,i jst going to finish my diploma in business admin,my pointer is 3.00.im interst in tiz company..

  29. Kalaivahni a/p Krishnan on March 22nd, 2012 at 12:11 pm

    My name is Kalaivahni a/p Krishnan, i just finish my degree in human resource management(BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION (HONS) IN HUMAN RESOURE MANAEMENT in UNITEN. My final CGPA is 3.29/4.00. I really interest in this job. My contact number is 016-9701874.

  30. NORZALILAH HASSAN on March 22nd, 2012 at 4:17 pm

    Im 29 now working at cimb bank berhad kl as clerk for 9 years spm holder i have basic from in banking in many dept im do for 9 this year, my porporse to change job because try to get different environment and get new exprience. Tq very much hope tnb will give me opporitunity.

  31. bapa mertua saya pernah berkhimat bersama lln,tnb…sehingga kini seorang anaknya tidak pernah dapat peluang untuk bekerja bersama tnb,atas permohonan itu tidak dilayan..?

  32. SAHIDAH BINTI MUHAMMAD ALI on March 30th, 2012 at 5:00 pm

    Jika diberi peluang insyaallah saya akan mematuhi syarat2nya..kalau tak ada rezeki mungkin untuk tahun yang akan datang saya cuba lagi.. kalau kita tak berusaha rezeki tak akan datang bergolek dengan sendirinya kan…..?

  33. nak keje tetap..
    lulusan ikm
    sijil eletrik domestik dan industri

  34. NURUL HAIDA BT OTHMAN on April 1st, 2012 at 7:49 pm

    saya ingin mencari kerja saya ada sijil pembantu tadbir jika ada kekosongan sila email saya…

  35. nur fadhilah binti mohamed on April 2nd, 2012 at 3:02 pm

    assalamualaikum….saya fadhilah.saya ingin memohon jawatan ini,saya berharap sangat agar mendapat pekerjaan ini….harap-harap ada rezeki saya dalam jawatan ini…saya berkelulusan stpm..ni nombor telefon saya 0196171884…wasalam

  36. noraziah binti sobari on April 2nd, 2012 at 10:38 pm

    assalammualaikum…saya noraziah sangat berminat untuk berkhidmat di TNB…sekiranya diberi peluang saya akan bekerja dengan bersungguh-sungguh…berkelulusan STPM,pengalaman bekerja selama 7tahun sebagai pengurus operasi…hubungi saya di talian 0126584389….

  37. Ni web tnb. korang usha2 laaa. EMADIS.TNB.COM.MY

  38. Salam,

    a few question to ask.

    how much is the salary per annum?
    how long is the management training period? (probation)

    many thanks.
    rgds,

  39. saya kelayakkan sijil spm saya mempunyai 7 credit.saya ingin bekerja di tanaga national

  40. siti aisyah sarikh on April 5th, 2012 at 4:28 pm

    salam, saya siti aisyah sarikh, sy berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan, saya mempunyai kelayakan yang diminta oleh pihak tuan, tetapi tidak mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang pengurusan seperti syarat yang pihak tuan minta. saya mengambil kos sarjana muda pengurusan perniagaan dengan kepujian. jika pihak tuan memerlukan pekerja dalam bidang pengurusan, sila hubungi saya di talian 017-3016626.

  41. azmil bin kholdi on April 6th, 2012 at 11:21 am

    Salam,

    Saya berminat untuk bekerja dengan TNB,biarpun hanya untuk jawatan meter reader. Mohon kerjasama anda.

  42. salam,

    saya berminat untuk menjadi kerani dan kerja-kerja di ofis tnb di kawasan ipoh… tolong hubungi saya jika ada kekosogan, 012-2205546… kerjasama pihak tuan/puan, saya dahulu kn dengan ribuan terima kasih

  43. Azram mohamad on April 8th, 2012 at 12:26 pm

    Sy brminat dgn prkejaan tnb.,,pgalaman ada,sy brkerja sbagai juruteknik elektrik dgn sebuah syarikat contrak,,,dn ingin mecari pekerjaan tetap.,,hubugi sy jika brminat 0129884784

  44. I am really interested with this vacancy. Kindly PM me. looking forward for your kind response.TQ

  45. roszaidi rahim on April 10th, 2012 at 2:40 pm

    salam 1malaysia
    saya roszaidi saya beminat dengan pekerjaan tnb,
    saya menpunyai pengalaman 2tahun dalam bidang elektrik,
    dan menpunyai sijil pw2…0174306772

  46. NUR SYAHZANI JANIUS A. on April 11th, 2012 at 9:57 pm

    assalamulaikum, saya Nur Syahzani amat berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh LHDN, saya tidak berkerja dan amat memerlukan kerja sekarang untuk membantu keluarga saya. saya mempunyai ijazah dengan kepujian dalam bidang sejarah dan mempunyai pengalaman berkerja di program latihan khidmat negara (PLKN). saya amat berharap pihak tuan/puan menghubungi saya untuk berkhidmat dengan LHDN.Sekian terima kasih.

    NO.HP: +60198718387

  47. nurhafizah bt azmee on April 12th, 2012 at 12:30 am

    salam…..saya berminat berminat mnjadi kerani..saya ada spm jew,harap pihak tuan terbuka hati menerima saya untuk mendapat peluang kerja ….jasa baik tuan/puan amat saya hargai…just call me 0124189358

  48. SYED HANIS B SYED MOHD on April 12th, 2012 at 8:05 am

    SYED HANIS BIN SYED MOHD
    CALL 0129814641

  49. Noor Liyana Bt Mohd Daud on April 12th, 2012 at 6:31 pm

    Saya ingin memohon jawatan ini kerana bersesuaian dengan kos saya iaitu Diploma in Healthcare yang berkaitan dengan bahagian pentadbiran.Sila hubungi saya di talian berikut 0125801203.Diharap pihak tuan pertimbangkan.Terima kasih

  50. MUHAMMAD SUFIYAN BIN AB RAZAK on April 13th, 2012 at 11:49 am

    Salam, saya berminat untuk bekerja dgn pihak tnb, lepasan DIPLOMA TEKNOLOGI ELEKTRIK, CIDB BWIO.Sekiranya ada kekosongan sila hubungi saya di talian 0132353023.Sekian,terima kasih.

  51. RIDZUAN BIN RUZULAN on April 14th, 2012 at 10:18 pm

    salam dulu saya pernah menjalani praktikal di TNB terengganu, saya amat tahu dengan keadaan kerja di jawatan pentadbirn kewangan, kawalan kredit dan pengguna.saya sangat berminat untuk bekerja di TNB, jadi kalau pihak tuan ada kekosongan boleh hubungi saya 0133564912

  52. eddie rozlan bin marcus on April 17th, 2012 at 9:55 am

    saya berminat dan cuma berkelulusan SPM sahaja . maklum balas , hubungi saya 0104397900

  53. Asalamualaikum dan salam satu Malaysia..
    Saya berminat untuk mengisi jawatan yg pihak TNB iklankan diruangan ini. Saya berpengalaman berkerja dibahagikan pengurusan dan Penyeliaan dlm perindustrian selama 20thn.
    Berlandaskan pendidikan Diploma didalam bidang excecutive leadership(cgpa:3.75)dan sedang melanjutkan pelajaran diperingkat MBA didalam bidang yang sama
    1.Leadership
    2.Human resources Management
    3.Organization behaviour
    4.business information system
    5.legal framework
    6. Marketing
    7. Team Building and group dynamics
    8. Business communication
    9. Principles of Management
    10. Principles of organization
    11. Supply chain management
    12. Entrepreneurial
    13 Financial management

    Sekiranya Berminat, hubungi saya
    016-3747013

    “TERIMA KASIH”

  54. Muhammad Yasser on April 19th, 2012 at 11:58 am

    Assalammualaikum, nama saya Muhammad yasser, saya sedang mencari peluanh pekerjaan yang ada. saya memiliki diploma dalam jurusan Kejuruteraan Elektronik Komputer keluaran Politeknik Sultan Azlan Shah Perak. jika ada kekosong, sila email kepada saya atau call saya di talian 013-4464656. kerjasama anda amat di hargai. sekian, wasala

  55. ASSALAMULAIKUM……..SAYA SEPERTI NAMA DI ATAS INGIN MEMOHON KERJA TNB….SAYA MEMPUNYAI SIJIL DI BAHAGIAN KEJURUTERAAN ELEKTRIK DAN ELEKTRONIK..DAN SAYA JUGA PERNAH MENJALANI PRITIKAL DENGAN TNB..SAYA AMAT BERMINAT INGIN BERKERJA DENGAN TNB..JIKA ADA KEKOSONGAN DI TNB..HUBUNGI SY DIA TALIAN 0132815950@ALAMAT SY BLOCK G47,TAMAN JAMBU LAWAR,BATU 30 18500 MACHANG KEL@EMAIL SHJ SY,KERJASAMA TUAN/PUAN AMAT HARGAI SEKIAN TERIMA KASIH ASSALAMULAIKUM.

  56. norhasiah bt norddin on April 24th, 2012 at 5:47 pm

    assalamualaikum.saya memerlukan pekerjaan yang tetap.saya hanya ada kelulusan spm.

  57. zahir zakaria on April 25th, 2012 at 6:18 pm

    copy:
    “resume juga boleh dihantar ke emadis.tnb.com.my.”
    cakap melayu pandai..
    cakap english pon pandai..
    tapi instruction pon tak pahamm…
    Malaysians………

  58. Luja chua Ben kui on April 28th, 2012 at 10:49 am

    Salam sejahtera , saya Luja Chua Berminat berkerja di syarikat tuan,saya mempunyai 4 tahun pengelaman tentang coal mine sebagai supervisor ( saya pernah bekerja di pelombongan arang Batu).

  59. Rashid Bin Rahmat on April 29th, 2012 at 12:55 pm

    Salam satu malaysia dan salam sejahtera, saya lepasan diploma dalam bidang Pengurusan Perniagaan, saya disini amat berminat untuk bekerja di Syarikat Tenaga Nasional Berhad. Saya dengan penuh harapan menunggu jawapan tuan/puan dalam tempoh terdekat.sekian terima kasih.

  60. please send your resume at emadis.tnb.com.my.

  61. saya dila, saya adalah pelajar lepasan diploma pegurusan perniagaan dengan kelulusan cgpa 3.05 tahun 2010. saya amat berminat untuk mengisi kekosongan di atas. saya berkebolehan dalam bidang pentadbiran dan pngurusan. mampu berkerja dalam pengawasan yang minima dan boleh berkerjasama dalam berpasukan. saya juga tidak keberatan untuk ditempatkan di mana cawanagan dalam semenanjung malaysia. segala pertimbangan pihak tuan/puan amat saya hargai. sila hubungi saya melalui email. terima kasih.

  62. Mohd Ridzuan Bin Muhammad Din on May 23rd, 2012 at 6:57 pm

    Assalamualaikum…Saya Mohd Ridzuan Bin Muhammad Din.Saya berusia 26 tahun.Sekarang saya bekerja sampingan dalam bidang pendawaian elektrik.Saya juga mempunyai pengalaman dalam bidang pendawaian elektrik selama 2 tahun.Saya amat berminat dalam bidang ini,oleh itu saya memohon dari pihak tuan/puan untuk mengisi kekosongan jawatan yang terdapat dalam cawangan TNB.Sekiranya tuan/puan merasakan saya layak untuk mengisi kekosongan tersebut tuan/puan bolehla menghubungi saya di talian 0145328429.Sekian terima kasih

  63. FATIMAH RUSZAILIATY BT AHMAD on May 25th, 2012 at 5:23 pm

    ASSALAMULAIKUM……..SAYA SEPERTI NAMA DI ATAS INGIN MEMOHON KERJA TNB….SAYA MEMPUNYAI DIPLOMA DI BAHAGIAN KEJURUTERAAN KEJURUTERAAN AWAM..DAN SAYA JUGA PERNAH BEBERAPA KALI MEMOHON JAWATAN KOSONG DENGAN TNB..SAYA AMAT BERMINAT INGIN BERKERJA DENGAN TNB..JIKA ADA KEKOSONGAN DI TNB..HUBUNGI SY DIA TALIAN 0192346205 @ALAMAT SY BLOCK NO.28-A KAMPUNG LAMA, JALAN ASTAKA 23000 DUNGUN TERENGGANU@EMAIL SHJ SY,KERJASAMA TUAN/PUAN AMAT HARGAI SEKIAN TERIMA KASIH ASSALAMULAIKUM.

  64. Saya merupakan graduan uitm dalam diploma pengurusan bank dan tinggal di kedah. Saya pernah bekerja sebagai pembantu tadbir kewangan di sektor kerajaan secara kontrak selama dua tahun. Saya sangat berminat untuk memohon jawatan ini. Boleh saya tahu bila tarikh tutup permohonan?

  65. MOHD AFENDI BIN HUSIN on May 29th, 2012 at 3:38 pm

    saya suka dengan kerja ini

  66. aini shahrezan on May 30th, 2012 at 6:47 pm

    bila tarikh tutup pmohonan ini?

  67. saya berminat tuk menyertai tenaga kerja tnb..saya mempunyai kelulusan elektrik domestik dr giat mara dan diploma kejuruteraan elektrikal dr federal institute technology..saya juga ada pengalaman dlm pendawaian klinik2 kerajaan dan biasa membuat pendawaian perumahan.. hubungi saya sekiranya ada kekosongan jawatan di tnb di talian 019-6932335..

  68. MOHAMMAD AMY BIN ARAJAM on June 25th, 2012 at 11:20 pm

    ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SYA INGIN MENGISI JAWATAN YG BERSUSUIAN DENGAN KELULUSAN ADA PADA SYA SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA (SKM) TAHAP 1,2 SYA BERAHARAP AGAR PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SYA INI… SEKIAN TERIMA KASIH…!

  69. MOHAMMAD AMY BIN ARAJAM on June 25th, 2012 at 11:22 pm

    SKM 1,2 JURUTEKNIK ELEKTRIK

  70. MOHAMMAD AMY BIN ARAJAM on June 25th, 2012 at 11:27 pm

    ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SYA INGIN MENGISI JAWATAN YG BERSUSUIAN DENGAN KELULUSAN ADA PADA SYA SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA (SKM) TAHAP 1,2 JURUTEKNIK ELEKTRIK SYA BERHARAP AGAR PIHAK TUAN/PUAN DAPAT MEMPERTIMBANGKAN PERMOHONAN SYA INI..! SILA HUBUNGI DI NO HP 0145540899/0102990723 SEKIAN TERIMA KASIH…?

  71. jennifer a/p albert on July 26th, 2012 at 5:01 pm

    im jennifer from penang.im diploma older in medical lab tecnology.now im searching vacancy.i hope iwill get it te job.i can do oll works inlab and also experiens 6 month in hospital kepala batas pulau pinang in blood bank,lab mikrobiologi,lab biokimia,lab hematologi and so on.i hope iwill get it te job.tq u.

  72. dayang nur farhana bt pengiran awang yunus on July 31st, 2012 at 12:18 am

    Dear Sir/Madam,

    I wish to apply for the position above, as advertised on Jobstreet.com

    As requested, I am enclosing a completed job application, my resume and two references.

    The opportunity presented in this listing is very interesting and I believe that my strong technical experience and education will make a very competitive candidate for this position.

    The key strengths that i possess in this position include, I have successfully developed in an account admin and marketing applications, I strive for continued excellence, I provide exceptional contributions to quality services for customers and dedication, and passion these are two of the qualities I would bring up to the above mentioned position in your organization.

    With Diploma Accounting, I have a full understanding of the life of cycle of financial accounting,administrative business management , and marketing.

    My resume is attached which further details my experience and qualifications. Thank you for your consideration.

    Thank you.

  73. salam 1 malaysia

    saya berkelulusan diploma pengurusan perniagaan..dan masih fresh graduan.diharapkan pemohonan sy dipertimbangkan..sila emil sy fyfy_areyou@yahoo.com..terima kasih

  74. salam..
    saja nak tanya kat sini..saya baru dapat panggilan interview tnb executive technician e07 5sept nie..
    boleh sesiapa kat sini share tentang bidang kerja n tangga gaji bagi exec technician nie x? dan soalan apa yang biasa ditanya nanti..

  75. Satrialan binti Arsalam on September 4th, 2012 at 9:14 pm

    Assalamualiakum dan Salam Sejahtera, saya Satrialan Binti Arsalam berumur 21 tahun,saya berkelulusan Pra Diploma dalam bidang Mechatronic dan saya mempunyai SKM Pra Diploma dari KEMENTERIAN SUMBER MANUSIA.Saya berharap agar anda dapat pertimbangkan jawatan dengan keputusan yang saya ada, sila hubungi saya di :
    010-2384778.

  76. Nurul Ashikin Bt. Zakaria on September 23rd, 2012 at 11:36 am

    Saya Nurul Ashikin Bt. Zakaria berumur 25 tahun.saya mempunyai pengalaman bekerja sebagai kerani Pentadbiran dan Sumber Manusia di syarikat pembinaan selama satu tahun.Saya berharap permohonan saya di pertimbangkan.Sila hubungi saya di :
    017-2432306

    Terima kasih,

  77. saya sangat berminat dengan jawatan ini.jika ada kekosongan sila hubugi talian telefon saya 017-7500756.Kerjasama pihak tuan / puan sangat saya hargaai, terima kasih

  78. ravin rao s/o gunasekaran on November 19th, 2012 at 9:49 am

    Selamat pagi,saya amat berminat dengan jawatan kosong ni.saya harap saya boleh mengisi kekosongan dalm kerja ni. .jika masih ada kekosongan buat saya hubungi saya 0143604090

  79. MOHAMAD NAZREN BIN SHAH MOHAMAD on December 10th, 2012 at 10:03 pm

    SAYA MOHAMAD NAZREN BIN SHAH MOHAMAD DARI TAIPING INGIN MEMOHON KERJA DI TNB TAIPING.KELULUSAN SAYA SPM.SAYA HARAP SAYA DAPAT MENGISI RUANG KEKOSONGAN KERJA DI TNB TAIPING ATAU PERAK.(0175951416)

  80. sy bminat utk bkerja d tnb..kelulusan sy cuma spm dn skm tahap 1&2 dlm juruteknik elektrik demostik & industri…pernah bkerja d sektor pelancongan dlm bidang juruteknik elektrik..0128305469 & 0198204207..

  81. mohd ramzee bin abdul ghani on December 13th, 2012 at 4:18 pm

    SKM 1,2…SYE BERMINAT BERKERJA DENGAN TNB…SKRANG NIE SYE BERKERJA DISEBUAH KILANG SEBAGAI WAYERING..(0139927860)

  82. Zakaria B A.Aziz on December 14th, 2012 at 4:23 pm

    Salam 1 Malaysia
    Saya sangat berminat bekerja dgn TNB,tapi slalunye terlepas peluang utk memohon.
    saya ada chargeman A1,wireman PW2,SKM tahap 1,sijil kecekapan pendawaian banggunan anjuran CIDB,sijil asas keselamatan anjuran BOMBA,sijil pertolongan cemas anjuran JPAM dan lain2 sijil yg mungkin boleh menyokong permohonan.
    e-mail saya zdlavega000@yahoo.com
    tq.

  83. salam
    saya berkelulusan diploma in logistics and supply chain..dan masih fresh graduan.diharapkan pemohonan sy dipertimbangkan 0135955100

  84. Shangkar a/l Kanniappan on December 17th, 2012 at 6:11 pm

    Saya sangat berminat bekerja dgn TNB,tapi slalunye terlepas peluang utk memohon.
    Saya merupakan graduan politekinik Sijil Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dan diploma Kejuruteraan (Komputer).
    jika ada kekosong, sila email kepada saya atau call saya di talian 010-2942443. kerjasama anda amat di hargai.terima kasih…

  85. Rajkumar a/l Murukasan on December 18th, 2012 at 11:08 pm

    Selamat malam,tuan/ puan saya Rajkumar a/l Murukasan dari Kuala Selngor, saya sangat berminat bekerja dgn tnb, saya belulus tahap1 hingga tahap3 sijil dalam belajar elektrik. Tuan/ puan jika ada kekosong kerja,sila email kepada saya atau call caya tailan 0149276525.Sekian Terima Kasih,

  86. saya dorathy..saya berminat berkerja di syarikat tuan/puan..sila hubungi saya 0138123165

  87. Izrul Syamir Bin Aziz on December 25th, 2012 at 3:20 pm

    Nama saya Izrul Syamir Aziz, saya berasal dari ipoh. saya mempunyai abang bekerja di TNB Ipoh saya bekas pelajar dari L&G Twintech Institute Of Technology di Kuala Lumpur dlm bidang kejuruteraan elektrik. saya amat berminat dgn jawatan tersebut, kalau boleh saya ingin bekerja di syarikat Tuan tetapi di IPOH, PERAK. sila hubungi saya 017-5074169

  88. MUHAMAD KHAIRIL on December 30th, 2012 at 1:20 am

    I am writing to apply for a job in your company.

    2. I am a graduate of Universiti Teknologi Malaysia taking Bachelor of Science (Pure Physic) obtaining a CGPA of 2.77. I am a fast learner and capable to adapt in different environment. Besides that, I love to seek something new and at the same time, challenge myself.

    3. As for my working experience, currently I worked as a Quality Control Assistant at Fonterra Brands (M) Sdn Bhd. I was able to meet and interact with other people, thus enhancing my communication skill and confidence level. My job scope is mainly to maintain the quality by checking the entire product satisfy the company specification. In addition, I attended a Safety, Health and Environment for Industrial Practices and ISO 9001:2008 organized by UTMSPACE.

  89. Amalina Binti Ismail on January 5th, 2013 at 5:33 pm

    Saya akan tamat belajar diUITM pada 19hn Jan 2013 ini didalam bidang perakaunan peringkat ijazah. Saya sangat berminat untuk bekerja disyarikat tuan jika diberi peluang. Jika ada kekosongan diharap pihak tuan dapat menghubungi saya di no. 0177663442. Terima kasih.

  90. MOHD RIDZUAN B. ISMAIL on January 8th, 2013 at 2:11 pm

    Saya Mohamad Ridzuan B Ismail.
    Umur 19 tahun.
    No 5 JLN 17 TMN SEMARAK
    POKOK ASAM TAIPING,PERAK 34000.
    Kelulusan-SPM DAN SIJIL KEMAHIRAN,SUKAN.
    Saya Berminat Untuk Berkerja Dengan Pihak Tuan,Jika ada kekosongan jawatan ini Boleh Hubungi Saya Di 0175436301..Terima Kasih…
    LESEN B2,D

  91. SITI AISHAH BINTI MOHD LATIF on January 12th, 2013 at 2:32 pm

    Saya Graduan dari Kolej Professional Mara (KPM) dalam bidang Diploma Perakaunan. Kini saya berkhidmat sebagai contract clerk di Maybank dan kontrak saya akan tamat pada penghujung Januari ini. Saya amat berminat untuk menjawat jawatan ini dan juga jawatan lain di dalam TNB. Saya amat berbesar hati sekiranya pihak tuan menghubungi saya di no. 017-6491891 jika terdapat kekosongan jawatan bersesuaian dengan kelayakan saya.Terima Kasih.

  92. Educated SS++ , people will show no mercy right after my post nor before. Broken. Trololo.

    # walkaway

  93. KAlau ada kerja kosong tipu tayar ketapi, gtau eh… kol no ni 0193001904

  94. muhd aali imran bin ramli on February 8th, 2013 at 8:04 am

    saya ingin memohon Pekerjaan untuk sebarang jawatan kosong di TNB.. saya mohon budi baik TNB mempertimbangkan pemohonan saya ini.. terima kasih.. (0135151724)

  95. Aisyah Binti Khilal on February 18th, 2013 at 5:37 pm

    salam,
    saya berminat untuk menjadi kerani dan kerja-kerja di pejabat TNB di kawasan Ipoh. Saya mempunyai sijil SPM. Sila hubungi saya jika ada kekosonggan, 014-2505987 atau e-mail ke aisyahkhilal@yahoo.com

  96. ROHAYU BINTI JAAFAR on March 6th, 2013 at 9:25 pm

    I wish to apply for the position above as advertised . I have completed my Bachelor of Business Administration (HONS) International Business at the Mara University of Technology (UiTM), Shah Alam Selangor.

    I am willing to keep on learning and gaining new experience from your well-established institutions. Besides, I believe I could gain valuable experience in your company to further my career goal and I will give the assurance that if I am selected, I will and ever give my best in all areas assigned to me.

    I truly hope to receive your favorable reply and would appreciate if I can hear from you as soon as possible. I can be reached either through email at ayu_jjr @yahoo.com or my contact number at 013-9906401

    Thank you for your consideration.

  97. mohamad azzim bin basar on March 22nd, 2013 at 11:03 pm

    salam 1 malaysia . saya mohamad azzim bin basar . sya ingin mencuba sesuatu yang baru . lepas saya tebace info ni terase ingin mencuba juga . saya berkelulusan diploma in nursing . dan ber umur 22 tahun . harap dipertimbangkan .terima kasih .0177689050

  98. saya memerlukan kerja ini dan saya sangat berminat kol saya 01123373253

  99. salam sejahtera.saya igin mencuba untuk kerja ini selepas habis praktikum saya pada 14jun2013.saya membuat ijazah dalam Bachelor Of Education (majoring in counseling.harap dipertimbangkan.terima kasih.my contact:0149880398

  100. Norhafidah Nordin on April 15th, 2013 at 4:24 pm

    Saya sangat berminat untuk bekerja dengan TNB.Saya mempunyai Diploma Mechanical Engineering ( Air-cond )
    Kerjasama pihak tuan amat saya hargai.

  101. if u wish to join TNB, surf TNB website to c if there is any vacancy. My advice to all.

  102. Saya Lepasan UiTM,Ijazah Sarjana Muda Pengajian Bahasa Gunaan,(Kelas Kedua/Tinggi)ingin memohon jawatan yang pihak tuan iklankan ini.Semoga mendapat pertimbangan.Sekian,terima kasih

  103. saya lepasan dari mara(building maintance\1 tahun)sekarang berada di SOGT pertonas (cabel tray),ingin mencuba pengalaman baru semoga mendapat pertimbangan.sekian,terima kasih (016-8235366)

  104. Nurul Islamiah Bt Abd Latif on July 29th, 2013 at 10:58 pm

    0183990433

  105. Siti Zaliha Bt Abd Shatar on September 4th, 2013 at 12:27 am

    0175022119

  106. saya dari kelulusan giat mara…
    sijil saya hanya pw1..saya ingin mencoba memohom kerja yang telah tetara…
    penganlaman saya dalam bidang wiring 6tahun..

  107. tifun nobor saya 0148242588

  108. saya perlukan pekerjaan,dan berminat dalam bidang ni,saya belajar sampai peringkat institut,keputusan akhir cgpa saya ialah 3.74 / 4.0 dalam bidang elektronik audio video,walaupun saya belajar dalam bidang lain tetapi saya mempunyai pengalaman besar dan mahir dengan penyambungan cable dari janakuasa utama..saya pernah bekerja sebagai kontrek pe.binaandalam bidang engineering,wirering.sekarang bekerja sebagai technician d perhotelan.
    jika saya mempunyai peluang dalam bidang ini sila hubungi saya d talian 0109443145 / 01115872527
    terima kasih.

  109. Thineisvaran a/l Ganesan on August 11th, 2014 at 8:10 pm

    Nama : Thineisvaran a/l Ganesan
    Umur : 20 tahun
    Alamat : 1442, Jalan inai, Taman ria jaya,
    08000 Sungai Petani,
    Kedah Darul Aman.
    Pencapaian : Lulus SPM dan Mempunyai Sijil Vokasinal
    (Pengurusan Teknologi Pejabat)

  110. SAYA INGIN MEMOHON JAWATAN EXECUTIVE DI TNB.
    JIKA ADA PELUANG BOLEH MENGHUBUNGI SAYA DI TALIAN 0129106986

  111. Wan nur tasnim binti Wan ruslan on November 20th, 2014 at 8:37 pm

    Saya ingin memohon jawatan executive di TNB. Saya berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan. Saya berbesar hati sekiranya pihak tuan dapat menghubungi saya ke email atau tel 0195409170.Terima kasih.

  112. NAME SAYA KUMAR ROA . BARA SAYA KERJA DI TNB BANGSAR. SAYA INGIN KERJA DI TNB.SAYA LESEN PEMANDU LORI, KALAU ADA KERJA TOLONG CALL SAYA NUM 0143831300. SEKARANG I TINGGAL DI JOHOR . TERIMA KASIH.

  113. saya mempunyai diploma dalam bidang pengurusan perniagaan dan kini dalam proses menamatka pelajaran ijazah dalam bidang pentadbiran dan major hr.saya ingin memenuhi jawatan ini.saya akan tamat belajar pada bulan 2 2015 ini..hubungi saya 0133787820

  114. syahrul bin khairi on January 26th, 2015 at 12:09 am

    Saya bernama, MUHAMMAD SYAHRUL BIN KHAIRI..Saya ingin memohon kerja ini kerana saya ade pegelaman kerja contrak TNB, Kalau nama kable-kable besar saya tahu semua itu dan cara kerja pun saya tahu dan kalau kable-kable kecil saya tahu sikit2 sahaja kerana saya kebanyakan bermain dangan kable besar..Saya berasal dari Teluk Intan,Perak. Nama compeni yang saya kerja dulu ialah REVOTECH,Contrak TNB..Saya berhenti kerana bini saya belajar di Subang Jaya dan saya terus berhenti kerana saya ingin bersama bini saya di Subang Jaya..Sekarang saya ingin memohon kerja TNB ini dan saya mintak-mintak TUAN/PUAN terima saya sebagai kerja TNB ini..Dan juga saya tak kesih kerja bahagian apa-ape pun, Penbaca meter pun boleh, Pasang meter pun boleh.. Saya tidak menpunya kelulusan SPM.. NO.012-4012530, Umur.21Tahun

  115. mohon jawatan TNB..kelulusan dploma

  116. saya berminat berkerja tnb sy ada sijil pw4

  117. hi,’m interest in this job

  118. salam sejahtera, saya cyimel anak rarli, saya cukup berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan/puan, saya mempunya kelayakan spm mendapat 6 kredit dan saya juga mempunyai sijil tinggi pelajaran malaysia (STPM) dengan mendapat PNGK 1.83. saya mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang pengurusan. saya mengambil matapelajaran pengajian perniagaan dengan mendapat kepujian dalam STPM. saya amat memerlukan bidang kerja seperti ini.Saya amat berbesar hati sekiranya pihak tuan menghubungi saya di no. 011-25068495.Jika terdapat kekosongan jawatan bersesuaian dengan kelayakan saya.Terima Kasih.

  119. pang kar seng on March 11th, 2015 at 2:47 pm

    hi,’i nak dapat job kosng tnb kerja

  120. diploma in computer science

  121. janet shantini on May 6th, 2015 at 9:21 pm

    Im Janet Shantini after SPM. I’m Perak State Squash Player. Looking for a clerical job at your company.

    My contact number is 0125897174.

    Thanks.

  122. KIRISNA VENI A/P SINGHAM on May 7th, 2015 at 6:16 pm

    SALAM SATU ,MALAYSIA .SAYA DARIPADA PERAK .SAYA BERMINAT BERKERJA DI TNB.SAYA KELULUSAN SPM.SAYA SEORANG PEMAIN HOKI ..ALAMAT SAYA : 328 TAMAN LINTANG,31100 SUNGAI SIPUT (U) ,PRAK. TEL:011360060852

  123. SITI NURHUDA ZAINAL on June 27th, 2015 at 6:10 pm

    ya seperti nama di atas, Saya mempunyai sijil SPM dan STPM. Mempunyai pengalaman bekerja hampir satu tahun. Saya amat berbesar hati jika pihak Tuan/Puan menghubungi saya di 0135358026 dan email saya Adilahzainal42@gmail

  124. assalamualaikum,saya amat berminat dengan jawatan kosong ni.saya harap saya boleh mengisi kekosongan dalm kerja ni. .jika masih ada kekosongan buat saya hubungi saya (011-17872458)

  125. NOR FAZLINA ISMAIL on September 1st, 2015 at 2:47 pm

    ASSALAMUALAIKUM , Saya lepasan STPM . Saya tidak dapat menyambung ke ipt krn kwangan yg tidak mencukupi . Jd, sy berminat untk mencari kerja yg tetap untk membantu keluarga dan adik beradik sy. Saya berbesar hati jika dapat mengisi kekosongan ini .Boleh hubungi saya (0179346136) wsalam .

  126. NOR FAZLINA ISMAIL on September 1st, 2015 at 2:47 pm

    ASSALAMUALAIKUM , Saya lepasan STPM . Saya tidak dapat menyambung ke ipt krn kwangan yg tidak mencukupi . Jd, sy berminat untk mencari kerja yg tetap untk membantu keluarga dan adik beradik sy. Saya berbesar hati jika dapat mengisi kekosongan ini .Boleh hubungi saya (0179346136) wsalam .

  127. Jefri ananda bin zainal on January 27th, 2016 at 9:27 am

    age:22 tahun
    no phone:0173299050
    status;single
    gender; male
    relegion islam
    nationality malaysia
    qualification;spm diploma eksekutif
    i want any job in government thank you

  128. ERA SAKILLA BINTI SARBAIINI on February 3rd, 2016 at 12:16 pm

    AGE:21
    NO PHONE:0199039445
    STATUS :SINGLE
    GENDER:FEMALE
    RELEGION:ISLAM
    NATIONALITY:MALAYSIA
    TOWN:RAUB
    STATE:PAHANG
    QUALIFICATION:SPM,DIPLOMA PERAKAUNAN
    BARU LEPAS ABIS PATRIKAL DI SYARIKAT AZLAN AZIS & PARTNERS

  129. MAHYU BIN ZULKAFLI on June 15th, 2016 at 4:25 pm

    Sy mahyu bin zulkafli
    Umur 18
    Pencapaian skm tahap3
    Dalam bidang it networking
    No tel.01125818895
    mahyuzulkafli17@gmail.com

  130. Nur Saidatul Adzua Binti Azmi on June 27th, 2016 at 4:17 pm

    Nur Saidatul Adzua Binti Azmi,
    21 years old,
    Pursuing on Diploma In Human Resources and Management,
    013-3342372
    adzuafluffy13@gmail.com

  131. Nur arina binti omar on August 1st, 2016 at 12:45 pm

    Nur arina binti omar saya ingin mohon jawatan tersebut
    Umor 21
    Alamt kedai yusof batu 6 sawah sempadan 45500 tanjung karang selangor darul ehsan
    No tel 01116901720

  132. Nur Syuhada Binti Zalmi on April 8th, 2017 at 8:21 pm

    Assalamuailaikum,saya nur syuhada binti zalmi berumur 18 tahun,saya berminat untuk berkhidmat bekerja dibawah sektor pekerjaan ini.
    saya menerima semua pekerjaan yang tersenarai di atas.Saya harap pihak yang terlibat dapat membantu saya bekerja dalam pekerjaan ini.In sya allah saya akan menjalankan segala tugas yang diberikan oleh pihak yang berkuasa dalam pekerjaan yang saya terlibat.Jika saya terpilih saya harap pihak yg terlibat dapat email saya dan menelefon saya dengan secepat mungkin.Disini saya bersertakan bersama email dan no.telefon saya.sekian terima kasih.
    email:nursyuhadazalmi@yahoo.com
    no.telefon;0135341310

  133. i Sir / Madam,

    ENQUIRY ON JOB PROSPECTS

    I came to know about your esteemed organization while I was inquiring about job prospects. I am very interested in pursuing a career in your place as it will provide me an opportunity to learn, grow and build a successful career.

    Let me briefly state my educational background. I graduated from Institute Cosmopoint Technology with a Diploma Information Technology with Honors’ in 2003 with CGPA of 3.14. I majored in Business Management.

    Attached is my resume that provides more detailed information about my studies and work experience.

    I will be glad to be of further assistance to you, should you require any clarification or more information about me. I can be contacted at +6016-2031359 at the following email add mala82baby@yahoo.com.

    Thank you for your time and consideration. I look forward to hearing a favorable response from you soon.

    Regards
    NirmalaDevi

    H/P:- 0162031359

  134. […] Jawatan Kosong TNB – Eksekutif Pentadbiran – Tenaga Nasional Berhad (TNB) sedang membuka kekosongan untuk jawatan kosong Administration Executive (Eksekutif Pentadbiran) di Kuala lumpur. Calon mestilah […]

  135. IRENE ANAK SAMAN on August 22nd, 2017 at 6:10 pm

    Tuan/Puan

    Saya Irene Anak Saman berasal dari Bau,Kuching,Sarawak.Sebelum ni saya bekerja sebagai sales assitant dengan company Duty Free Zone,Arrival KLIA,Airport.

    Saya berminat memohon jawatan kerani akauntan di Miriport.Saya telah sediakan resume yang bekaitan untuk rujukan tuan/puan.

    Segala maklumbalas dari pihak tuan/puan amatlah saya hargai dan boleh menghubungi saya di talian 01119877876 ataupun email irenesaman1993@gmail.com.

    Terima kasih.

Leave a Reply

52,546 views